23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Durek, jeg har et par ord å si til deg!

Tusen takk!

Tusen takk til deg for at du vier ditt liv til ditt virke. Jeg regner med du er på en reise som gjør at ufine ord preller av, men jeg tenker alle trenger litt støtte iblant. Gratulerer med din kjæreste. Jeg ønsker dere alt godt. Tusen takk til deg Märtha som står støtt i dette, og for dine valg som hjelper mange andre på veien.

Tusen takk til alle som på en eller annen måte fremmer holistisk helse, som utvikler seg når andre latterliggjør og hetser.

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten den helhetlige tankegangen, men det kan jeg jo ikke bevise – så det blir ord mot ord…

4.september 2013, på et legekontor: “Jeg har dessverre dårlige nyheter til deg. Kreften har spredd seg til lungene.”

“Hva er det verste som kan skje?”

“I verste fall har du 6 måneder igjen.” 

15.mai 2019, på mitt kontor: “Jeg har dessverre dårlige nyheter til dere som har skrevet at jeg kommer til å dø snart, at jeg har faket kreft (seriøst?), dere som har rullet dere rundt i sosiale media og fråtset i den utrolige grusomheten det er (!) at jeg har valgt å tenke helhetlig og alternativt for å se om det kan hjelpe på min diagnose – og ikke minst har jeg snakket om det!” 

Jeg håper dere leser disse ord: 

Jeg lever. 

Beklager å skuffe dere, men jeg lever fortsatt.

Det er nesten så noen ønsker meg død, for da kunne de bevise at jeg tok feil. At der var ingenting å gjøre. Vel, jeg lever fortsatt. Kanskje er det faktisk dere som har feil – som ikke tror det finnes noe mer mellom himmel og jord enn det dere klarer å se på Gullrekka mens tacoen fortæres hver fredag.

Sannheten er nemlig at mange mennesker benytter seg av alternativ behandling. Jeg møter mange som ikke tør å snakke om det, fordi de er redd for at andre skal gjøre narr av dem. Jeg vet om leger som oppsøker alternative behandlere når de selv får kreft.

Når jeg sitter på legekontoret og får denne beskjeden for 6 år siden, med klar beskjed om at det ikke er mye å gjøre – hvorfor skal jeg gå hjem og legge meg ned? Hvorfor skal jeg gi opp når jeg allerede da vet at mange har fått hjelp på andre måter.

Er det slik i 2019 at vi bare har et svar på ting? Det er ikke rart, mennesker holdes nede, for du må ikke utforske noe som ikke er opplest og vedtatt. Keep on scrolling på Facebook…

Hvis noen mennesker velger å tro på noe annet, hva er galt i det?

Utnytter syke desperate mennesker hører vi ofte… men er det ikke et hvert menneskes valg selv – hva vi velger å tro på, hva vi velger å gjøre i en slik vanskelig situasjon som uhelbredelig kreft er. Til og med en kreftlege sa til meg: “Jeg tror du gjør det rette”… men hun skrev det ikke i journalen min selvfølgelig – og hun vil neppe la seg siteres på det om du fikk navnet hennes.

Vi er ganske mange som jobber med å utvikle oss slik at vi kan stå støtt i det som livet gir oss. Kall det hva du vil – men vi blir flere og flere som åpner opp for noe annet enn det vi har blitt fortalt.

Shaman Durek ble og spurt om han var her for å overbevise. Nei, han er her for å spre kjærlighet. Hehe, og jeg forstår noen går amok med sånne uttalelser – men sannheten er, at de fleste jeg møter som lever på et annet nivå – de ønsker det beste for mennesker, de vil virkelig hjelpe, de sprer kjærlighet.. de er ikke så opptatt av å bruke livet sitt på å bevise noe. De har nok med å utføre sitt virke. I takknemlighet til alle dere som hjelper et annet menneske på deres vei <3

Bevis nok?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles