Den 8.dagen – 90 dagers challenge . mai 2020

DEN 8.DAGEN90 dagers challenge!Realiser ditt drømmeprosjekt

Hei! Har du lyst å investere 90 dager på å få fart på et prosjekt du bærer på, eller kanskje noe du er litt i gang med, eller har holdt på med lenge, eller kanskje du ikke helt vet hvilket prosjekt – men noe er det… Da har jeg en unik mulighet til deg – bli med på kurset Den 8.dagen, som er en 90 dagers utfordring som du starter den nærmeste mandagen etter påmelding! Du ser denne siden fordi noen du kjenner har delt den med deg. Hvis du har spørsmål så kontakt gjerne den som delte denne siden med deg, så kan de fortelle mer. 

Hvilket prosjekt kan du delta med? Hva som helst! Kjærlighet, helse, jobb, økonomi, livsprosjekt… det legges nemlig opp slik at du får steg for steg strategien hver dag, du får livesending hver dag – og hver uke kan du sende inn spørsmål og få svar på Zoom. Det beste av alt – for å hjelpe deg maksimalt på veien, så får du tilgang til ALLE mine 18 online kurs i 90 dager! Bare det har en verdi på over 65 000 alene! 

PS – Det står start 20.april – Du starter mandag 11.mai! 😉  

Hvilket prosjekt vil du realisere? Personlig selvutvikling, business eller begge deler? Fokus på økonomi eller helse? Eller kanskje du virkelig vil

transformere livet ditt?

 Valget er ditt! 

Tenk deg og ha tilgang til et gedigent bibliotek av læring som bringer deg videre fra der du er nå, til et nytt nivå i livet ditt. Når jeg i 2020 flyttet fokus i mitt liv og business og nå i dag “plutselig” ble bevisst på hvor enormt mye jeg har skapt de siste årene så tenkte jeg at dette kan ikke bare ligge her.

Dette må ut til mennesker, enorme verdier, dette kan hjelpe så mange!   

Jeg bestemte meg for å lage en gedigen pakke av alt sammen! Da mener jeg ALT! 

Jeg vet hvordan det er, man begynner å lære noe, kommer i gang, så vil man gjerne lære mer, man blir mer inspirert, og sulten på mer! Tenk så digg og bare ha tilgang til alt du trenger og ønsker, så du kan ta kurs akkurat når det passer deg.

Greia er enkel – du får tilgang til ABSOLUTT ALT i 90 dager! Se og lytt og lær alt du orker. Vil du fortsette etter 90 dager, så betaler du kun : kr 299 for hver måned til du er ferdig med det du ønsker å lære av alle kursene!

Jeg har ikke lagt alle salgssidene til, da flere av dem ble borte i en gammel nettside – men jeg kan love deg at alle kurs overleverer de lux! Hva har du å tape?

Registrer deg i dag!   

18 kurs er dine NÅ om du vil! + Tilgang til magasinet Rigel Stars og bonuser!

Gründermastermind

Få tilgang til min mastermind for gründere i 2017-2018, hvor veldig mye av innholdet er like aktuelt i dag for deg som er nystartet gründer eller trenger å booste businessen.. Kr 9990 

Energiskolen – Moduler + Lydfiler

“The missing link” ble Energiskolen kalt for de som hadde vært gjennom mange år med selvutvikling. 26 moduler + 60 lydfiler!

Kr 9990 

PW22 – Endre din story på 22 dager

Dette kurset som egentlig var et manifesteringskurs, men viste seg å transformere livene til mange av deltakerne . Flere repeterte dette og oppnådde nye store transformasjoner. 

Kr 2990 

Goal Digger Mastermind – Personlig Selvutvikling 

Denne mastermind er fra 2016 men går ikke av moten! Helt ærlig ble jeg litt sjokkert selv når jeg tittet innom og så alt innholdet, dette er tidløst og kan virkelig gi deg enorm utvikling på mange områder.

kr 4990 

Få suksess i Network Marketing

Dette kurset er fra 2019, så et av de nyeste. Her får du 37(!!!) videoer som viser deg steg for steg ALT du trenger for å få suksess i network marketing.

Kr 4990 

12 ukers Frihetstrening 

Dette er det aller nyeste kurset som pågår NÅ! Du kan se salgssiden HER. Vi jobber med både personlig selvutvikling, helse, økonomi, manifestering, business og spiritualitet! 

Kr 2400

Amazone 44 – Action 

Dette er kurset som ble skapt for å ta PW22 til et enda høyere nivå, for å koble på handlinger også, Amazone 44 ga oss helheten.

Kr 2990 

Sovepenger 22 

Har du drømt om å tjene penger mens du sover, da er dette kurset for deg! Passive inntektskilder er gull, når du investerer litt tid i å skape dem, og finner det rette for deg. Få alt du trenger i dette kurset!

