biz

Unstucking 2020 –

En vei til en ny story i ditt liv…

Ny lydbok fra Iisa Persen –  Uansett hvilken situasjon du har akkurat nå, så kan du skape varige endringer som gir deg livet du ønsker å leve – i alle de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Last ned lydboken i dag og få fart på det du ønsker!

Purple World

En bokserie av Iisa

Bok 1 –

Unstucking 2020

Mange ønsker varige endringer i livet sitt, men hvordan få det til i verden vi lever i nå? Finnes der en måte å se forbi alt dette og starte i en ny story? Purple World kaller jeg det å gå inn i noe nytt og amazing – om så starte fra “ingenting”… en spennende tanke eller hva? Fra zero to hero – eller kanskje bare opp i et helt annet nivå, og oppnå ny mål og få resultatene du før bare har drømt om.

Utfordringen er…

Det er enklest å fortsette med det vi alltid har gjort. Å gjøre endringer krever mye arbeid, å endre tankemønster, følelser og handlinger – ja det er ikke gjort over natta er det vi gjerne opplever.

Det er ikke alltid like lett å se våre neste rette steg, så istedet for å gå blir en stående på stedet hvil, eller fortsetter med det gamle, det trygge – ja kanskje er det smertefullt å fortsette det gamle livet, men likevel er det lettest… vi kjenner det…

Når vi endelig bestemmer oss for å endre noe, så er det ofte andre som tapper energien eller ikke forstår det en gjør, eller enda verre drar oss ned igjen i det gamle – ikke med vilje, men det er gjerne slik vi mennesker er skrudd sammen.

Det er så lett og bare bli værende og gjøre det samme igjen og igjen, selv om vi egentlig ønsker noe annet – eller hva?

Heldigvis så kan jeg vise deg en annen vei å gå, som faktisk er enkel når du først aktiverer den.

Veien til transformasjon. Dine neste rette steg.

Uansett hvem du er og hva du vil, får du oppskriften på hvordan du kan transformere livet, uansett hvor lite eller stort det er – og uansett tema, denne boken gir deg helheten.

Utrolig inspirerende bok!

Her er mange viktige leveregler, tankevekkende spørsmål og mye klokskap og visdom samlet. Særlig setter jeg pris på alle de gode spørsmålene for hvert punkt – de får meg til å virkelig tenke gjennom hva jeg vil og holder på med og hvorfor. De virker bevisstgjørende. Boken er oversiktlig og kan brukes som oppslagsverk når en jobber med spesifikke temaer eller spørsmål. Og så er det stemmen din da, Iisa! Den inspirerer også – til å ta dette på alvor og tørre å bli litt crazy og prøve ut nye ting! Boken kan anbefales på det varmeste!

Birgitta

Kjempefornøyd!

Kjempefornøyd med boken, elsker og er kjempe takknemlig for alt Iisa deler og lærer bort, anbefales av hele mitt hjerte.

Liv Halvorsen … Livstilsendrings coach

Boka anbefales på det varmeste

Liker kombinasjonen av lydfil og “ord” tilhørende hvert kapittel – som åpner opp for individuelle innsikter og personlig tolkning av boka. Den omfavner også alle temaer og helheten i livet:) Bok for deg som vil leve et godt liv.

Liss Tone

Kapitlene

Boken tar deg gjennom kjærlighet, helse, jobb, økonomi, livsstil, verktøy og livskart – alt du trenger for å kickstarte alt du vil, og komme på et høyere nivå – i total indre ro med massiv action

 1. 1Kjærlighet – Omfavne deg selv, det du skal, og den nye jorden. Denne boken er kanalisert, og den inneholder samtidig mye kunnskap og visdom som jeg har fra før som kobles sammen med det som kanaliseres ned. Alt som ikke er noe annet i boken – er kjærlighet.
 2. 2Helse – Hver eneste celle i kroppen din, det handler om å være akkurat nå, akkurat her , og om å føle – hva kan du gjøre nå for din egen helse, uavhengig av hvordan din helsesituasjon er. Jeg deler det jeg har gjort og gjør for min helse, som jeg tror kan brukes av mange – der finnes noen likheter for god helse.
 3. 3Jobb – i den nye verden er kanskje ikke jobb lenger jobb som før, og vi blir utfordret til å tenke nytt. Alle kan bli betalt for å være seg selv, alle har noe av verdi som andre vil betale for. Det handler om frihet og lykke i jobben, om å skape din jobb – om den er fast eller som gründer spiller ingen rolle, alt er mulig!
 4. 4Økonomi – Det handler om å tillate at det kommer til deg – tillate at penger kommer til deg. Det mest omfattende kapittelet i boken, fordi så mange jobber for å skape en ny økonomi. Vi jobber med overflod, pengeenergier, pengetermostat, muligheter og en rekke ting som kan endre din økonomi – om du ønsker..
 5. 5Livsstil – noe som kanskje blir mer og mer viktig fremover, etter hvert som verden endres. Hvordan ønsker vi egentlig å leve livet, hva vil vi bruke tiden på jorda til – og hvordan vi kan maksimere livene våre til å leve det gode liv, å våkne opp med wow-faktor, uten stress og total tillit til livet vårt og vår reise.
 6. 6Verktøy – jeg har en gedigen verktøykasse, og uansett hvor vi er så er det smart å ha gode verktøy tilgjengelig. Det bidrar til at du kan snu din story mye raskere og slipper strafferundene som ofte venter på oss når en bestemmer seg for å endre noe i livet. Vi trenger ikke gjøre det mer vanskelig for oss selv!
 7. 7Livskartet – det handler om å være åpen til The Purple World, tomrommet hvor du skaper akkurat det du vil. Det å se brikker, nok til å gå dine steg, men ikke behøve å vite alt, hele bildet skal vi aldri se, det ville vært kjedelig, men et livskart er kjekt å ha med på veien for å lettere finne frem dit vi skal.

Lytt flere ganger!

Veldig inspirerende og lærerik bok for deg som vil videre. Morsomt les inn. Elsket boka fra begynnelse til slutt. Lytt til den flere ganger, det er masse informasjon som er dukker opp etter å lyttet flere ganger. Anbefales på det varmeste.

Kristin Grankvist

Fantastisk!

Fantastisk, et folkelig språk, en bok jeg vil ta med meg resten av livet! Tusen takk, Iisa❤❤

Anne Aavik

Anbefales på det dypeste!

Når jeg lyttet til lydboken for første gang ble jeg veldig glad! Det er fordi den er så oppløftende, inspirerende og motiverende. Lydboka har vært veldig nyttig og viktig for min prosess. Jeg blir nok å høre gjennom den flere ganger. Jeg digger den nydelige måten den leses inn på, så naturlig, autentisk og forståelig. Jeg anbefaler denne lydboken på det dypeste. Har du drømmer, mål, prosjekt, uansett hva det gjelder, og ønsker noe mer med livet, mer glede i livet, leve som deg selv og være stolt av det, så er denne lydboka nyttig for deg. Tusen takk Iisa!

Hanne Holan

Bonuser

SUPERNYTTIG PDF TIL BOKA!

Dette er en støtte til lydboken. Den inneholder 126 punkter – 18 for hvert kapittel. Du får denne som PDF og som word slik at om du vil skrive i dokumentet så kan du gjøre det – eller lage mellomrom for dine håndskrevne notater og printe ut. Disse ordene vil hjelpe deg på veien og identifisere hva som er smart for deg å jobbe med for å komme dit du ønsker.

ENERGISESSION TIL BOKA

Du får en gratis lydfil (18 min) hvor jeg gjør en energisession som passer utmerket sammen med boken. Denne session er spilt inn med tanke på denne boken, du får den både med og uten musikk – så du kan velge det som passer deg best. Denne kan du med stor fordel lytte til flere ganger.

Spennende!

