energiskolenbonus

Under her kan se en gratis modul av Energiskolen:

The missing link til et amazing liv – steg for steg alt du trenger til transformasjoner som gjør at du skaper en ny story i ditt liv.

arrow-down

Noen grunner til å bli med i  Energiskolen

  • 1EN NY MÅTE Å LEVE PÅ SOM GJØR DET LETTERE FOR DEG Å OPPNÅ DINE DRØMMER! Har du “prøvd” mye før og ikke fått resultatene du ønsket deg? Eller var det altfor slitsomt? I Energiskolen jobber vi på et ny måte som gjør at du kan ta tak i det du før bare har drømt om på en helt annen måte. 
  • 2OVERFLOD I DE 4 STORE – KJÆRLIGHET, HELSE, JOBB OG ØKONOMI!Dette er et hovdefokus i Energiskolen. Det å flomme over av energi slik at du lever bedre og samtidig da kan bidrar der du ønsker det. Altfor mange tapper sin energi, og får da ikke utført det man egentlig brenner for.
  • 3STEG FOR STEG STRATEGI SOM VIRKER!   ​​Du får fullstendig strategi og plan – veiledning på hva dine neste rette steg er i ditt liv. Vi jobber utfra forskjellige metoder som gjøre at du alltid har en strategi som virker, uansett hva du står i og hvordan du vil leve. 
  • 4SUPPORT I VERDENSKLASSE!​I Energiskolen får du den beste supporten som ser deg og dine behov, og som guider deg ukentlig på det du trenger for å følge din masterplan som vi sammen skaper. 
  • 5DEN UNIKE KOMBINASJONEN AV FREKVENS OG ACTIONProin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id nunc consequat auctor velit ut elit.
  • 6DU SKAPER DIN NYE STORY!Du skaper en ny story i Energiskolen, så uansett hva du har opplevd eller hvor du er i dag, så vil Energiskolen hjelpe deg til å gå fra gammel story til ny story. 
  • 7TRANSFORMASJONMotivasjon, Inspirasjon, Informasjon er vel og bra – men i Energiskolen får du det som er mye mer verdt – transformasjon! Du får metodene og hjelpen til å endre noe uten at det går tilbake til det gamle igjen. 

arrow-down

Iisa Persen

Alle mennesker kan endre sin story. Det tar 1 sekund å gå fra gammel story til ny story, utfordringen er å bli værende i din nye story. Nettopp derfor har jeg skapt Energiskolen, for å guide mennesker til å leve det livet de er ment å leve.  Jeg er Iisa og er grunnlegger av Energiskolen. Mitt ønske for deg er å leve ut ditt fulle potensiale. Uansett hvilken fortid du har eller hva du står i nå så kan du transformere livet ditt til noe som gir deg mer lykke og mening. “Lev som om det allerede har skjedd” 

Trude Fosse 

Hei. Jeg er NLP Helse Coach og mental trener og min  pasjon er å hjelpe deg til å  utvikle deg,  mestre nye ferdigheter, slik at du kan oppnå mye mer enn du noen gang hadde forestilt deg ,når du setter deg mål, handler , tar action og  utforsker verden med nye øyne og er åpen for forandring og nye muligheter.

 Coaching er en prosess for å lede og hjelpe deg til å oppnå klarhet i hvem du er, hva du gjør og hvor du skal. Sette deg mål, lage strategier som gjør at du tar action og kommer deg i dine mål. Hvis du ikke vet hvor du skal , vil du havne et helt annet sted.  Jeg er din støttespiller og heier på deg.

Vi vil at du skal få resultater som varer: 

Derfor får du: 

NYMODULHVER MANDAG – som du har tilgang til så lenge du vil! Modulen guider deg alltid til dine neste rette steg i ditt liv.

LYDFILER 3 GANGER I UKA – som støtter ukas modul – healing, frekvens, inspirasjon, tetabølger osv…

GRUPPECOACHING 1 GANG PR UKE

med coach Trude Fosse. 

arrow-down

Bonuser, som gir deg helheten!

Vi vil være sikker på at du skaper din nye story, og lever den – så derfor har vi i tillegg noen bonuser for deg i Energiskolen..

Tilgang til vår eksklusive Facebook gruppe

Vår Facebookgruppe er noe av det som virkelig gjør at mange tar action. Gruppen er helt unik med en utrolig støtte for hverandre i gruppen. Det er et sted å “være hjemme” i det man jobber med, og det er spesielt å være en del av denne gruppen. 

+

Live = ukentlig Q&A 

Hver uke på mandager og torsdager har vi og Livesendinger der du får svar på det du lurer på. Vi har forskjellige aktuelle tema hvor Trude og Iisa inspirerer deg til nye innsikter – med øvelser og læring.  Du kan sende inn spørsmål i forkant eller ta det på direkten. Dette hjelper virkelig på moduljobbingen hver  uke, og en får hjelp til å komme videre, uansett hvilke utfordringer en har og hvilken modul du er på. 

+

Masterplaner 

Vi jobber ut fra metoder som er annerledes, med fokus på manifestering og endring av frekvens, skaping av ny story og jobbing i motsatt rekkefølge av det mange andre gjør. Da er det godt med en plan som virker! Du får stadig påfyll av PDF som gjør det lettere å komme i mål, og fungerer i hverdagslivet med denne måten å leve på. 

arrow-down

Ta action i dag og meld deg på Energiskolen og skap din nye story i 2019!