22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

4 steg til et amazing businessliv i 2021!

Vips der var du! Magisk eller hva? Det er flere ting som gjør at folk kommer til deg. De tror du kan hjelpe dem med det de trenger. Det er i grunn ganske enkelt, jeg kaller det de 3 Oer:

A) Få oppmerksomheten deres 

B) Gi de en opplevelse – noe av verdi 

C) Gjør salget, og tada – du har økt omsetning

Se videoen under her for mer kjøtt på beinet med 4 steg til et amazing businessliv i 2021! 

Det som virket i 2019 og 2020 virker ikke nødvendigvis i 2021! Menneskene endrer seg – de tenker, føler og handler annerledes. Facebook Live er sååå 2020! 

85% AUTOMATISK I 2021 

Se det positive i det, hvis dine kunder kommer til deg på autopilot, så kan du bruke mer tid på å skape og ha tid med kundene dine – som faktisk har betalt deg. I tillegg får du mer frihet på tid – interessant eller? Jeg digger det! Det er to ting jeg fokuserer på nå for å være oppdatert. 

Chatbot og nettside som selger. 

Nei, du trenger ikke være nerdete for å gjøre dette. Det holder at du får oppskriften av noen – eller får noen til å gjøre jobben for deg.  Under her ser du et lite eksempel på en chatbot… 

2. ENERGI

4. TEAM

Jeg spurte ingen om hjelp før, og det har kostet meg dyrt!

Det er om mulig enda mer viktig nå å være i utvikling kontinuerlig, slik at du henger med, og ikke minst synes businesslivet er moro! 

Hvem bidrar til din utvikling? Får du de resultatene du vil ha? 

Er du klar for neste steg? Da kan du enten se mitt gratis webinar hvor vi fokuserer på energi og strategi for å få salg – og et liv du ikke trenger å ta ferie fra! 

Er du overklar for å få fart på businessen din, og tenker gratis Masterminduke hadde vært noe! Da klikker du på Mastermindknappen så finner du mer info om alt gullet som vi har i gruppa! ??

Masterminduka er gratis for alle som melder seg inn i Mastermind før 9.mars, så sjekk det ut om dette passer for deg, før tida er ute så slipper du å betale ekstra om du blir med senere ? 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles