Automatisere mlm

Lynkurs i Automatisering av MLM! 

Ta action i dag og lær deg automatisering for raskere suksess!

Kr 490.- NÅ!Kr 1490.-

Video 1: Dette må du gjøre først for at automatiseringen skal virke!

Det er ikke bare å sette opp en automatisering av mlm og tenke at folk skal komme løpende… I video 1 får du vite hva de aller fleste i mlm ikke gjør – men som er supersmart for alle, og spesielt for de som vil automatisere mlm. Når du gjør dette så vil folk komme løpende til deg – i stedet for at du “løper” etter folk… eller “maser på familie og venner” som noen føler at de gjør. Nå kan du nå ut til mange mange flere!

Video 1: Dette må du kunne før du automatiserer! (12 minutter)

Video 2: Slik automatiserer du din mlm! (37 minutter)

Video 2: Automatisering gjort enkelt så alle kan klare det!

Kan du følge en oppskrift så klarer du å automatisere din mlm. Du får steg for steg forklart hvordan du gjør det – alt du trenger å gjøre er å kopiere det som vises i videoen – og kopiering kan vi som jobber med mlm! “Monkey see – monkey do!” Mange drukner i eposter, men åpner det som sendes i messenger – derfor bruker vi messenger for å automatisere, en superenkel måte å nå ut til mange på en gang!

Bonus: Tadametoden som gjør at du aldri mer føler deg som en selger!

Mlm er anbefaling, det vet vi… likevel er det mange som føler seg litt som en pushy selger når de jobber. Med Tadametoden lærer du hvordan du jobber med ditt selskap på en supersmart måte så du kun anbefaler, og i tillegg har det morsomt når du inviterer, presenterer, closer og følger opp! Metoden er enkel og genial, lett å lære – og vil gjøre det utrolig behagelig for det å jobbe med rekrutteringen!  

Bonus: Tadametoden! (10 minutter)

Om Iisa

Iisa har et brennende engasjement for å bidra til menneskers gode liv og frihet. Hun liker å gjøre ting enkelt slik at alle kan få det de trenger for å oppnå suksessen de drømmer om. Iisa digger actiontakers! Derfor kan du nå få denne rakkern av et kurs til rå pris om du er kjapp! Ta action i dag – og jobb smartere! 

Iisa Mari Persen

Frihetsguide

Copyright 2019, Iisa Mari Persen

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]