3.8 C
New York
tirsdag, november 29, 2022

Buy now

spot_img

3 måter å få nye team-medlemmer til å melde deg!

Bildet er tatt av Alexas_Fotos fra Pixabay

Slik får du de til å kontakte deg [Podkast]

Se det for deg, at du hver uke svarer folk i messenger som har kontaktet deg, fordi de faktisk ber om å få høre om din business! Høres det herlig ut eller? Ikke sant! Potensielle nye team-medlemmer som er interessert i å høre mer om din business, og de er glade for å få tilsendt det som du vil vise dem, eller avtale en samtale med deg.

Jupp, det er mulig, og det er digg å jobbe på denne måten, for du får gjort mer av det som og er veldig viktig i denne bransjen – nemlig å duplisere, ta vare på teamet, få ny læring – og ikke minst ha det gøy!

Det er en helt annen måte å jobbe på, og noe man ikke lærer når man blir med i network marketing. Men vi er tross alt i 2020, og flere ønsker å jobbe på dennne måten, så de lettere kan tjene penger i denne smarte businessmodellen.

Er det dupliserbart?

Om du gjør et lite søk så vil du finne mange måter hvor det sies at folk bare skal komme til deg. Problemet er at flere av de metoden er rett og slett ikke dupliserbare, og noen av dem altfor innviklet og kostbare til at det kan forsvares som en måte du kan si til ditt team at: “Hey, bare gjør dette, det koster bare 10 000 å melde seg inn!” Samtidig så er det flere og flere som er villig til å jobbe på en annen måte, ja for de ønsker suksess og ser at gammelmåten blir for slitsom, spesielt når flere spammer i messengeboksen, da blir det ikke like gøy å sende meldinger, eller hva?

Slik jeg ser det:

Slik jeg har valgt å se network marketing 2020, så deler jeg det i 3 kategorier: 1) De som vil jobbe tradisjonelt med og kun aktivt kontakte mennesker. 2) De som vil jobbe så automatisert som mulig. 3) De som sier ja takk begge deler! Jeg holder en knapp på nr 3… gjør som Ole Brumm 🙂

3 måter du kan få folk til å melde deg:

1

Engasjerende poster i sosiale media

Folk scroller fortere enn før, og du trenger å få folk til å stoppe opp. Du har noen få sekunder på å få oppmerksomheten, men om du klarer å engasjere mennesker så vil de gjerne høre fra deg. Tenk på deg selv, når stopper du opp? Jo, når noen har noe som du er interessert i.

Hva du kan poste:

noe som viser 1) Resultat, noe som gir en 2) Verdi, eller noe som viser 3) Livsstil.

Ikke ta alle 3 på en gang! Kun en ting om gangen. Ikke selg både produkt og business på samme post, folk blir bare forvirret, siden de har overload nok som det er. De fleste er og mer interessert i en av tingene. Hvis du vil treffe alle treffer du ingen!

2

Freebie – gi noe verdifullt gratis

Hvis noen sa til deg at de hadde noe veldig nyttig for deg, noe du virkelig hadde bruk for – informasjon, læring, noe som kunne ta deg til neste nivå – ville du bedt om å få denne informasjonen tilsendt? Ja, mest sannsynlig har du gjort det allerede med å legge igjen din e-post, og så fått en pdf, video eller lydfil i innboksen din.

Jeg anbefaler deg å lage en freebie, noe som andre kan ha nytte av FØR de får informasjon om din business eller dine produkter. Enten kan du bruke en epostmarkedsføringsleverandør , en chatbot eller manuelt sende dette til folk via din messenger. Lag din freebie – og informer folk om hvordan de kan få tak på den, så vil de melde deg i messenger eller på e-post, og du kan naturlig snakke med dem fordi de allerede har vist interesse for noe du har. Husk å lage noe som er relevant!

3

Annonser

“Døden over organisk rekkevidde”,  er et av temaene i et spennende 12 ukers program jeg tar om markedsføring. Vi så det allerede i 2019, og 2020 blir ikke lettere for de som vil bli sett. Har du ikke tatt i bruk annonser vil jeg anbefale deg å teste det. Du trenger ikke bruke mange kronasjene for å komme i gang.

Når du har annonser når du også det kalde markedet, og du får kontakt med mennesker som er åpne for det du har å tilby. Vær obs på hvordan du ordlegger deg. En kombinasjon av freebie og annonse funker superbra, slik at du gir bort noe først – og da får kontakt med mennesker som er gira på det du tilbyr. Tenk deg at når du har annonser så kan du hver eneste dag få mennesker inn i innboksen din som spør deg om å få vite om businessen din – good bye løping etter mennesker!

Vil du jeg skal vise deg dette og mye mye mer?

Da vil jeg invitere deg med på webinar på torsdag 12.mars kl 20-22 (opptak for den opptatte). Du får kort fortalt essensen av alt jeg har lært hvordan du best mulig kan skape et stort team i din network marketing business. Du får og kurset “Tiltrekk deg nye team-medlemmer” i pakken. Klikk på knappen for å se mer alt du får!

Registrer deg nå og betal kun 1/3 av prisen.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,582FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles