Boost din business med Poweruke

Boost din Business med Poweruke! 

Gratis webinar med Iisa for deg som klar for neste nivå i din business – eller som skal starte business! 

Mandag 18.oktober kl 20:00. Legg igjen navn og epost så sees vi!

Del gjerne videre til de du vil ha med deg på disse dagene. 

Bygg ditt liv og den nye verden med kjærlighet, action og energier!

Bli med på en helt rå Gjennombruddsuke hvor vi jobber med å definere og designe livet og verden. Du lærer manifestering og det som er enda kraftigere! Vi tar action sammen – med letthet. Vi jobber med energier og de neste rette steg i ditt liv – og vi skaper det nye sammen. Dette blir en amazing uke du ikke vil gå glipp av! 

Dette skjer i Gjennombruddsuka!

I Gjennombruddsuka fokuserer du på det du vil – om det er kjærlighet, helse, jobb, økonomi – helheten av livet, din mission, det du drømmer om, den nye verden… det er opp til deg! 

  • Zoom – Livesending med Iisa hver dag kl 18:00 – 3.-10.oktober
  • Eget hefte som hører til alle dagene som hjelper deg massivt
  • Facebookgruppe hvor du møter andre, og kan dele det du ønsker – et trygt og raust sted hvor du bygger nye nettverk om du vil.  

Når vi tar valget, og forplikter oss – så skjer også de magiske gjennombruddene! De kommer ikke av å observere, men av å delta. Sett av tid disse dagene, slik at du får best mulig utbytte. Velkommen til gjennombrudd!

Om Iisa Mari Persen

Energiguide

Jeg bidrar til at så mange som mulig kan leve i kjærlighet, og transformere livet sitt ved hjelp av energier. Jeg er også en guide inn i den nye verden som nå igangsettes over hele verden – oppvåkningen. Foredragsholder, forfatter, kursholder, og eier Tjeldøya Slott sammen med min mann Ragnar. Dette er stedet hvor mennesker kommer for å skape de store transformasjonene og designe livet sitt – i kjærlighet. I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, og er i dag et aldri så lite mirakel som kreftfri! Om det er selvutvikling, spiritualitet, helse, økonomi eller business – spiller ingen rolle – med energier, rå metoder og kjærlighet løser vi alt! Velkommen inn i dette universet, la oss skape sammen! 

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]