21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

10 måter å endre din story på

Ønsker du å endre din story, oppnå noe nytt i livet ditt, mer lykke, suksess, leve i balanse – ja hva enn du drømmer om, vi alle vet det er mulig. Men så er det likevel ofte vanskelig og få dette skikkelig til. Ofte starter vi, full av glød, og så ramler vi tilbake i gammel story igjen – i enten kjærlighet, helse, jobb eller penger. Hva er greia? Vi ender opp i frykt, unnskyldninger, offerrolle, motstand, livet skjer så det passer ikke helt…

Jeg har jobbet med dette i lang tid med mange mennesker, og det er samme svaret som går igjen: Det er vanskelig og endre den gamle storyen. Det er ikke rart, fordi vi består stort sett av de gamle tankene og følelsene, så hvordan komme forbi dette. Jeg summerer dette i 10 steg, så om du jobber med å endre din story – så håper jeg du kan finne ut hvilke punkter du synes er vanskelig, og litt hjelp til hva du kan gjøre.

10 måter å endre din story:

 

1) Lev som om det allerede har skjedd.

Dette er min viktigste setning i livet. Dette mener jeg også er den raskeste måten å endre en story på. Når du starter å leve i din nye story, istedet for å tenke og tenke i de samme banene, da skjer magien. Dette er manifesteringsteknikk som kan brukes til absolutt alt i livet ditt.

2) Starte i motsatt ende av det normale.

Et vanlig menneske lever slik: tanke – følelse – action – manifestering. Vi våkner opp med tanker, har noen følelser, gjør action – og tada, vi har manifestert det livet vi har i dag. Ved å starte i motsatt ende, test det i morgen tidlig når du våkner opp. Du har noen sekunder før tankekverna fyrer opp. Manifester noe og hopp inn i action – du vil bli overrasket hvor amaxin dette er når du praktiserer det!

3) Tilgi det som har vært.

Uansett hvor mye tid vi tenker på det, det som har skjedd har skjedd. Å tilgi er en enorm lettelse i livet. Mennesker handler ut fra sin egen story og ikke alltid gode handlinger, det er sånn vi er skapt. Det er en tid for å tilgi og/eller be om tilgivelse. Dette gir en sjelero som gir rom for å skape en ny story.

4) Vær takknemlig for det du har.

Når du er takknemlig for det du allerede har, vil du også få mer av det du ønsker deg i livet ditt. Test ut og se på alt du har rundt deg og kjenn takknemlighet for det. Uansett hvor tøft livet er, så har vi alle noe å være takknemlig for. Jeg takker hver dag jeg våkner opp, for at jeg våkner opp.

5) Slutt og fore frykten.

Vær tilstede nå. Frykt er sjelden akkurat nå. Frykten er stort sett enten frykt for at det som var i fortiden skal skje igjen, eller at det skal skje i fremtiden – så vi tør ikke gjøre det vi egentlig vil. Frykt for fiasko, frykt for suksess, frykt for hva andre vil si.. tenk om du faktisk får det til! Erstatt frykt med nysgjerrighet så kommer du langt. Hva er det verste som kan skje?

6) Se hvem du er sammen med.

Du har nok hørt det før. Vi er et snitt av de menneskene vi tilbringer mest tid med. Ikke vær den smarteste i rommet – snik deg med i nye fora, da vibrerer du på en ny hylle og nye ting skjer. Noen ganger trenger vi gå alene en periode for å komme oss ut av det gamle mønsteret. Når jeg løper på morgenen så møter jeg andre veltrente mennesker – og jeg tenker med mine ekstra kilo, yes yes – jeg er med “rette gjengen” , jeg er i samme energi, jeg gjør.

7) Gi slipp på det du ikke trenger mer: unnskyldninger, utsettelser, offerrolle

Se hvilke unnskyldniger du har. Er det noen som er gode? Unnskyldninger er nettopp…. unnskyldninger. Bli bevisst disse. Prokastinerer du? Ta et valg om å sette på en “alarmknapp” mentalt som slår inn når du utsetter. Synes du synd på deg selv? Har du hatt det tøft før – og eller har det veldig tøft nå. Det er noe dritt, jeg vet! Jeg har og sagt: “hvor mye skal et menneske få egentlig? Jeg orker ikke mer!” Men vi kommer ingen steder med de tankene. Gå inn i punkt nr 1 for eksempel for å komme deg ut.

8) Vær bevisst din egen energi, lær å svitsje

Klisjeen “det du sender ut får du tilbake” kan hjelpe deg å komme over i ny story. Sender du ut negative tanker, følelser og action – ja så får du dette i retur. Lykke kan trenes! Start med å smile til deg selv hver morgen, i samme øyeblikk du skjønner du er våken. Bare dette lille kan gjøre en enorm forskjell, fordi du da setter en annen energi enn i gammelt tankemønster.

9)Endre dine vaner

Vi er et sammensurium av en mengde vaner. Dine vaner hører til din gamle story. Disse trenger skifte. Ta et valg om å starte noen nye vaner, ikke tenk, bare gjør – husk det tar normalt noen uker før nye vaner sitter.

10) Ta action i det som er i din nye story

Ingenting slår action! Dette er den rå kombinasjon av det spirituelle, handlinger og manifestering. Med action vibrerer du faktisk og i et annet energifelt. Et steg hver dag med action så blir det resultater av det. Jo mer action av rett kaliber, jo lettere er det å være i ny story. Det er likevel ikke alltid mengden action som er det viktige, men at du gjør noe hver dag, det vil gi deg lysten på mer action når du ser at du får noe igjen for det.

Jeg håper disse stegene hjelper deg til å gi slipp på den gamle storyen. Husk – uansett hvilke arr du har, det definerer deg ikke. Hvis du ønsker å jobbe videre med å skape en ny story, bør du skaffe deg denne boka! Du får tilgang til den med én gang – klikk bare nedenfor!

[thrive_link color=’purple’ link=’https://www.iisa.no/amazon/’ target=’_blank’ size=’big’ align=”]Amazonboka[/thrive_link]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles