Drømmepakken tusen takk 8 dager

Tusen takk for ditt kjøp av Drømmepakken! Du har fått en epost om det, og den blir tilgjengelig for deg når de 8 dagene er over. Selv om du har kjøpt opptakene, ebok og lydbok anbefaler jeg deg virkelig å være med disse dagene om du kan. Sjekk under for best mulig utbytte.  

Ditt Drømmeliv – du er med!

Sørg for å få maks ut av disse 8 dagene

Jeg er supergira for å ha deg med! Før du forlater denne siden, sjekk at du har fått med deg punktene under her, så er du maks forberedt til vi starter disse 8 dagene. 

1) Sjekk din epost for å lese min viktige melding til deg du ikke vil gå glipp av. Den gjør at du virkelig får hjelp med Ditt Drømmeliv disse 8 dagene. Svar gjerne på eposten jeg har sendt deg, om så bare noen ord – da kommer mine eposter lettere frem til deg også.

2) For å være sikker på at du får med deg sendingene: slå på varsel om livesending og lik Facebooksiden om du ikke har gjort det allerede.

Gå til Iisa Unstucking People. Klikk på de 3 prikkene, så følgeinnstillinger. Deretter varsler – direktesendt video, så alle varsler.  

3) Vil du ha en påminner og pdf i messenger litt før vi starter hver dag? 

Klikk på knappen under her så er det i boks ?

4) Sett tidspunktene i din kalender nå. 20.-27.sep kl 18:00. Sett alarm på din mobil litt før så du blir påminner. Er du litt som meg så tenker du å være med, så blir det plutselig glemt, og det er noe magisk med å være med på direkten – ingenting slår det, så anbefaler deg å prioritere det om du kan ?