Amazon44

Bli på 44 dagers dypdykk i manifestering og action – Amazon 44! 

Lev i et helt nytt energifelt som gir deg resultater du aldri før har hatt. Roen du har drømt om. Der det spirituelle og det praktiske smelter sammen. Der du bare er og gjør med letthet. Purple world + Venus = Amazon 44. Dette er helheten i det nye skiftet. Velkommen kjære deg.

Påmeldingen stenger kl 20.00!

Gå aldri mer tilbake til din gamle story!

Synes du det kan være vanskelig å leve i den nye storyen din 24/7? Noe som gjør at du ikke oppnår overflod i alle de 4 store – kjærlighet, helse, jobb og penger. Jeg har tatt denne utfordringen på alvor og derfor skapt Amazon 44 som hjelper deg med og virkelig mestre helheten for å leve i din nye story.

I Venusenergien går du opp på ett høyere nivå, trener deg på å leve der med unike verktøy. Dette gjør at avstanden til din gamle story blir så stor at det å skape og leve i din nye story blir mye lettere enn før!

Du får en helt ny versjon av kurset PW22 hvor mange allerede har endret sine liv etter å ha lært seg manifestering. Etter det får du guiding gjennom 22 helt nye Venusdager som steg for steg viser vei i den nye energien. En helt unik måte å skape din actionplan for den nye storyen blir en viktig del, ikke bare som plan men hvor du også starter med planen fra dag 1 – slik at etter 44 dager er dette blitt en ny vane i livet ditt. Du vil skape helt nye ritualer som gjør at du faktisk får den suksessen du ønsker deg!

Amazon 44 gir deg lykke med SAM

Spirituell

Uansett hvilket nivå du er på spirituelt i dag, vil SAM-guiden hjelpe deg  til klarhet og forståelse hvordan du kan bruke det spirituelle, så du «slipper å tenke» – og kan fokusere på det du vil med ditt liv og utføre det du er ment å gjøre i dette livet. 

Action 

Noen tar for mye action og noen for lite. Med SAM-guiden vil du ved å sette inn din nye story i actionplanen du får – helt naturlig ta den action som er rett for deg til enhver tid. Den vil og inspirere deg slik at du med letthet bare gjør.

Manifestering

Vi tar manifesteringen til Venusnivå, dvs høyere enn du har vært før! Vibrasjonene vil holde deg i rett bane og du vil bli overrasket over resultatene når du følger SAM-guidens manifesteringsmetode.

Dette høres amazing ut eller hva? Men du vet også at dette krever noe av deg, så jeg har skapt Amazon 44 som den ultimate pakken for å sikre din suksess med din story og ditt liv. Dette er hva du får: 

1

44 videoer, lydfiler og tekster!

Hver dag i 44 dager får du alt du trenger til dine neste rette steg – i både det spirituelle, action og manifestering. Du beholder dette til odel og eie i etterkant av kurset, slik at du kan repetere når du trenger det.

2

SAM-guiden: din geniale actionplan!

Denne vil du elske – se for deg en plan som passer ditt liv perfekt og som faktisk virker! Ved å bruke Masterplan vil du skape en plan som blir GPSen du aldri vil gi slipp på. 

3

Livesendinger og garantert svar på alt du lurer på!

Amazon 44 er et råskinn av et program, så av erfaring vet vi at når vi skifter energifelt så kommer også utfordringene. Men du er ikke alene  – daglig kan du sende inn spørsmål og du får garantert svar – enten på tekst, lyd eller video. Dette er tettere oppfølging enn noen annet, fordi målet er at akkurat du skal lykkes! Fokus for meg er: «How may I serve you?» 

Hvorfor det er smart å ta action i dag

1) Du får det du trenger for å endre din story NÅ!

1) Jeg følger opp tettere enn senere med Livesendinger og Zoom, da dette blir et automatisert kurs etterpå, som vil være et forkurs for Energiskolen som starter september 2019. 

 2) Amazon 44 følger deg hver dag, så om du er overklar for en ny story i de 4 store – er dette stedet å være!

3) Når du tar et valg for deg selv nå, vil dine energier allerede starte jobbingen, du blir mer bevisst at høsten vil for deg være amazing – og du vil kunne gjøre handlinger fremover som støtter opp om ditt valg.