Like spennende å repetere som å høre første gangen! ?Oppdager nye elementer hver gang den tas fram!?

Evelyn Jacobsen … Psykiatrisk sykepleier

Et helhetlig blikk!

Min opplevelse av boka er et helhetlig blikk på viktige områder i livet. Boka gav meg mange gode opplevelser som tips, råd og historier om veien videre. Boka er krydret med mange gode steg og øvelser som har gitt meg nytt blikk på sider av livet mitt.

Gørill Kasberg … Enhetsleder

7 viktige deler i livet!

Jeg er så takknemlig over din konkrete og jordnære måte og uttrykke dem 7 deler i livet som er så viktige, og samtidig integrerer det med en høyre dimensjon. Jeg har mottatt nye verdifulle verktøy som kan hjelpe meg aktivt og ta nye gode valg for meg og livet mitt. Du er Gull Iisa!⭐️?

Ingela Therese Boman … Intuitiv kunstner og quantumhealer

Er du klar?

Finn frem hodetelefoner og kom i gang med din unstucking med lydboken på nærmere 3 timer.  Varighet: 2:56:29 , pris: kr 270.-

Litt av innholdet i lydboka

 • Få fart på dine mål og resultater
 • Ta massic action med letthet
 • Gi slipp på det du ikke trenger lenger
 • Få klarheten, fokus og steg for steg strategien
 • Beveg den raskt fra gammel story til ny story
 • Nye perspektiver på spennende temaer i livet ditt
 • Finn din bugs og eliminer dem fra livet ditt
 • Finn ut hvordan du kan oppnå det du vil ved å leve i rett energifelt
 • Bli bevisst at du kan skape virkeligheten du før bare har drømt om – og se hvordan du gjør det
 • Jobb med energiene dine, som kan skjule blokkeringer fra langt tilbake
 • Få de praktiske stegene som du kan gjøre for å transformere det du vil
 •  …og mye mye mer.. dette er 3 timer stappfull med inspirasjon, motivasjon, informasjon og transformasjon!

Boken er en transformasjonsguide for ditt liv!

Sikre deg lydboken og bonusene for kr 270.- Dette er boken jeg håper du vil lytte til mange ganger, da du nok vil se at denne er smart å repetere, og du vil stadig oppdage noe nytt som bringer deg videre på din reise.

Løp og kjøp!

Vil du ha essensen av det Iisa formidlar i “Den 8. Dagen, 90-dagers challenge”? Iisa sitt klare bodskap både utfordrer og inspirerer deg til å ta grep mot eit meir fullverdig liv. Løp og kjøp!

Irene

Anbefales!

Boken er en viktig påminnelse om de valg vi gjør i forhold til de 4 store: kjærlighet, helse, jobb, økonomi. Mange gode verktøy. Anbefales ❤️

Merete

Gode verktøy!

Lydboka er full av gode verktøy vi alle kan dra nytte av.

Heidi Enger

Om Iisa.

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2020 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted – Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann – i frihet.

2020 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med?

 

Veldig fornøyd!

Min opplevelse av Unstucking 2020 er at dette er et godt produkt som gjør det lettere for meg fordi det er en oversikt over områder jeg har vært en del av i mange år. Fordi jeg har fulgt Iisa i mange år, har jeg fått veldig mye av dette i flere omganger. Jeg har nytt godt av å få Iisas kunnskap i flere versjoner og fra mange synsvinkler, for så å konkludere for meg selv og se Iisas arbeid som en del av min egen utvikling. Jeg har og jeg vil tro at alle de som følger Iisa, har en læringskurve som gir oss muligheter til egen utvikling i et tempo som passer ditt eget. Veldig fornøyd med produktet og veldig fornøyd med rausheten og spark med kjærlighet. Takk!

Astri Klonteig …Mulighetsskaper

Sikre deg den første boken i serien Purple World!

Denne boken gir deg helheten. Kjærlighet. Helse. Jobb. Økonomi. Livsstil. Verktøy. Livskart. Start nå!

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]