tirsdag, september 26, 2023

Purple World

Bli inspirert fra Athen – lev livet du er ment å leve

Fra en uterestaurant med herlig levende musikk sitter jeg her i Athen og takker livet. 🙏 

Jeg vil sende deg litt gratis gull i dag kjære deg, bare fordi jeg har lyst og du fortjener det – alltid! 🎉 

Tenk at vi skaper vår egen virkelighet, er ikke det fantastisk?! Vi alle velger hvordan vi skal omfavne dette livet, eller leve i frykt og stress. 

“Jammen, livet er stressende, jeg har frykt, det skjer så mye, jeg får ikke til, det er vanskelig, jeg har opplevd så mye, energien min er så lav…” -og slik kunne jeg fortsatt metervis. Jeg har hørt alt, mange ganger. 

Tenk deg at alt dette er vår observasjon av virkeligheten. Vi kan begynne med et steg i dag – og observere noe annet. Ta det valget og bestemme oss hvordan vi vil leve livet vårt. Jeg gjorde det, og jeg takker hver eneste dag for det! 💜 

Uansett, jeg ville bare sende deg litt gull i dag. Videoen under her er en inspirasjon som rommer så mye! Jeg anbefaler deg bare å investere 20 minutter av din tid hvis du føler for å lytte i dag. 

I morgen starter og “Manifester et magisk liv!” Vi relanserer kurset som er i samarbeid med Jannecke Øinæs og Wisdom from North. Jeg rågleder meg til nye 6 uker med manifestering og masse deltakere som sammen tar kurset. Har du lyst å være med eller finne ut mer så sjekk her: 

Manifester et magisk liv

Du kan og se et webinar først hvis du er usikker om dette er for deg. Pass på å se det nå siden vi starter kurset allerede mandag: 

Se gratis webinar først

Ønsker deg en nydelig dag videre 💜

Her ligger manifesteringsvideo og energisesjon som jeg og nevner. 

Related Articles

Siste Innlegg