23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Alt du vil ha er her

For noen er dette helt naturlig – ja dere trenger ingen nærmere forklaring: bare nyt! 

Når jeg snakker er det skrevet i kursiv. Det må sies at spørsmålene jeg stiller kommer også til meg, det er ikke noe jeg sitter og tenker på. Alt dette går ufattelig fort og er et energiarbeid, det er som om jeg kobler meg «fra kroppen». Det er vel derfor jeg har skrevet selv når jeg har vært syk. Forresten så tenker jeg at alle kan ha disse samtalene med universet for sin egen guiding, det er magisk og livsendrende!

Jeg håper disse ordene vil gi deg noe. 

Du har tilgang til alt du vil ha. Det er faktisk rett foran deg og tilgjengelig når som helst du ønsker å ta i mot alt som finnes. 

Hvorfor er det så mange som ikke ser dette? 

Mennesker er lært opp til hva vi kan få og ikke få, og gjerne ut fra det dere har blitt eksponert for tidligere i livet. Se for deg at for å få tilgang til alt det gode så trenger du å se en spesiell type farge, som du aldri før har sett. Du vet ikke at den eksisterer, så du kan ikke se den. Eller du kjenner til fargen og vet at andre ser denne fargen men når du ser den så tror du ikke den er ekte, at den faktisk er der.

Eller du må kjenne på en spesiell type følelse som du aldri har kjent på, du finner den ikke i systemet ditt enn så mye du leter. For å få alle godene så må du kjenne på denne følelsen, og du får bare ikke tak på den. 

Dette er ikke sannheter, men det er sannheter som mennesker tror på – at noe må være på en viss måte for at noe skal komme til dere. Skal du få suksess så må du jobbe hardt. Er du blitt syk så kan du ikke bli frisk, hvis du har fått papirer som sier at du aldri blir frisk, eller at du kommer til å dø av sykdommen du har. Så tror du at du kommer til å dø. 

Hvis du har hatt lite penger i alle år, så er det vanskelig for deg å tro på at du skal kunne få mye penger. Har du ikke opplevd den store kjærligheten i livet, så kan det hende du styrer unna kjærligheten, og har lukket denne døra.  

Dere har tilgang til alt. Alle har tilgang til alt. Det er ikke forskjell på mennesker. De onde har og tilgang på alt, derfor skjer det hendelser i verden som ikke er gode nå. De gode mennesker trenger å våkne opp for å se at de og har tilgang til alt. De behøver ikke være slaver. 

Det er ingen poeng i å sammenligne mennesker med hverandre. Et hvert menneske har sitt liv og sin sjel. En hver sjel har sin oppgave. Søk det gode, uavhengig av det livet du har nå. Det spiller ingen rolle. Det er som et spill. Du velger ditt nivå. Spiller du samme nivået igjen og igjen? Å gå opp i et nytt nivå krever men det er mye enklere enn mennesker tror. 

Siden alt er tilgjengelig, hvorfor kan vi ikke bare få alt nå?

Jorden skal gjennom dette. Dere kaller det oppvåkningen. Det er allerede bestemt. Detaljene er ikke bestemt. Det vil si enkeltmenneskets skjebner. Så dere som mottar dette, hver enkelt en av dere kan velge deres vei. Hvis mange nok velger det gode, så blir det en kraftfull styrke. En styrke som kan ta alt det onde som skapes nå. 

Det høres vakkert ut, men i praksis – hva gjør vi? 

Start med å gå inn i deg selv. Gå i stillhet. Hva er du opptatt av? Hva dukker opp hos deg? Hvilke tanker farer du med? Hvilke følelser surrer rundt inni deg? Det er som å nullstille seg selv. Ta et valg om at du ønsker å ha tilgang til alt. Du ønsker å bli plassert der du har tilgang til alt. Når jeg sier plassert så mener jeg energimessig, ikke geografisk – fordi dette kan du gjøre uansett hvor du er i verden. 

Skap fred i hjertet ditt. Skap fred med deg selv. Du kan velge at dette ikke skal ta lang tid. Tidsperspektivene dere har lært dere på jorda, hvem har bestemt at det er en sannhet? At dere må bruke flere år på å jobbe med dere selv? Det er noe dere gjør hele livet, men der ligger ingen sannhet i at en totalendring skal ta veldig lang tid. Det har dere selv bestemt. 

Når du har funnet roen, så kan du koble deg på alt det gode. Der finnes ingen oppskrift som er den eneste sannheten. Slik du velger å gjøre det, slik er det. 

Hvorfor må det være lidelser? 

Det onde skal utryddes. Det pågår en kamp mellom det onde og det gode. Det uttrykkes på mange måter nå på jorda. Dere kan velge å observere eller delta. Lidelsene vil stoppe når der ikke er mer ondskap igjen på jorda. 

Hjelper det for oss å jobbe med kjærlighetsenergiene for å hjelpe? 

Ja, alt som er kjærlighet hjelper. Det betyr ikke at alle kan sitte stille og sende lys og kjærlighet, og så er alt fikset. Dette vet dere, men dere skal likevel ikke stoppe kjærlighetsarbeidet. Samtidig så kreves det og handlinger. 

