23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

En tøff dag som kreftsyk. Min oppskrift på gode dager.

Siste ordene i denne videoen: “Jeg skal klare dette. Det er bare det at – det kommer til å bli jævlig tøft.” 5 og et halvt år siden. Jeg sitter her i Santorini og reflekterer over livet, og har lyst å dele noen tanker. Noen kanskje opplagte, og noen kanskje merkelige… men det slo meg nå – at det er ikke så tøft for meg å leve med uhelbredelig kreft. Ja, noen timer har det vært – mest i forbindelse med operasjoner.

Det høres kanskje ut som jeg er fra en annen planet, men jeg vil gjerne forklare, for kanskje kan det hjelpe noen på deres reise i livet. Hvorfor er det slik at det ikke er vanskelig for meg å leve med denne diagnosen – i 99,9999 % av tiden? Jeg vil gi deg en liste på hvordan jeg lever – med ønske om å hjelpe. Om folk er enig eller ikke er ikke så nøye – bare deler jeg min oppskrift.

 • JEG LEVER SOM OM JEG ER FRISK (jeg tror på manifestering – neida, ikke bare det, men som en del av min metode)
 • JEG LEVER ET LIV I LIDENSKAP (har drømmemannen, venner som jeg har mye til felles med,  drømmejobben, bor (stort sett) på drømmestedet, lever i flow, har store mål som holder meg i aktivitet)
 • JEG HAR EN LIVSOPPGAVE JEG UTFØRER – Har alle en livsoppgave er det mange som spør. Noen tror på det og noen ikke. Jeg ser ikke på det som så viktig om vi har fått det utdelt eller ikke. Jeg har VALGT å utføre en oppgave i livet – og det holder meg i drift.
 • JEG HAR TILGITT – Jeg har gjort opp alt som har vært vanskelig i livet.
 • JEG ER LYKKELIG – Forskning viser at de som har et høyt gjennomsnittlig lykkenivå, takler plutselige utfordringer bedre.
 • JEG LEVER I NUET – Frykt f.eks er stort sett enten fortid eller fremtid.
 • JEG PASSER PÅ DRIVSTOFFET I KROPPEN – Jeg lever uten sukker de fleste dagene + tar frøbasert ernæring hver dag.
 • JEG HAR DET GØY! – Humor er og forsket på som positivt for oss med diagnoser.
 • JEG ER SPRØ! – Hehe, med det mener jeg at jeg finner på en del galskap som gjør at livet er spennende!
 • JEG ER IKKE ET OFFER – Jeg fokuserer aldri på sykdommen, så fremt det ikke er for å løfte noen andre – slik som nå i denne bloggen.
 • JEG GJØR MIN SPIRITUELLE DAGLIGE PRAKSIS – meditasjon, healing, kommuniserer med den rene kilden, får info og utfører.
 • JEG OMGIR MEG MED MENNESKER SOM ER POSITIVE – Jeg har ingen mennesker i livet mitt lenger som ikke er positive. Et valg.
 • JEG TROR PÅ MIRAKLER – Ja jeg regner faktisk med at mirakler skjer, det blir en naturlig del av livet.
 • JEG HAR JOBBET OG JOBBER BEVISST MED Å UTVIKLE MEG SOM MENNESKE – FRA INNSIDEN OG UT – En amazing reise!

Det var litt.. og etter hvert er alt dette blitt helt naturlig…. så det var ganske godt å se videoen fra 2013 hvor jeg var så fortvilt om at dette ville bli tøft. Til nå har det gått helt fint. Det er ikke for å være “cocky” jeg skriver dette, men for å inspirere – for å fortelle at kanskje er det flere som kan oppleve at det går an å endre perspektivet, uansett hvilken situasjon vi er i.

Livet skjer for oss alle. Vi får utfordringer i all slags varianter – det kan vi ikke alltid gjøre noe med, men vi kan gjøre noe med vår reaksjon på det som skjer oss, og hvilken retning vi går i.

Ønsker deg en fin sommer! Santorinihilsen fra Iisa

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles