Abundance for 4 – Sandefjord

Abundance4you 13.-15. april Bli med i Sandefjord eller på nett!

Spar kr 1000 ved påmelding i dag 5.april!

Vi møtes til en helt spesiell helg i transformasjonens tegn!

Målet er å skape overflod i de 4 store for deg – kjærlighet, helse, *jobb og penger!

Iisa jobber alltid UTEN kursprogram – så dette er for deg som kjenner til iisas måte å jobbe på eller bare kjenner at du skal delta på denne helgen og har tillit til at DU får akkurat det du trenger! Iisa jobber med å bidra til nye storier i menneskers liv, så er du klar for å skape en ny story i ditt liv – velkommen til en amazing helg!!  

Tidene for kurset er fredag 1000-1730, lørdag 1000-2000 og søndag 1000-1800. Alle deltakerne vil få en workbook til bruk under helgen, og en egen facebook-gruppe opprettes for dere.Pris kun i dag 5.april er 2999.- deretter er prisen 3999,-.For dere som ikke har anledning til å komme, er det mulig å kjøpe tilgang til direktesending fra hele helgen. De som kjøper denne varianten, vil også få workbook, blir lagt til i facebook-gruppa, og vil få opptak fra sendingen.Pris kun i dag 5.april er 1499,- fram til 29. mars, deretter er prisen 2499,-.Litt info ellers: Vi har booka møterom på Hotel Kong Carl, som ligger i sentrum, 5 minutters gange fra Jernbanestasjonen. Det er to hoteller til i byen, Rica Scandic Park og Clarion Collection Hotel Atlantic – det er også kun 5 min gange fra de to til Hotel Kong Carl.Vi har begrenset med plasser – påmeldingen stopper ved 22 deltakere – vi gleder oss! 

*Ps – dette er IKKE en helg for business, når det gjelder jobb jobber vi med passiv inntekt som passer alle uavhengig av om du har vanlig jobb, ikke jobber eller har business. 

Har du spørsmål kontakt Hellen i messenger HER.

00Days15Hours09Minutes42SecondsPÅMELDING SANDEFJORDPÅMELDING NETT