Hvilke handlinger tenker du på? 

Dette er omfattende. Se for deg alle mennesker på jorda. Alle mennesker er unike. Et hvert menneske har en sjel. En hver sjel har en oppgave på denne jorda i dette livet. Når mennesket søker og finner sin oppgave og utfører den – da utfører mennesket sitt bidrag. Da blir også mennesket hel. 

La oss snakke litt om håp. Det viktige nå er at menneskeheten ikke mister håpet om den gode verden. Det kan være vanskelig å ta inn over seg alt som skjer, eller se forbi sin egen krets og eget liv. Dere er blitt sløvet ned på forskjellige måter og derfor er det ekstra viktig å gå innover nå for å finne sitt ekte jeg, for å søke kontakt med sjelen. 

All verdens penger spiller ingen rolle og sjelen ikke får gjort det den skal. All fasade, hva er det godt for? Det betyr at dere har tilgang til alt, så all overflod er der for dere. Overflod er ikke negativt eller ondt, så lenge enn og ser at det skal deles med andre. Når kjærligheten kommer sammen med overfloden, da skjer det gode hendelser på jorda. 

Det enkleste er å starte med håp for deg selv – og samtidig håp for jorda og de som er i nød. Søk en helhet av håp. Se for dere – at så mange sjeler som mulig kobler seg på håpet. Hvis håpet forsvinner så forsvinner alt. Det er den siste flammen som slukkes. Det er da dere slutter å puste, når det ikke er mer håp igjen. 

Start hvor som helst, bare det handler om håp. Koble på et håp til og et håp til – helt til hele deg er fullt med håp. La håpet ekspandere ut til hele verden. Ikke som et stakkarslig ønske om håp, men som en kraft. Det er for å vekke den lille flammen i dere. 

Huske dere har allerede alt. Det er her. Pust det inn. Ta det i mot. Gi av din overflod. La miraklene vise vei. Trenger du flere detaljer, så les disse ordene på nytt, helt til det gir mening for deg og ditt liv. Da vet du hva du skal gjøre. 

Iisas ord: 

Den siste uken skulle jeg ha vinterferie med barna. I stedet ble jeg veldig syk. Covid, men det var bare «bagatellen» i det. Hjertet, sjelen – hele meg – det har vært heftig! Jeg bor rett over den russiske ambassaden i Oslo. Fra 4.etasje ser jeg ned på politiet og rundt hjørnet er det daglige demonstrasjoner. 

Jeg er en spirituell person som følger veiledningen jeg får. Sommeren 2020 fikk jeg beskjed om å kanalisere ned fra universet, den nye verden. Det var så sterke energier at jeg bare gråt og gråt den dagen. 

Jeg gjorde ikke som jeg ble fortalt. Det var vel ikke klart enda. Men for 18 dager siden begynte det. Hver morgen er jeg grytidlig oppe og skriver, selv da jeg har vært så syk denne uka, så har jeg skrevet hver dag. For det er ikke jeg som tenker hva jeg skriver, alt bare kommer ned. Jeg skriver på 3 bøker samtidig – den ene heter: «Veien til den nye verden». På 18 dager har jeg skrevet 147 sider! 

I dag fikk jeg beskjed om å få ut budskap daglig i tillegg, som og skal oversettes. Det er meningen at dette skal gjøres slik: jeg skriver på norsk, spiller inn teksten på norsk. Sender til oversetting på engelsk, leser inn på engelsk – og så vil det dukke opp mennesker som vil oversette til andre språk. Jeg lever bare i tillit og kjærlighet. 

Jeg skriver seks dager i uka og hviler på søndager. Jeg vet ikke annet enn fra dag til dag, men det er mulig det da fremover vil komme tekst her på denne siden daglig fremover. Vi får bare se hva universet vil. 

Dette er som et kunstverk. Jeg skal ikke tolke dette eller synse noe om det, men jeg vil etter hver kanalisering, så vil jeg dele noen tanker jeg har akkurat i dag. Det skal bli 45 bøker har jeg fått beskjed om. Den første vil bli utgitt så fort den er klar. Det ser ut som det tar cirka en måned med en bok er beskjeden jeg har fått. 

Jeg forstår at dette nok kan virke meget merkelig på en del mennesker. Det har jeg ikke noe problem med. Jeg er drillet på å være rar, hehe. Da jeg fikk diagnosen uhelbredelig kreft ble jeg trent på å få stygge kommentarer, fordi jeg skrev om min kreftreise. Det ledet meg til å leve helt i kjærlighet, så jeg takker for all kritikk jeg opplevde. Jeg er nå fortsatt i live og frisk som bare det! 

Jeg tror det er nok for i dag. Ta disse ordene med deg i ditt hjerte og se hva som skjer for deg. Husk det – du er og på en reise i dette livet. I kjærlighet – Iisa 

Ønsker du flere budskap? De leveres nå inne i Energiklubben. 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles