7

[tcb_logo href=’https://www.iisa.no’ data-id-d=’2′ data-dynamic-link=’thrive_global_shortcode_url’ data-shortcode-id=’0′ data-css=’tve-u-1749d58ed92′ class=”][/tcb_logo]

​Vil du få fart på din online business? 

Er du klar for å realisere drømmen din?

Ditt Drømmeliv – hver dag  i 8 dager!

Dag 5 er i dag 24.sep kl 20:00. Du kan se de andre dagene i opptak frem til søndag. 

8 dager med gratis Live Masterclass & Mentoring! 

Klar for å oppnå det du før bare har drømt om? Kom i gang GRATIS med Iisa!  

Registrer deg under så får du også PDF av meg hver eneste dag som hører sammen med min Masterclass/Livesending – bare den er gull verdt i seg selv!

Ditt Drømmeliv Handler Om Å Skape Det Livet Du Før Bare Har Drømt Om å Leve! 

For å gjøre det så trenger du å TRANSFORMERE din gamle story og følge opp med HILIFE (alt om det når vi møtes!) 

Uansett om vi snakker om ditt liv eller din business så har du muligheten til å skape din virkelighet som du egentlig vil ha. Jeg vet at det kan virke voldsomt akkurat nå, men jeg vil vise deg veien steg for steg når du blir med på Ditt Drømmeliv. 

I 8 dager vil jeg gi deg den alle beste supporten jeg kan, vi vil sammen oppleve gjennombrudd som gjør at du ser din nye vei, opplever transformasjonene, får strategien – sammen med mange andre som også er klar for DITT DRØMMELIV! 

Jeg tror vi alle er her på jorda av en grunn, og at dette som skjer nå også er et rop om å ta sin plass i verden. Gjennom frykten, kontrollbehovet, unnskyldningene, prokastineringen, og venterommet… det er tid for 

DITT DRØMMELIV!

Sett av tid hver dag kl 18:00 i 8 dager og jeg vil vise deg hvordan du kan transformere alt du ønsker uansett hvilken situasjon du har i dag eller hva din fortid er. Det eneste som stopper deg er din gamle story… dine gamle tanker, følelser, handlinger og manifestering – noe jeg vil vise deg hvordan du snur opp ned på. 

Jeg vil vise deg hvordan du manifesterer det du vil ha, tar action med letthet, er i rette energiene for å snu tanker og følelser til det du fortjener og vil ha. Vi setter målene, skaper masterplanen og du får verktøyene du trenger for å naile dette. Disse dagene vil gjøre slik at du kan leve den livsstilen og få den friheten du ønsker deg. 

Leve Livsstilen Du Vil Ha

Hvis vi oppsummerer alt så handler det veldig ofte om livsstilen vi vil ha, helheten av hvordan vi ønsker å leve. Noen drømmer om frihet, andre om å bosette seg et spesielt sted, og flere og flere snakker om at de vil bestemme over sin egen tid. Friheten til og kunne velge det en ønsker, velge den livsstilen du vil ha – uansett hva den inneholder, det vil jeg hjelpe deg med disse dagene. Vi vil designe din livvstil og vise hvordan du kan oppnå den, ja faktisk komme i gang med det samme! 

Leve I Kjærlighet

Det høres kanskje ut som store ord –  Å leve i kjærlighet, og det er i grunn det. Å omgi deg med kjærlighet, både for deg selv og de rundt deg – og de du møter på din vei. Å leve som sjel, å leve innenfra og ut, det er magi. Jeg vil bruke mine mange år med arbeid med mennesker og dypest sett så handler alt om kjærlighet. Du vil faktisk både få en enkel metod og dypdykk i kjærligheten,alt for at du skal leve et amazing liv, ja for alle sammen kan få det til, om vi bare er sulten nok – er du? 

En Helse Du Elsker

Dette handler ikke om helbredelse av sykdommer, men om hvordan vi alle kan elske vår helse, uansett hvor utfordrende den kan være. Jeg vil dele min helsehistorie med ønske om å inspirere deg til å skape en helse du elsker, uansett hvordan din helse er i dag. Dette handler aller mest om noen steg som kan være nyttig for alle. En helse vi elsker gjør det lettere å skape drømmelivet i alle de andre kategoriene også, å la brikkene falle på plass til et helhetlig amazing liv! 

En Jobb Med Wow-Faktor

Verden er endret og blir vel aldri det samme igjen. Tiden er inne for å se på jobben din. Er det en jobb du digger? Er du på jakt etter en ny jobb? Vil du ha din egen business, eller kanskje du allerede har det? Det er nye muligheter som venter uansett hva din jobbsituasjon er, og jeg vil vise deg hvordan du får en jobb med wow-faktor så du virkelig gleder deg til å jobbe hver eneste dag! Du får det du trenger for å gjøre smarte valg og ta rå action ut fra det du ønsker å oppnå med din jobb – er du klar? 

Økonomien Som Gir Deg Frihet

Økonomisk frihet – det er to fantastiske ord! Smak på det! En vakker fellesbetegnelse på det mennesker jeg jobber med virkelig drømmer om. Å ha så god økonomi at du ikke trenger å tenke på det en gang, det er forskjellig fra person til person – men der ligger både energier og strategier bak en økonomi som rocker – og disse 8 dagene vil jeg vise deg, uansett hvilken økonomi du har i dag, så vil du få det du trenger for å skape din økonomiske frihet! 

Registrer deg og bli med på Ditt Drømmeliv gratis i 8 dager med Masterclass & Mentoring!

Få steg for steg strategien, supporten og transformasjonen du trenger for å leve livet du virkelig drømmer om!

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]