23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Drømmen din – Tjeldøya Slott Podkast #1

Er du råklar for å følge drømmen din? Da kan jeg glede deg med Tjeldøya Slott Podkast fremover, som inspirerer deg til å gå for det du egentlig vil, og hvordan du kan gjøre det smartere, enklere og raskere.

Din drøm. Hva er det? Det er inspirerende å lytte til historier – og strategier, stegene – hvordan oppnår en egentlig en drøm, hva er greia? Hvorfor er det så utfordrende å komme i mål? Ta action? Hvorfor er det så lett å komme med unnskyldninger?

Vi mennesker er komplekse, og etter mange års arbeid med mange, så vil jeg dele noe av lærdommen i blogg fremover her – video, podkast, tekst.. bare å ta i mot!

Plugg i og lytt til årets første podkast: ?

 

Denne podkasten er skapt for å gi deg MIIT!

  1. Motivasjon
  2. Inspirasjon
  3. Informasjon
  4. Transformasjon

Kaching! Det å cashe noe ut, ingen lån – bare betale hele beløpet. Vi eier det 100%. Det er deilig! Hvordan har det gått til? På en av podkastene skal du få oppskriften, steg for steg, ABC.. ja vi starter allerede nå…  Lytt til podkasten og få litt MIIT du også!

For en lykke dette livet er, nå i helgen kommer flyttebyrå for å hente lasset fra kursstedet & hytta, alt bare skjer, det er som en flow hele tiden, alt flyter.

Fra et rådhus til et slott. Senter over hele Norge og hele verden – en fantastisk tanke, og tenk og faktisk gjøre det! WOW!

Dette handler ikke om min drøm, men om din drøm. Lytt og bli inspirert.

Med ønske om et amazing 2021! Gullåret er i gang!

Yay! Masse gode energier til deg fra meg – Iisa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles