Clone of Takk Ditt drømmeliv 8

Herlig herlig at du er med! Stopp litt og sjekk ut en amazing mulighet som kun er på denne siden her og nå!

Tusen takk for din registrering, jeg sender deg PDF og påminner på epost hver dag før vi starter. Gleder meg enormt til søndag kl 18 og de andre 7 dagene kl 18! Jeg vil virkelig at du skal skape Ditt Drømmeliv raskere, enklere og smartere – derfor har jeg tryllet en skikkelig Drømmepakke til deg her for en helt rå pris i dag, så du får maks utbytte fremover!

Få livstid tilgang til Ditt Drømmeliv-opptakene + ebok og lydbok av alt!

8 timer gull som gir deg energien, strategien, transformasjonen, klarheten og mye mer for å skape drømmelivet – last ned til din maskin dagen etter alle sendingene er ferdig!

Kr 4970.- I dag kun kr 470.- 

Spar kr 4500.- (!!) med å bestille opptakene (8 timer+) med rått innhold: du får alle Masterclass Livesendingene for alle 8 dagene + eboka og lydboka fra disse dagene. Disse vil selges for kr 4970.- totalt etterpå. Kun på denne siden nå kan du sikre deg alt dette for bare 470.-! Disse blir fjernet fra sosiale media straks vi er ferdige. 

Din Drømmepakke Til Drømmepris Kun Her Og Nå!

Dette tilbudet gjelder kun på denne siden akkurat nå! Jeg digger actiontakers, så du vil ikke se denne muligheten andre steder til denne prisen… er du overklar for Ditt Drømmeliv så invester i deg selv nå for få en snarvei til all gullet som kommer de neste 8 dagene! 

  1. 1Livstid tilgang på alle opptakene av Masterclass som gjøres i disse 8 dagene. Opptakene vil slettes fra Facebook, You Tube og nettsiden når den 8.dag er over – så dette er en unik mulighet til å få disse til odel og eie superbillig! Bare disse timene vil ha en verdi på mange tusen.   
  2. 2Lydbok med alle timene, last ned til din mobil eller pc/mac og lytt akkurat når det passer deg. Jeg er kjent for å overlevere, så du trenger garantert repetisjon for å få med deg dette. Bruk muligheten til å lytte til alt gullet når det passer deg, sett på hodetelefonene og lytt når du gjør noe annet. 
  3. 3Eboka er den du vil ha med deg som et super verktøy og oppslagsverk for absolutt alt vi går gjennom disse 8 dagene. Du får alle opptakene i skriftform levert i en lekker ebok + med noe ekstra goodies også som ikke er med på sendingene. Denne vil du ikke gå glipp av! 

Nei takk Iisa, jeg ønsker ikke Drømmepakken.

Det er crazy – men alt dette får du for bare kr 470! 

Jeg elsker at mennesker oppnår drømmene sine, derfor vil jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på veien. Jeg tror det er viktigere enn noen inne at vi tar action med våre drømmer… eller hva tenker du? Er din tid her nå? Yes. klart den er! Skap Ditt Drømmeliv i 2020!

8 timer opptak 

Jeg anbefaler deg virkelig og være med på direkten, da det er helt spesielt – likevel tror jeg du vil repetere dette senere! 

Dette er som et kurs jeg normalt vil selge for flere tusen, og alt du får vil være så verdifullt at jeg lurer på om du vil angre etterpå om du lar denne sjansen gå fra deg –  når du ser hva jeg leverer på Masterclass disse 8 dagene… bare en hyggelig anbefaling for at du skal kunne “maxe” dette i 2020 for deg selv 🙂 

Eboka Ditt Drømmeliv

Selv om vi ser video, så er det noe med å ha dette skriftlig. Ofte får vi en ny forståelse og aha-opplevelser, derfor blir dette også ebok!

Denne boka vil gi deg strukturen, strategien og virkelig ABC til hvordan du skaper Ditt Drømmeliv med både livsstil, kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Denne boka vil mest sannsynlig komme i trykt form, men når vet jeg ikke – så nå kan du sikre deg eboka kort tid etter de 8 dagene er over 🙂 

Lydboka Ditt Drømmeliv

Det er noe med det og plugge i ørene og bare lytte, repetere, høre ting du ikke hørte første gangen – jeg elsker lydboker, gjør du?!

Jeg oppdaget lydbøker for selvutvikling og business en gang jeg skulle flytte og vaske et helt hus. Jeg plugget i og lærte så mye under den flyttingen, at siden så har jeg alltid hatt flere lydbøker tilgjengelig. Denne lydboka vil kunne være med deg i lang tid med alt gullet som blir servert deg her 🙂 

Nei takk Iisa, jeg ønsker ikke å spare kr 4500 med å sikre meg Drømmepakken nå.