Energisessions

Energisessions med Iisa

Transformer livet ved å snu energiene dine

Iisa · Energisession Oslo

Hva kan skje når du snur energiene dine? 

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel ikke kommer dit du vil? Utsetter du å gjøre det som du egentlig innerst inne vet er bra for deg og ditt liv? Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i business? 

Det absolutt viktigste jeg gjør for de jeg jobber med, er å jobbe med energiene deres. Når ingenting annet funker, da virker alltid en session med energijobbing. Det er magi satt i system! Nå vil jeg dele disse store transformasjonene med flere, slik at du kan få den hjelpen du trenger til å gå fra gammel story til ny story i ditt liv, og leve slik du før bare har drømt om – er du klar? 

Dette gjør vi på Energisession

Utfordringene 

Jeg pleier alltid å si: “Ta med deg møkka di og kom!” ?Slik er det, du tar med dine utfordringer, uansett hva de er – det spiller ingen rolle. Det er ikke historien vi er ute etter, men blokkeringene, hindringene dine – så vi vet hva vi skal unstucke.  

Energiarbeid

Her skal du bare slappe av. Ta i mot det som kommer til deg. Jeg utøver en energisession utfra det som de som er til stede i gruppen trenger akkurat da. Energier gies slipp på, og nye energier får slippe til. Hver session er forskjellig – det blir slik det er ment hver gang. 

MIIT Boost

MIIT står for: Motivasjon, Inspirasjon, Informasjon og Transformasjon. Samtidig med energiarbeidet kommer en del informasjon til meg som jeg videreformidler. Det er energier som blir til ord som er ment og videreformidles til de som er med. 

Klarhet og ny story

Avslutningsvis fokuserer vi på total indre ro. Energiene og MIIT etableres og aktiveres slik at det integreres i kroppen og hjernen – for å gi klarhet til neste rette steg, for å gi størst mulig støtte for de neste stegene. Vi jobber med meningen og frihet på de områder du vil ha frihet på.

Iisa Mari Persen Energiguide

Velg den Energisession som passer deg:

Det er begrenset plasser, så registrer deg inn nå om du vil være med på førstkommende sessions. 

Instance 1

ENERGIESSION  13. mars – OSLO – DRAMMENSVEIEN 72
KL 12:00-15:00 

Maks 10 personer. 

Gruppesession i liten gruppe, hvor jeg jobber personlig med hver enkelt i gruppa noen minutter. Samtidig aktiverer jeg en gruppeenergi slik at alle sammen har stort utbytte av hele session, ikke bare det personlige. Dette er en enormt kraftfull måte å jobbe med energier på, som kan gi store transformasjoner for de som er klar for å ta i mot – en ny reise i livet, eller et nytt nivå – alt etter som hva du ønsker. 

1500

kr

EKSKLUSIV 1-1
ENERGI & STRATEGISESSION 

Dette er for deg som vil ha 1-1 session. Vi går kraftfullt inn for å både mappe ut ditt livskart, finne dine neste rette steg, legge strategi, jobbe med energier og få informasjon som støtter deg. Du kan booke time for ditt liv, business – eller begge deler. Vi bruker 45 minutter. Du kan sende informasjon til meg i forkant om ønskelig. Jeg har få 1:1-timer, så dette er eksklusive timer for deg som er overklar for et energiskifte og transformasjon til ny story. 

3000

kr

En coachingsamtale 1-1 med Iisa er en opplevelse. Med stor kjærlighet og et brennende ønske om å hjelpe deg med dine utfordringer, både støtter og sparker hun. Jeg går alltid videre med mer klarhet og kunnskap om hva jeg skal gjøre etter en slik samtale. Hun er bunn ærlig og bruker både sin egen kunnskap kombinert med den hun kanaliserer. Når hun i tillegg legger på energiarbeidet så er det ganske enkelt gull. Jeg hadde ikke vært der jeg er i livet mitt uten. For 2 år siden var det mye som ikke var slik jeg ønsket meg. Nå har jeg en jobb jeg elsker, har frihet til å ha både leilighet og hus, og er i full fart med å bygge meg en business som skal gi meg full frihet. Der hadde jeg ikke vært uten samtalene 1-1 med Iisa. – og du – hun har quickfix på masse altså. Så jeg gir henne mine beste anbefalinger også på 1-1. Jeg bare digger denne dama. Hun er helt RÅ på å unstucke folk!

ANNE IRENE ENGE

Leder

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. De siste årene har min mission vært å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli som nettopp nå.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted på Tjeldøya i nord. Har mastermindgrupper for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann. 

2022 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg!

Er du med?