Kr 2990 

Facebooklive suksess på 5 dager 

Selv om kurset kalles et fb-live kurs så funker det like godt for You Tube, elller for å bli rå på å lage video generelt. Her får du alt til å rocke foran kamera!

Kr 2490 

Skap ditt eget onlinekurs på 1-2-3 

Drømmer du om å lage online kurs men litt usikker på hvordan gjøre det? I dette kurset får du det så lettfattelig forklart som mulig! Alle stegene hva du gjør og hvordan.

Kr 2990 

Mesbot – lær deg chatbot

Å bruke en chatbot, en robotmessenger er utrolig smart om du ønsker å kommunisere på en bedre måte med kunder, eller få tak i kunder. Når epostlista ikke var så verdifull som før, kom chatbot som en amazing mulighet!

Kr 990 

Amazon Camp 2019

Dette er campen hvor alle tar med seg sine utfordringer og sammen skaper vi en ny story! Her får du opptaket av hele campen, slik at du kan investere en helg i å ta din egen camp og endre din story og finne målene, visjonen – alt du ønsker!

Kr 2990 

Amazon Tribe – Daglig inspirasjon

Her får du tilgang til daglig inspirasjon, eller det vil si hele 160 inspirasjonselementer i form av video, lyd og tekst!

Kr 1194 

Grunnkurs i Maermetoden 

Dette er metoden som jeg har utviklet over 14 år. Maer gjør at vi ikke lenger trenger å være i tankene våre, men vi endrer slik vi lever på ekstremt kort tid når vi lærer oss denne metoden. Faktisk kan du snu opp ned på ditt liv over natten om du går “all in” for å praktisere metoden. Absolutt alt jeg gjøre og slik jeg lever er basert på Maer!

 Kr 690

Goodiebags – Manifesteringskurs

Dette er en pakke med flere manifesteringskurs! Hvis du vil mestre manifestering så er dette pakken du bør dykke inn i. Du får mest sannsynlig noen aha-opplevelser!

Kr 4396 

Amazon Camp 2018 

Dette er opptak av første campen i Kristiansand hvor vi hadde flere enormt dyktige foredragsholdere, så her kan du virkelig få fart på helheten av livet ditt og bli superinspirert i tillegg!

Kr 2990 

Automatisering av Network Marketing 

Er du i et network marketing selskap og vil jobbe på en lettere måte? Da er dette kurset du bør dykke inn i. Et lite kurs men som kan snu opp ned på din business!

Kr 490

Teknisk Gründerpakke 

Har du business eller av andre årsaker trenger å gjøre noe teknisk på nett? Da kan du spare enormt mye ved å gjøre det selv og følge mine lettfattelige forklaringsvideoer på det tekniske med nettsider, betalingsløsninger og mye mer.

Kr 990 

Bonuser fra Rigel Stars 

Hvis du registrerer deg her får du og tilgang til de rå bonusene jeg har i Rigel Stars. Kurs og spennende online foredrag. Vil du se mer av dem, så sjekk HER.

Kr 7000

Rigel Stars  

Dette er onlinemagasinet som jeg startet i oktober og som nå er 50% av min fokus fremover. Det betyr enormt godt innhold, da jeg også har fått et team som jobber sammen med meg. Allerede nå er det over 250 elementer der med kurs, videoer, lydfiler, artikler, pdf… daglig nytt innhold! S

Vi er et team på 8 som skaper innhold der hver dag til deg. Du får 3 måneder i magasinet inkludert i prisen! 

Totalverdi på kursene er 65 540! Totalt med challengen og alt du får der….hold deg fast: kr 65 540!!! Din pris for 90 dagers challenge: kun kr 1990!!! Du kan til og med dele beløpet i 3 og betale kun 739 pr mnd om det passer deg best. Vil du ha lenger tilgang til kursene etter de 90 dagene betaler du helt enkelt kr 299 pr mnd så lenge du vil ha tilgang. Enklere blir det ikke, du bestemmer! 

Kanskje har du lenge jobbet med noe, eller du er overklar for å mestre noe, eller utvikle deg i din retning og nå et nytt nivå i livet ditt.

Leve i frihet? Oppnå noen drømmer? Skape en ny story? Uansett hva det er, så er jeg sikker på at du får steg for steg oppskriften, du får læringen du trenger om bare noe av det over her gjør deg gira.

Det du får her er en ekstrem gavepakke! Ta action i dag for å være sikker på at du ikke går glipp av denne muligheten! 

Meld deg på til 90 dagers challenge her:

IISA PERSEN  //  Frihetsguide

Jeg elsker nye år og de enorme mulighetene og energien det gir oss. I 2020 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet. 

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted – Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. 

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann – i frihet. 

2020 kan bli et nedgangsår, det samme som i fjor, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med? 

Iisa Mari Persen 

2020, Iisa Persen