22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Bli venn med businessroboten som gir deg mer tid og salg

Jeg vokste opp på 80-tallet, med kassetter, ti i skuddet på radioen, Ball-genser (en rosa jeg passet på som gull) og noe av det råeste var når venninna og jeg fikk tak i walkie talkier hos stefaren min. Wow – da kunne vi kommunisere på kvelden fra soverommene våre, amazing! ? 

Det er søndag 14.mars 2021. Jeg sitter i sola hos en ei venninne på Sørenga i Oslo, føles som påske – ahhh nytelse. Mens jeg sitter her så tikker det inn salg, helt uten av jeg har gjort noe akkurat nå. Da kan jeg hjelpe enda flere, takknemlig. ?

Inspirert jobbing kaller jeg det, i flyt – når du ikke trenger stresse eller løpe, men jobber når du er inspirert – slik som nå, ordene i denne bloggen skriver seg selv omtrent, bare for gøy. ?

Det er ikke bare å lene seg tilbake uten å ha gjort noe på forhånd, men om du har satt opp businessen din slik at mye går automatisk, at du har gjort noe en gang så tikker det av seg selv uten at du bruker tiden din – da snakker vi om businessfrihet! Yes, det var 2 grunner til at jeg startet business: 1) Jeg hadde en passion for å hjelpe mennesker 2) Jeg ønsket frihet i livet mitt.  Hva med deg? ?

Da jeg var liten tegnet vi en verden hvor vi hadde roboter som gjorde ting for oss. I dag kan vi faktisk skaffe oss en business hvor mye går automatisk, bare vi gjør jobben først. Det er verken vanskelig eller gjør at vi ikke er til stede for kundene, snarere tvert imot. Når mye går uten å stresse rundt så har vi tid til kundene og til å skape mer – herlig! ?‍?

Vi snakker om “få betalt for å være deg”, og den nye verden som formes nå, enten vi vil eller ikke – tenker jeg handler om at vi skal nå frem på en enklere måte, uten å være tilstede 24/7. Det kan vi om vi tar i bruk mulighetene som er der.  ?

Jeg kan ikke få businessroboten til å servere deg frokost på senga, men har du roboten i drift kan du slappe mer av… med frokost på senga om du har noen som gir deg det… eller kanskje tid til å møte noen som vil gjøre det ?

Tror du det er vanskelig å gjøre dette? At du må være en teknisk nerd for å få det til? Neida, alt du trenger er å være villig til å gjøre jobben, lære deg noe nytt, og følge en oppskrift. Alt dette er for å hjelpe deg i din business, og følge med i tiden på det som kommer uansett – hva med å være oppdatert så du hjelpe flere mennesker? ?

Det handler om å bli venn med det du kan se på som businessroboten din. Å omfavne mulighetene som ligger der, utviklingen ruller avgårde, og du kan ved å brette opp ermene, ta valget – faktisk synes det er kjempegøy å skape en automatikk i din business på områder du ikke trenger å være til stede på. 

Den 22.-26.mars arrangerer jeg Automatiseringsuka for deg som er klar for å ta businessen din til nye høyder med å jobbe smartere i 2021. Sjekk ut om det passer for deg og din business ?? 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles