Energilydfil takk

TUSEN TAKK, DINE LYDFILER ER PÅ VEI I DIN INNBOKS. SJEKK GJERNE UT ENERGISESSIONS UNDER HER 4. og 5.MAI 🙂 

Energisessions med Iisa

TRANSFORMER LIVET VED HJELP AV ENERGIER

Hva kan energiarbeid gjøre for deg? 

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel blir det ikke helt slik du vil? Utsetter du å gjøre det som du egentlig innerst inne vet er bra for deg og ditt liv? Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i business? 

Av alle ting jeg gjør (og det er mye!) – for å hjelpe mine kunder til å få en livsstil de drømmer om, så er energiarbeide garantert det aller viktigste jeg jobber med, uten tvil! Når ingenting annet funker, da virker alltid en session med energijobbing. Det er magi satt i system! Nå vil jeg dele disse store transformasjonene med flere, slik at du kanfå den hjelpen du trenger til å gå fra gammel story til ny story i ditt liv, og leve slik du før bare har drømt om – er du klar? 

Dette gjør vi på Energisession

Utfordringene 

Jeg pleier alltid å si: “Ta med deg møkka di og kom!” ?Slik er det, du tar med dine utfordringer, uansett hva de er – det spiller ingen rolle. Det er ikke historien vi er ute etter, men blokkeringene, hindringene dine – så vi vet hva vi skal unstucke.  

Energiarbeid

Her skal du bare slappe av. Ta i mot det som kommer til deg. Jeg utøver en energisession utfra det som de som er til stede i gruppen trenger akkurat da. Energier gies slipp på, og nye energier får slippe til. Hver session er forskjellig – det blir slik det er ment hver gang. 

MIIT Boost

MIIT står for: Motivasjon, Inspirasjon, Informasjon og Transformasjon. Samtidig med energiarbeidet kommer en del informasjon til meg som jeg videreformidler. Det er energier som blir til ord som er ment og videreformidles til de som er med. 

Klarhet og ny story

Avslutningsvis fokuserer vi på total indre ro. Energiene og MIIT etableres og aktiveres slik at det integreres i kroppen og hjernen – for å gi klarhet til neste rette steg, for å gi størst mulig støtte for de neste stegene. Vi jobber med meningen og frihet på de områder du vil ha frihet på.

Iisa Mari Persen Energiguide

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted på Tjeldøya i nord. Har mastermindgrupper for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann. 

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med?

Velg den Energisession som passer deg:

Det er begrenset plasser, så registrer deg inn nå om du vil være med på førstkommende sessions. 

Instance 1

GULLSESSION 
13.APRIL KL 20:00-21:30

Maks 100 personer.

Dette er session i gruppe hvor vi jobber med kraften som oppstår når vi er flere samlet. Vi jobber med helheten. Når du registrerer deg inn kan du om ønskelig svare på eposten med litt info om dine utfordringer. Jeg vil ta dette med meg inn i gruppen, så session blir tilpasset alle som er til stede. Du får opptak av session både på video og lyd etterpå, så du kan se/lytte til den flere ganger. 

270

kr

SUPERSESSION  
14. APRIL KL 20:00-21:30 

Maks 10 personer. 

Gruppesession i liten gruppe, hvor jeg jobber personlig med hver enkelt i gruppa noen minutter. Samtidig aktiverer jeg en gruppeenergi slik at alle sammen har stort utbytte av hele session, ikke bare det personlige. Dette er en enormt kraftfull måte å jobbe med energier på, som kan gi store transformasjoner for de som er klar for å ta i mot – en ny reise i livet, eller et nytt nivå – alt etter som hva du ønsker. 

770

kr

EKSKLUSIV 1-1
ENERGI & STRATEGISESSION 

8 personer totalt i uke 15+16. 

Dette er for deg som vil ha 1-1 session. Vi går kraftfullt inn for å både mappe ut ditt livskart, finne dine neste rette steg, legge strategi, jobbe med energier og få informasjon som støtter deg. Du kan booke time for ditt liv, business – eller begge deler. Du velger mellom 45 eller 90 minutter. Du kan og sende inn informasjon til meg i forkant om ønskelig. Jeg har kun 1 time daglig mandag-torsdag, så dette er eksklusive timer for deg som er overklar for et energiskifte og transformasjon til ny story. 

2970 – 4970

kr