23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Dette tror jeg kommer til å skje!

I dagens videoblogg er tema det å tro på noe som er annerledes enn det som er “opplest og vedtatt” fra før. Jeg tror at vi er i en fase i verden nå hvor vi får enorme endringer på hva vi tror på. Det kommer til et punkt hvor mennesker blir lei av å surfe og konsumere, og flere kommer frem og vil bidra til å skape endringer. Både for seg selv og for andre. Høsten 2019 vil bli helt spesiell tror jeg! Er det på tide å stille spørsmål ved en del som vi har gjort i lang tid og som nå er avleggs? Er det på tide å se nye løsninger? Ja mener jeg hvert fall, hva tenker du?

Er du en som enten er klar for endringer i høst eller vil være med å skape endringer for andre? Da har du helt spesielle muligheter her sammen med oss nå! Enten om du vil komme til Santorini, Midtgarden eller Kristiansand – for å gjøre dine endringer, slik at du kan leve et liv i din sannhet, et liv uten stress – et liv i tillit med transformasjoner som skaper et liv slik du egentlig vil leve. Er din tid inne? Det er det for meg, så jeg tar store steg nå fremover for å hjelpe så mange som mulig i dette livet.

Eller du en av dem som vil hjelpe andre? Har du troen på det store, at  vi sammen kan endre verden til et bedre sted? Ja da trenger vi å starte med oss selv, å ta et valg – i stedet for å vente på at andre skal gjøre det for oss, jobben må vi gjøre selv – men det amazing er at om vi tar valget, og velger å åpne opp for nye måter å gjøre ting på, så kan ting skje lynkjapt. Ofte blir mennesker overrasket: “Jeg har jobbet med dette i 20 år, nå endelig løsnet det”. Det handler om å bruke rette metoder. Det trenger ikke ta 20 år å løse opp i noe. Det er noe vi er blitt fortalt – at voldsomme opplevelser må vi være ofre for hele livet. Jeg er helt uenig. Det går an å skape gode liv uansett hva vi har opplevd før.

Kjenner du at du er klar for å ha en høst i 2019 som gir deg et større liv? Et bedre liv? Klikk på knappen og se mulighetene:

[thrive_link color=’red’ link=’https://www.iisa.no/neste-rette-steget/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]IISAS MENY[/thrive_link]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles