Energilydfiler

Last ned gratis 2 Energilydfiler

Disse lydfilene kan bidra til å rense dine energier og aktivere nye energier som gir deg mer energi og støtter ønskede transformasjoner. Lytt gjerne til flere ganger for bedre effekt. Disse kan og fylle på dine energier når du har behov for det. Sett eller legg deg ned, og slapp helt av mens du lytter. 

Energier – en supernøkkel

Det energier kan utføre for oss, det er magi! Jeg ønsker at flest mulig skal få oppleve dette, og se hva det kan gjøre for livet. Alt vi behøver er en nygjerrighet, til å starte, oppdage dette, være åpen for det som skjer – hva er det verste som kan skje når vi tester noe? Jeg ønsker deg velkommen til å se hva energier kan gjøre for deg! Eller kanskje er det slik at du er vant med energiarbeid, og vet dette bidrar til ditt liv – ja da ønsker jeg selvfølgelig deg og velkommen til å laste ned mine energilydfiler!   

Hei, jeg er Iisa! 

I mange år har jeg støttet mennesker til å snu livet eller businessen sin, og uansett hva vi har jobbet med, så har jeg brukt energiarbeid for å bidra til transformasjonene. Når ingenting annet virker, så virker energier! Derfor deler jeg disse energilydfilene med deg, så du også kan få ta i bruk noe av det jeg gjør på en enkel måte. Noen ganger tar mennesker for mye action, og likevel ikke får det til, eller de bærer på noe gammelt som alltid stopper dem. Da kan vi ved hjelp av energier snu dette, på en naturlig og effektiv måte kommer de videre til neste story i liv eller business – jeg digger det! Velkommen til å laste ned, det er en gave til deg.     

profile-pic

Energilydfilene var en nydelig gave, jeg har lyttet på de flere ganger, og opplever indre ro og trygghet. En hjelp til å “rense” bort ting en ikke ønsker å ha i livet lengre. Mitt tredje øye lyser opp når jeg lytter på de. Et tegn for meg at dette er fra rene kilder, og delt fra hjertet. Tusen takk.

Liv Haaker[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]

Lydfilen ga meg en dyp indre ro, forankring , og healet punkter på kroppen som er forbundet med smerte pga fysisk sykdom.

Heidi Leder i offentlig sektor

Har fått mye mer positiv energi etter å hørt på Iisa sine lydfiler. Har også hjulpet meg til å ta neste rette steg. Ser mer positivt på ting og føler meg mye bedre.

Anita

Hei Iisa ?Tusen takk for den energilydfilen jeg fikk av deg. Det var akkurat det jeg trengte nå ❤️ Den var veldig sterke energier ?var helt fantastisk ? Tusen takk Stine ?

Stine Christensen Kokkhealer