bekreft Maer-metoden

Nesten der…

Alt du trenger å gjøre nå er å sjekke din epost og bekrefte at du ønsker å motta kurset.

E-postens emne er: “bekreft at du ønsker å motta MAER-Metoden kurs”. Ser du ikke eposten, kan det være den er havnet i søppelboksen hos deg. Det er og smart å legge til post@iisa.no som kontakt så er du sikret at epostene kommer frem til deg.

Her er en liten 5 minutters oppvarming til kurset, så du får et lite innblikk i MAER-Metoden hvis den er helt ny for deg.

På søndag kl 20.00 har jeg årets 2019 Live som jeg har kalt “Frihet & Overflod!

Livesendingen finner du HER. Hvis du vil ha en påminner før jeg starter så klikk på messengerknappen:

2019 er et spesielt år… eller hva tror du? 

Jeg ønsker det beste for deg i 2019. Ikke bare fordi det er et nytt år, men det er en spesiell tid vi er inne i nå, så jeg tror mange vil oppleve store endringer om vi er villige til det. Jeg vil snakke mer om dette på søndag, og jeg svarer på spørsmål for å hjelpe deg så godt jeg kan. Håper vi sees!

Iisa Persen