22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Energisession – dagens gull til deg

Værsågod – over her finner du en hel time energisession til deg. ?

Energisession, hva er nå det – og aller viktigst hva kan det hjelpe deg med? Jo, om du jobber med noe og ikke kommer helt i gang, eller hele tiden føler at det er blokkeringer i veien, eller kanskje bærer du på noe gammelt du vil gi slipp på. 

Enda videre så kan du ta tak i drømmene dine med energiarbeide, ja det gjelder i grunn hele livet – slik du har lyst å leve innerst inne, som deg selv. 

Mennesker kommer til meg av ulike grunner, enten de ønsker personlig vekst eller hjelp med sin business – og det som fasinerer meg noe enormt er kraften i energier, det vi kan utrette når vi kobler på energiarbeide – helt rått! 

Noen kan ha vært stuck i mange mange år, vi jobber med energiene og så er de i full sving videre i livet sitt, helt amazing! Det er et lite mysterium, men jeg er langt forbi hvor jeg lar meg sjokkere over det, jeg synes bare det er magisk. 

Når ingenting annet virker, ja så virker alltid energiarbeide. Det er som avtrykk som legger seg på kroppen vår, og når vi løser opp i det, og legger inn nye energier – ja så skjer det noe med oss. 

Jeg satt her en morgen for noen dager siden og tenkte – hvordan kan jeg hjelpe noen nå? Det endte opp med en hel time med energisession som jeg spilte inn, og denne kan du lytte til over her. Det kreves ikke annet av deg enn at du lytter. God fornøyelse! Håper den vil gi deg noe som du trenger i dag ?

Foto: https://www.twenty20.com/photos/8f500087-4ba6-4596-b1ea-68c891c2b97f/?utm_t20_channel=bl 

Jeg snakker litt om Tjeldøya på slutten, vil du vite mer om det så finner du info ved å klikke på knappen:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles