bizweb

live GRATIS webinar MED IISA

BUSINESSKODEN 

Energier + Strategier = Amazing Business

14.November 

18:00

I dette webinaret får du:

01

BUSINESS-ENERGIER

Vi kan ha tusenvis av strategier men uten de rette energiene vil vi streve. I webinaret vil jeg fortelle mine hemmeligheter og oppskrifter på hvordan jeg klarte å gå fra å løpe og stresse til å ha masse tid – og samtidig få resultatene jeg vil ha. Vi aktiverer de ultimate energiene for din business!

02

BUSINESS-STRATEGIER 

Strategiene fra tidligere virker ikke nå, det er nye tider og det betyr at vi trenger nye strategier. Jeg vil dele med deg mine strategier som faktisk er ganske enkle når du først vet hvordan du skal bruke dem. Samtidig er det noe som også alltid virker uansett hvordan verden ellers ser ut. Disse strategiene vil jeg dele med deg denne kvelden. 

03

SLIK OPPNÅR DU MÅLENE FOR 2022

Bruk litt tid allerede nå på å få med deg hvordan du oppnår målene dine for neste år, på en ny måte som jeg er sikker på at du vil elske! Jeg viser deg steg for steg hvordan du på en smart måte oppnår dine mål for neste år… og om du vil – avslutte 2021 med et amazing smell!  

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]

Om Iisa Mari Persen

Energiguide

Jeg bidrar til at så mange som mulig kan leve i kjærlighet, og transformere livet sitt ved hjelp av energier. Jeg er også en guide inn i den nye verden som nå igangsettes over hele verden – oppvåkningen. Foredragsholder, forfatter, kursholder, og eier Tjeldøya Slott sammen med min mann Ragnar. Dette er stedet hvor mennesker kommer for å skape de store transformasjonene og designe livet sitt – i kjærlighet. I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, og er i dag et aldri så lite mirakel som kreftfri! Om det er selvutvikling, spiritualitet, helse, økonomi eller business – spiller ingen rolle – med energier, rå metoder og kjærlighet løser vi alt! Velkommen inn i mitt univers, la oss skape sammen!