22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Disse 3 passive inntektskildene gjør at jeg har et hjem i Santorini og et i Vennesla

En liten svipptur som vi sier i Finnmark… ?

Jeg ser ut av vinduet her i Vennesla, for 5 dager siden fikk vi leie et hus og flyttet inn – for et år siden solgte jeg alt og flyttet til Santorini. Vi er delvis tilbake i Norge igjen, hvorfor er ikke så viktig, men familie er viktigere enn alt annet. Det som er mer interessant å formidle er hvorfor jeg kan gjøre dette! Jeg sitter her i dyp dyp takknemlighet over friheten jeg har til å gjøre akkurat det som passer akkurat nå!

Jeg møter mange som står fast i en situasjon og ønsker seg fortvilet ut av den, og jeg mener det ikke er nødvendig å være “bundet”. Ingen trenger å være stuck! Det er alltid løsninger. I dette tilfelle er det muligheten til å kunne flytte på seg helt fra Hellas til Norge på 1-2-3. Dette hadde ikke vært mulig uten inntekt på nett, men ikke bare det – passiv inntekt – for når livet skjer, hva er det vi trenger da? Jo tid – tid til å gjøre det som kreves for å snu seg rundt.

Det kan du når du har passive inntektskilder. Passiv inntekt er nesten litt som alternativ behandling – litt uglesett – hehe, og jeg er på alt som ikke er helt innafor. Men dette virker og det er superdigg, så hvorfor skal jeg holde dette for meg selv – nei, jeg forteller det til alle jeg kan:

Sett opp passiv inntekt! Du kommer aldri til å angre. Det er mulig – det virker – og det er utrolig godt og kunne gjøre en ting mens du får penger for noe annet. Du trenger ikke være til stede, du har gjort jobben tidligere.

De 3 passive inntektskildene jeg benytter meg mest av er: 

  1. AFFILIATE – anbefaler andres produkter og tjenester
  2. EBØKER – her har jeg og upsell på andre produkter når de kjøper en ebok
  3. KURS – onlinekurs av mindre karakter som ikke krever stor lansering

Legger ved en video her også, så får du enda mer kjøtt på beinet:

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’0′ hide_controls=’0′ hide_title=’0′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=UfUQjUkuJjk&feature=youtu.be[/responsive_video]

 

Vil du ha passiv inntekt – og hvilke av disse 3 kan du tenke deg?

Eller har du allerede passiv inntekt? Skriv gjerne en kommentar om hva du synes – er det enkelt, vanskelig, noe du gjerne skulle kunnet mer om? Har du suksess med dette?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles