23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Det du gjør nå vil vare de neste 7 år.

Du har kanskje hørt det, at vi starter en ny 7 års periode nå. Vi gir slipp på det som har vært de siste 7 årene, og starter nå 7 nye år. Jeg er ikke her for å overbevise om noe som helst. Fremover vil jeg fortelle om det som kan inspirere deg til transformasjon, men ingen eller få “bevis” vil komme. Hvorfor? Det er fordi at jeg en del av det jeg forteller om kan kun du selv bevise når du transformerer. Jeg kan selvfølgelig dele noen av historiene mine og andres, og det vil jeg… men alt som skjer her avhenger av at du og utfører noe etter å ha lest mine tekster eller sett mine videoer.

Jeg er heller ikke på jorda for å bevise noe. Jeg er sendt hit for å opplyse. For å vise en vei.

I dag vil jeg dele oppdagelse som kan gi deg støtte til hvordan dine neste 7 år skal være. Det er altså ekstra viktig for deg å ta action i denne perioden. Det er derfor jeg kommer på nett nå. Jeg hadde skrevet at jeg skulle ha “ferie i 3 uker”. Sannheten er at jeg har alltid ferie. Jeg har et liv jeg ikke trenger ta ferie fra. Men jeg følger energiene og fikk beskjed om å logge av. Det varte i en uke før det nå var over.

De 7 siste årene passerte i løpet av en uke. Enorme energier. Kanskje har du og hatt det tøft i det siste, eller virkelig kjent på det gamle du skal gi slipp på. Vel, tiden er inne nå. Å gi slipp på alt du ikke har bruk for. Identifiser hva dette er. Gi slipp. Start med blanke ark. Helt blanke ark.

Hvordan gi slipp? Dype innpust – pust inn det du vil ha. Når du puster ut gir du slipp. Du kan skrive din gamle story ned – de 7 siste årene – og brenne det, kaste det, grave ned – hva enn som er rett for deg. Skap en symbolsk handling. Fortell andre at du starter på ny, si hva du skal.

Imerovigli – Santorini. Soloppgang. Klar for ny periode. Kroppen er skadet med flere operasjoner. Fortsatt har jeg bare et bryst. Men det gjør ingenting. Jeg lever mest som sjel.

For 6 år siden ble det oppdaget brystkreft med spredning til lungene hos meg. Men jeg tror jeg har hatt kreften mye lengere. Statistisk sett skal ikke jeg leve i 7 år til. Det har jeg tenkt å gjøre…og mye mer enn det. Jeg har ikke tenkt å bli en del av statistikken! For å klare dette behøver jeg å gjøre en del som er viktig fremover, om jeg har rett vites ikke, du får se hvor lenge jeg skriver, blir det stille er jeg antagelig død – hehe – galgenhumor er alltid en god venn!

Klokken 07.07 fikk jeg beskjed om hva jeg skulle videre, jada – tallene er og med. Har du også øye for tall? Ser de samme tallene overalt, eller perioder med noen tall? Anbefaler deg å sjekke det opp om du har det slik, de kan og guide deg på veien.

Oppdagelsene de siste 7 dagene kan vi oppsummere slik: 

  1. Gi slipp på de forrige 7 årene. Vil du ha gratis lydfil av meg på å gi slipp så klikk bare HER. 
  2. Nullstill deg. Dvs start med blanke ark.
  3. Design livet ditt. Velg på øverste hylle.
  4. La drømmene guide deg. Noen ganger så jobbes det best om natten. I neste blogg vil jeg dele hvordan jeg opplevde min bestemors død på nytt og jeg fikk ta farvel på nytt. Hun døde… ja nettopp.. for 7 år siden.
  5. Be om hjelp. Deleger. Ikke vær den smarteste i rommet. Dette er en av mine mantra som kommer veldig sterkt nå. Mye av det som skal utføres for mange mennesker kan ikke gjøres alene. Fremover er det viktig å se om du kan ha noen å samarbeide med. Skaff deg en mentor om du ikke har en. Dra på kurs. Les. Vær med mennesker som er lik deg selv, men og mennesker som utfordrer deg.
  6. Vær bevisst at tiden endrer seg nå. Det som fungerte før kan være over nå, og det kommer helt nye løsninger – så være åpen for noe nytt i livet ditt, ikke avvis nye ideer og tanker.
  7. Tenk globalt! Vi har sittet mye på hver vår tue. Drit i janteloven! De som ikke er på ditt nivå – det er helt greit. Om de ikke forstår hva du gjør, spiller ingen rolle. Gå din vei. Vær tøff nok til å gjøre det. Din tid er inne nå!
Soloppgang. Blanke ark. Kopp te. Vi har alle muligheten til å designe vårt liv.

Jeg har laget en lydfil som handler om å gi slipp. Den får du gratis av meg uten registrering her:

[thrive_link color=’purple’ link=’https://www.iisa.no/takklydfil/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]LAST NED GRATIS LYDFIL – GI SLIPP[/thrive_link]

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles