Energiskolen

Energiskolen starter 3.mai 2021

TRANSFORMER LIVET VED HJELP AV ENERGIER

Hva kan energiarbeid gjøre for deg? 

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel blir det ikke helt slik du vil? Utsetter du å gjøre det som du egentlig innerst inne vet er bra for deg og ditt liv? Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i business? 

Av alle ting jeg gjør (og det er mye!) – for å hjelpe mine kunder til å få en livsstil de drømmer om, så er energiarbeide garantert det aller viktigste jeg jobber med, uten tvil! Når ingenting annet funker, da virker alltid en session med energijobbing. Det er magi satt i system! Nå vil jeg dele disse store transformasjonene med flere, slik at du kan få den hjelpen du trenger til å gå fra gammel story til ny story i ditt liv, og leve slik du før bare har drømt om – er du klar? 

Kanskje vil du også hjelpe andre med dette? Det er ditt valg. Jeg tror ikke det er slik at vi trenger å planlegge når vi er koblet på med energier, vi blir guidet til det vi skal.  

Dette gjør vi på Energiskolen

Utfordringene 

Jeg pleier alltid å si: “Ta med deg møkka di og kom!” ?Slik er det, du tar med dine utfordringer, uansett hva de er – det spiller ingen rolle. Noen ganger har man tatt action og det hjelper likevel ikke med utfordringene – der fins en smartere vei – energiarbeide i kombinasjon med action! 

Energiarbeid

Det handler mye om å åpne opp for energiene og få ny informasjon. Ta i mot det som kommer til deg. Energier gies slipp på, og nye energier får slippe til. Trene og trene på energiarbeid, på forskjellige måter, slik at du kan leve best mulig – og være på høyder i livet du aldri før har opplevd!

MIIT Boost

MIIT står for: Motivasjon, Inspirasjon, Informasjon og Transformasjon. Samtidig med energiarbeidet kommer bøttevis med MIIT for dine neste rette steg, du forteller hva du har behov for – og jeg vil skape det i Energiskolen, dette er ikke et fix ferdig opplegg, men du er med og skaper slik at du får max utbytte!

Klarhet og ny story

Vi fokuserer på total indre ro. Energiene og MIIT etableres og aktiveres slik at det integreres i kroppen og hjernen – for å gi klarhet til neste rette steg. Vi jobber med meningen og frihet på de områder du vil ha frihet på. Dette er en helhet som nesten ikke kan forklares, men må oppleves. 

Ny modul annenhver uke 

Hver modul i Energiskolen guider deg til et dypt arbeide med energier. Steg for steg får du metoder på hvordan du kan best jobbe med energier. Vi går gjennom mange temaer – de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Vi jobber med hvordan en kan endre sin egen story, og hvordan du kan hjelpe andre til det samme om du ønsker. 

Hver modul er en 45-90 minutters video, som også inneholder en PDF som hjelper deg på veien. Noen moduler vil også inneholde noen kortere videoer i tillegg og/eller lydfiler, for å gi deg enda mer støtte i energiarbeidet. 

Zoom annenhver uke 

Videomøter på Zoom har vi annenhver uke, slik at vi kan møtes for å jobbe tett sammen. Du kan stille spørsmål, dele din utvikling, sammen ser vi hvordan du får enda mer utbytte av Energiskolen. Når vi vet utfordringene, og har informasjon – så er det så mye lettere å guide videre underveis, derfor har vi Zoom møte mellom modulene. 

Det er fantastisk å møtes på denne måten, bare det å lytte til andres opplevelser og spørsmål gjør at vi lærer mer. I tillegg blir vi kjent med andre som er opptatt av det samme, utrolig givende!  

Ukentlig Energilydfil   

Hver uke får du en ny energilydfil som du kan lytte til og jobbe med. Modulene gir læringen, mens lydfilene oppfordrer deg til å trene på å jobbe med energiene. Her går vi virkelig dypt. Det finnes nesten ikke ord som beskriver hvor viktig jeg synes disse lydfilene vil være… 

Når du lytter til noe flere ganger går det inn i systemet vårt, og når det ligger energier i det vi lytter til, kan vi nå frem til oss selv og andre på en helt ny måte. 

Månedlig Energikveld med gjester  

Wow, her er mer ja! I slutten av hver måned vil vi ha en Energikveld noen timer for å booste enda mer, en skikkelig læringskveld med masse moro! Her vil jeg nemlig også invitere inn gjester som på en eller annen måte jobber med energier og som jeg mener kan bidra til gruppen – bare å glede seg, dette blir amazing! 

Du kan selvfølgelig også stille spørsmål til gjestene, og jeg lover jeg velger på øverste hylle her når det gjelder gjestene – dette blir kvelder vi tar med oss i hjertet, hjernen,  energien og til veien videre.

Energitreninger og Energisessions   

For å bli dyktig handler det om å trene. I Energiskolen får du ukentlig konkrete måter og verktøy du kan trene med energi på. Dette skal være moro å utføre slik at du kan har lyst å investere tid i dette. I tillegg så får du være med gratis på Energisessions (Gullsessions) som jeg har utenom Energiskolen. 

Du får alt du trenger, noen ganger er det skriftlig, noen ganger video og andre ganger lyd. Energitreningene vil gi deg boost når du ser hva du får til – og hvor utviklende det er for livet, ja også for business om du har det. 

Lukket Energigruppe  

Å høre til et sted sammen med andre som har samme interesser er alltid herlig. I Energiskolen har vi selvfølgelig vår egen lukkede gruppe, hvor du kan dele din reise, stille spørsmål, bli kjent med andre, bli løftet – og løfte andre. I denne gruppen skaper vi sammen et amazing trygt sted, hvor alle kan være seg selv. 

Å studere eller utvikle seg alene er fint det, men det å være sammen gjør oss alle bedre. Vi lærer så mye av andres historier og reiser – som bringer oss videre selv også.

Iisa Mari Persen Energiguide

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted på Tjeldøya i nord. Har mastermindgrupper for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann. 

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med?

Velg det som passer deg:

Instance 1

MÅNEDLIG – SPAR 1500!

Registrer deg inn nå og spar hele 1500 pr mnd! Normalpris er kr 3970 pr mnd. Dette er for actiontakers som vet at dette er for dem. Det fine er at det er ingen binding her, så hvis du er usikker om dette passer for deg, test en måned og se. Du beholder denne lave prisen så lenge du er med. 

2470

kr pr mnd

ÅRLIG – vær med 1 år
SPAR 15 000! + FÅ BONUS VERDT 10 000.- 

Er du klar til å blir med 1 år for å virkelig velge energiarbeid? Da er dette beste løsningen, da du sparer hele

15 000 kr!

Årsprisen normalt er kr 39700. 

Dette passer og godt for deg som har bestemt deg for å hjelpe andre videre.

BONUS: Alle som melder seg på  nå får også 2 x 90 minutter 1-1 med meg – verdi 10 000.- 

Mulighet å dele i 2.

24700

kr for 1 år

1 år + 1 uke på tjeldøya SPAR 22 000!
 + FÅ BONUS VERDT
10 000.- 
 

Savner du også det å være i samme rom? Vil du være på Tjeldøya Slott (vårt nye kurssted) en hel uke i løpet av året? Da er dette beste valget! Jeg setter opp flere energiuker det neste året, så du har mange å velge mellom, eller du kan sjekke deg inn “nesten når som helst” og ta et “individuelt” opphold her. Normalpris pr døgn er 4000, du får det for 3000 ved å bestille nå. 

BONUS: Alle som melder seg på nå får også 2 x 90 minutter 1-1 med meg – verdi 10 000.- 

Mulighet å dele i 2.

45700 kr

 1 år Energiskole + 

1 uke på Tjeldøya