HILIFE HELG

Er du lei av blokkeringer som hindrer deg i å få til det du vil?

Fått nok av strev, hard jobbing og stress uten at det gir resultater?SKYROCKET livet & businessen din og UNSTUCK de største utfordringene dine én gang for alle på

Online-eventetHILIFE HELG!

En helg som gir deg strategiene som funker OG som transformerer energiene dine slik at du kan nå de målene du har satt deg

Energien din er alfa og omega!

Har du tenkt på hvor viktig energien din er for å skape noe i business? For å oppnå de målene du setter deg, eller skape endringer i livet ditt? Energi er fundamentet som får alt til å skje.Men visste du at det også gjelder for penger? Du kan faktisk tenke på penger som energi – uten riktig pengenergi kan du jobbe deg halvt ihjel uten å se fnugg av ekstra kroner på konto. ENERGIPENGER, derimot, de kommer enkelt, uten strev, lynkjapt og fra overraskende steder!

Vi er på vei inn i en ny virkelighet nå, så hvorfor bruke gamle strategier som ikke lenger virker?

Sammen skal vi fikse energien din og aktivere den slik at du kan bruke den til å tjene mer penger i businessen din – eller få businessen igang hvis den fortsatt er på tegnebrettet. Vi skal rett og slett fjerne blokkeringer som hindrer deg i å aktivere den kraftfulle pengeenergien eller få resultater på andre områder.

Livet skal være spennende – med total indre ro-Iisas filosofi

Valget om suksess er ditt!

Verden er endret i 2020, og du har valget. Skal du sitte og vente på at ting skal bli bedre? At det skal bli lettere å leve det gode liv? Eller skal du ta action og få fart på drømmelivet ditt nå?

Har du råd til å vente? Er du villig til å vente?

Vi har en spennende mulighet til å snu oss rundt og virkelig dypdykke for å finne den nye veien som passer – er du åpen for det? Når det gamle oppsettet ikke lenger virker, er det alltid noen som bestemmer seg for å gå fremst, ta ny action og ikke gi seg – dette er de som får nye resultater!

Hvorfor er HILFE HELG

helt amazing å delta på? 

Metoden, Strategien, Verktøyene, Energien, Masterplanen, Manifesteringen, Massiv Action, Mindset…

…dette er rå galskap satt i system som transformerer livet og businessen din (også hvis businessen ennå er på tegnebrettet)

…dette er den nye måten å leve på!

Se for deg at du tar valget om å definere hvordan du vil at livet ditt skal være – hvordan verden skal se ut. Du designer dette – og du mottar stegene til hvordan du utfører. Dette er det nærmeste vi kommer magi som “vanlige mennesker” – med din unike SUPERPOWER og dette satt i system så får du det til!

DEFINER – LIVET DITT OG DEN NYE VERDEN

Kan det være så enkelt, tenker du kanskje? Vel, verden blir aldri den samme igjen. Noen ting er blitt borte, men mulighetene dine er her – og de er her NÅ! Du starter med “ingenting” og du finner de diamantene du vil ha i livet ditt. Det er slik alt har startet – noen har sagt: slik er det! Klart du også kan si det!

DESIGN – LIVSKARTET DITT

Det er som å møblere et hjem. Når du tar valget, ommøblerer universet for deg, og når du sender ut de rette energiene, bestemmer deg for drømmene, prosjektene, kjærligheten, helsa, jobben, økonomien … så skjer nye ting, og du ser med nye øyne på livet ditt – og verden. Det er som å legge seg og våkne opp til en ny verden!

STRATEGI – SLIK GJØR DU DET

Ingenting er som en super oppskrift når du først har fått transformert fra din gamle story til en ny story. For når mindesettet ditt har endret seg totalt, sitter du jo igjen med spørsmålet om hvordan du faktisk gjør dette videre. Hvordan når du målene dine og kan feire resultatene – ja, leve livsstilen som du før bare har drømt om? Du trenger steg-for-steg-strategien – og den får du denne helgen!

Oppdag den nye måten å leve på.

Smartere. Enklere. Raskere.

En helg hvor du kan skape ditt liv slik du vil leve… er du klar?

En smakebit på hva du får denne helgen:

KICKSTART I FORKANT!

Du får tilgang til en lukket Facebookgruppe før eventet, slik at du kan starte allerede nå med oppvarming! + Få hjelp til å være en best mulig affiliate hvis du vil tjene penger på å anbefale eventet i forkant!

MØT ANDRE DRØMMERE!

Du kan få kontakt med andre deltakere i forkant. Kanskje finner du din neste venn eller samarbeidspartner – det å være i en gruppe med andre betyr enormt mye i denne tiden …

 ALT DU TRENGER FRA A-Å!

Motivasjon, inspirasjon, informasjon og transformasjon… Steg-for-steg-strategien, veiledningen, supporten, oppskriften, energiarbeidet, masterplanen, hvordan leve slik med letthet …

Og mye mye mer…

Vi snakker en aldri så liten revolusjon …

Det høres kanskje merkelig å kalle dette en revolusjon … men er ikke det nøyaktig det vi trenger nå? Flere mennesker sammen som sier “Nei takk” til nedgangstider – bestemmer seg for å skape sin egen virkelighet – og bare gjør det. Jeg viser deg dette på en måte som gir deg helheten og hjelper deg å gjøre det med letthet – dette eventet er skapt for at DU skal kunne revolusjonere DITT liv.

Meld deg på Hilife Helg – den beste prisen er den du ser nedenfor nå!

Kan du ikke være med den helgen, så ingen krise – du får opptak av absolutt alt.

Så hvis dette er for deg, bør du registrere deg nå før early bird-prisen går ut og billettprisen stiger:

Om Iisa.

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2020 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted – Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er trebarnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann Ragnar. Vi har nylig kjøpt et rådhus i Nord Norge – som vi tryller om til et slott som du kan besøke en dag om du vil… følg med! Elsker spennende prosjekter!

2020 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville… det er fortsatt tid! Er du med?

 

Registrer deg nå og sikre deg den beste prisen!

Prisen økes fortløpende mot eventet. Klokken du ser betyr at neste prisnivå starter når den er i null.

Så hvis du liker å spare kronasjer (hvem gjør vel ikke det?) og du kjenner at dette vil du ikke gå glipp av – skynd deg og meld deg på nå!Jeg gleder meg til å møte deg på nett i midten av november! Dette eventet blir “beyond description” – over the top – crazy bananas – mer enn mye mye mer enn det jeg har levert før… er du med?

Hva passer for deg?

Instance 1

EARLYBIRD

HILIFE

* HILIFE HELG 3,5 DAGER * OPPTAK AV HELGEN 

Ordinær pris: kr 15 970 

7970.-

Del opp beløpet om du vil 

EARLYBIRD

HILIFE +

* HILIFE HELG 3,5 DAGER * OPPTAK AV HELGEN* 90 DAGERS CHALLENGE (verdi kr 12 000) 

* TILGANG TIL ALLE 18 ONLINE KURS I 4 MND (verdi kr 66 000) 

Totalverdi: 93 970!!!

Ordinær pris: kr 23970 

11970.-

Del opp beløpet om du vil

GRATIS FOR VIP

Alle mine VIP har tilgang til alle online eventer gratis. Klikk på knappen for å snakke med meg om VIP.

Verdi: kr 722 000(!!!!) 

Pris: kr 129 000 – 1 år

VIP