søndag, mai 28, 2023

Purple World

Dette har jeg aldri gjort før!

Hva gjør du når du får beskjed om å lage dokumentar på norsk og engelsk fra i dag av? 🙉 Hopper i det! Verden endres, og her står vi – midt i det. Hva gjør vi? Jo, noe annerledes…. jeg har visst så mye så lenge – og daglig kommer info til meg. Jeg vil nå dele min reise, med et dypt ønske om at dette vil hjelpe andre på deres reise.

Hva gjør du når alle salgssider kræsjer midt i en kampanje? 🙈 Hva gjør du når du kommer til Patmos og det seff er superkaldt i huset ditt etter 2 måneder borte? 🙊

– kjære dere – alle superpriser gjelder ut uka! Sidene er borte, men her er en nødløsning – så tar vi en dans dere! Er du med? 🤣 💃

“THE IISA WAY” – DOKU – DEL 1 – NORSK

Hei kjære deg som er her. Wow for en start på Patmos her! 🙈 Jeg legger første del her så vil jeg strukturere den inn i menyen fra i morgen.

Det startet i går i Athen. Jeg skulle fikse noe på nettsiden der alle mine salgssider, jeg mener alle sidenen! (Ikke magasinet – det er jo en egen side). Uansett, neste gang jeg skal inn så er siden kræsjet. What? Nå? Midt i en kampanje og lanseringer og bla bla.. Du har vel opplevd det du og? Akkurat når du MINST trenger det så skjer det, ting du bare ikke behøver akkurat nå liksom.

Jada.. før ville jeg blitt hysterisk, haha – men ikke nå lenger. Jeg lever på en helt annen måte, blir bare ikke sint for slikt – litt rart, men sånn er det. Jeg bare slapper av og finner en løsning. Der fins så mye annet i verden som er mer viktig enn at en nettside kræsjer.

Vel her er greia i sin helhet:

BLI MED I MAGASINET:

Vil du bli i magasinet? Prisen er 470 kr ut uka. Du får tilgang til ALT jeg har skapt og skaper (verdier for over 100 000) Månedlig: https://www.iisa.no/register/iisa-magazine-manedlig/ Årlig: https://www.iisa.no/register/iisa-magazine-arsmedlemskap/

KURSDAG – OG HELG: WOW THE NOW! (HELHETEN) HOLIPA! (BUSINESS)

Vil du møte meg på kursdag eller helg i Tromsø, Trondheim, Oslo eller Bergen? Prisen er 50% ut uka – crazy billig! Se video om turnén her:

PÅMELDING:

https://luckylinda.simplero.com/purchase/178071-HOLIPA-WOW-THE-NOW-KURSHELG

PATMOS – TRANSFORMASJONSREISE SOMMEREN 2023

Vil du til Patmos? Den er og med rabatt. Jeg har som sagt ikke siden på den, men om du har lest om det før – eller bare vet du skal – så kan du melde deg på, eller kontakt meg på post@iisa.no om du har spørmål om turen. Magisk transformasjonsuke! Klikk på lenken under bildet eller på bildet. Her er 2 datoer å velge mellom.

Påmelding: https://luckylinda.simplero.com/purchase/172839-Patmos-17-23-juli-2023

Påmelding: https://luckylinda.simplero.com/purchase/172909-Patmos-31-juli-6-august-2023

SUKESS MED ONLINE BUSINESS – 2 TIMERS KURS – 11/2 KL 14-16

Såååå komisk nok så kjører jeg 2 timers kurs i morgen for alle i magasinet: “SUKSESS MED ONLINE BUSINESS i 2023” – Kanskje vi går inn i en ny måte å drive business på, jeg gjør det hvert fall 😉 Se video her, som sagt gratis for alle som er med i magasinet. Hahahhaa, sjekk det var kaldt i Athen i går! 🤣

Yes hurra, da er jeg i mål! Nyt dagen kjære deg, hopp i det, tiden er inne for nye måter å leve på, mer glede, mer mening, og alt som er ment du skal ha i ditt liv. Masse kjærlighet til deg fra meg – Iisa 💜

Related Articles

Siste Innlegg