3 veier til frihet - IISA

3 veier til frihet

Del gjerne
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Iisas skattekiste

Jeg har tatt et valg og har satt meg et stort mål! Når 2019 er omme så skal jeg ha fullstendig frihet i livet mitt. Det er knalltøft å jobbe mot dette, men oooo så spennende og givende! Nyttårsaften 2019 skal tilbringes i USA, og da skal det jubles over det vi har klart!

Har du et mål om frihet? Det er et stort ord, frihet… og alle disse årene med å støtte mennesker i forskjellige prosesser i livet – så er det noe som er felles… nemlig det uendelige ønsket om frihet..

Mennesker som strever med helse, vil bli fri fra sin sykdom.

Mennesker som er i et «fengsel» uten kjærlighet – drømmer om å oppleve friheten ekte kjærlighet er.

Mennesker med vanskelig økonomi ønsker seg økonomisk frihet.

Mennesker som strever med sitt drømmer om å gi. For å gi så trenger vi enten tid og/eller penger.

Kanskje vil vi bare leve mer?

Jeg har kommet frem til 3 veier til frihet:

 1. Lev mer 
 2. Tjen mer 
 3. Gi mer 

Invester gjerne 37 minutter av ditt liv og se videoen over – der vil jeg guide deg gjennom alle 3 veiene.

Håper det inspirerer deg til å gjøre det som er ditt neste rette steg. 

Energisk hilsen fra Iisa

Vil du se noe av det jeg har å tilby som jeg kan gi frihet? Sjekk ut, kanskje finner du noe som passer deg:

Iisas skattekiste