21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

Endre livet ditt på 20 minutter!

Hva tenker du når du ser denne overskriften? “Endre livet ditt på 20 minutter!”

  1. Bare tull, endringer tar mye lenger tid!
  2. Hmmm… jeg er åpen for å høre mer…
  3. Amazing – bring it on – jeg er klar!

Hvilket tall er du? Det har noe å si for opplevelsen av livesendingen over. Våre mønster gjør at vi handler på samme måte og får samme resultater.

En naturlig skepsis er ikke dumt, men det sies at nye vaner tar 3 uker eller mer – er det sant? Hvis du hadde for vane å spise brødskriver hver dag i livet ditt, og plutselig får du beskjed om at det ikke er bra for deg. Ja, du kan faktisk dø hvis du spiser brød – hadde du klart å kutte de brødskivene da? Selvfølgelig! Ikke sikkert du hadde gjort det, men muligheten er der for å endre på kort tid!

Dette handler om hvordan vi tror livet er, at endringer må ta veldig lang tid. Det trenger faktisk bare ta 1 sekund! Det sekundet du bestemmer deg for å endre livet ditt – og så begynner å leve det. Om du har en metode i lomma som muliggjør dette og har fått eller får noen energiendringer på veien som gjør at du klarer det, så er veien åpen mener jeg.

I livesendingen over gjør jeg en session hvor vi jobber med å endre livet på 20 minutter. Sendingen er mye lengere enn 20 minutter, fordi jeg gjør en kunnskapsformidling samtidig, men inni sendingen ligger en “20-minutter”.

Hva er ditt neste rette steg? Hvilken energi sender du ut og mottar du – er det frykt eller frihet? Energien er avgjørende for livet ditt, action og selvfølgelig – men det hjelper lite å ta action om energien er helt feil. Det er som de som jobber med loven og tiltrekning og penger med feil energi. De har hørt at de skal gi, for da vil de få – så de gir, men ikke med godt hjerte, det har en skjult agenda bak.. da kommer ikke resultatene heller.

Hold deg på rett side energimessig, så kommer resultatene dine mye raskere. Du kan starte i dag, endre ditt design på livet – og oppleve at livet er helt annerledes, selv om alt tilsynelatende er det samme. Universet ommøblerer for deg, hjelper deg på veien- om du manifesterer, tar action, er i rett energifelt og skaper nye rutiner som stemmer overrens med det livet du vil leve.

Vil du lære metoden jeg bruker som gjør at du kan endre livet ditt ekstremt raskt? Vil du endre energiene dine, som kanskje er de som stopper deg i å oppnå de resultatene du vil. Så mange jeg møter har egentlig gjort de rette tingene, tatt action – ja noen ganger for mye action! Resultatene uteblir, det er en helhet som mangler.

Når du jobber med meg så går vi inn i alt, i kjernen, i dybden – og transformerer alt som behøver endringer for at du skal leve det livet du vil. Vi skaper din masterplan, endrer energiene, designer livet – en helhet som er helt ekstrem, vi endrer liv.

Akkurat nå så har du en crazy mulighet – om du er som meg, noe crazy, hehe – jeg er i Santorini, og i forgårs bestemte jeg meg for å kjøre et ekstrakurs her på Santorini! Bare fordi jeg hadde lyst og plutselig muligheten! Klikk på knappen for å lese om muligheten som er helt unik! Kanskje sees vi på Santorini? Dette er en “once in a lifetime” mulighet med VIP-behandling til langt under normalpris!

[thrive_link color=’blue’ link=’https://www.iisa.no/neste-uke-kan-du-vaere-pa-santorini/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]SANTORINI[/thrive_link]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles