22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Er det mulig å tro på helbredelse når du har uhelbredelig kreft?

“Tapte kampen mot kreften” – en av de styggeste setninger jeg leser. Eller du “tror ikke nok” – hvor mange bønner er nok? Hvor mange ganger skal du ringe en helbreder før det er nok? Åja – det handler om penger kanskje, at når du bare har betalt x antall kroner, da kommer helbredelsen! Eller – hvis du bare gjør dette ritualet 500 ganger ved soloppgang i den stillingen, ja da kan du bli frisk fra alt – men du må TRO – hører du!

Hvis du ikke kjenner til meg: så, om du tenker: “ja jeg leste også VG i går, helt utrolig at de kan lure så mange mennesker” – så er ikke dette en tekst som føyer seg i rekken der. Jeg har tatt imot healing og jeg gir healing selv noen ganger, men jeg håper å gi et annet bilde av dette. Jeg deler slik jeg opplever verden, kanskje kan det bidra et eller annet sted hos noen.

The Real Amazon. Sterk. Fighting spirit.

Jeg har nylig posert med pil og bue og uten en pupp. Ikke fordi jeg kriger mot kreften, men fordi når vi møter utfordringer så mener jeg det kan være smart å gå inn i en modus hvor du tar på deg fighting-spiriten, “vær en amazon” – lysten til å treffe blink et sted som gjør at du kan komme deg gjennom utfordringene og kunne senke skuldrene, eller i det minste leve på en ok måte med det du opplever. Og da – når vi får utfordringer, når vi ikke er fornøyd med svarene vi får – så naturlig søker mange etter noen andre som kan hjelpe for å få et annet resultat.

Mennesker med uhelbredelig kreft har et ønske, og nei det er ikke nye gardiner i stua eller lønnsforhøyelse – det er å leve. 

LEVE – Ikke dø før vi er klar for det. Da er det for meg et mysterium, når jeg får stygge kommentarer som: “du burde vært fengslet”, “bare innse det, du kommer til å dø av dette, ikke bruk tiden din på å mislede andre”, osv osv… om du var i samme situasjon – du fikk dødsdommen – hva hadde du gjort? Om du er så heldig og ikke er i den situasjonen, så la meg opplyse deg: du kan for det første umulig vite hva du vil gjøre, så mye kan jeg si deg. Jeg tror ikke vi er i stand til å forstå hva dette innebærer før vi er der. For det andre: hadde ikke du også sett om det fantes andre muligheter?

Faktisk, så tror jeg at de aller fleste som gir alternativ behandling virkelig vil det beste for mennesket. Veldig mange av dem har selv mistet noen nære, følt seg maktesløs – og derfor tatt tak for å hjelpe andre. Så koster det? Ja, det koster – alternative behandlere har også lån, strøm, trenger mat på bordet osv..  jeg vet mange som virkelig går gjennom ild og vann og å hjelpe, og nesten ikke har noe selv. Er det riktig?

Så ja, så er det noen råtne egg i alternativkurven, som alle andre steder. Noen ser sitt snitt til å utnytte mennesker i nød dessverre, og hvordan skal vi vite hvem som virkelig kan noe og hvem som bare skal lure oss? Svar: du kan ikke vite. Det finnes ingen garanti. Det er ikke slik at hvis du bare tror nok så blir du helbredet. Dette er min livsfilosofi og jeg skal forklare litt av min teori som jeg lever etter. Om du er enig eller ikke er ikke nøye, jeg vil bare dele noen tanker i dag.

Å tro – hvor kommer det fra? Jo, våre tanker som vi har tenkt over lang tid. Så hvis vi som mennesker har trodd at en viss type behandling er det som er gyldig, så er det utrolig vanskelig å snu dette over natta, og plutselig tro på noe helt annet… bare fordi vi er desperate. Når vi er desperate er vi også lukket i vår energi og vi blir løpende etter noe, som vi mest sannsynlig ikke rekker. Har du sett filmen om Snåsamannen, kan du se at folk følte seg bedre etterpå, men jeg mener at intervjuer etterpå viste at de fleste var blitt syke igjen.

Healing er ingen quick-fix.

Nettopp derfor kan du høre at Svein Magne Pedersen sier: ring gjerne igjen. Jeg tror ikke og håper ikke det er pengene som driver han, men et oppriktig ønske om å hjelpe mennesker. Det er som en behandling, første gangen du skal behandle en dårlig rygg så er det grusomt, men så hjelper det med flere behandlinger. For meg er det logisk, men jeg skjønner at dette er veldig rart når man ikke tror på at noe alternativt er mulig i det hele tatt. Da blir dette grusomheter. Selvfølgelig – det er også logisk. Noen kan si: “hun gjorde alt riktig, likevel døde hun”. Jeg forstår den tanken der, utfordringen er at vi vet ikke hva som er riktig. Nettopp derfor overlates vi til enten å godta et sett av systemer som er fortalt oss, eller skape et nytt sett av systemer som vi velger i stedet – og se hva som skjer.

Men mer viktig for meg er at for å oppnå en helbredelse så tror jeg dette også handler om energiarbeid som også den som mottar ofte trenger å utføre i etterkant av en behandling.

2013. Brystkreft med spredning til lunger.

Jeg har lest mye om kreft og om mennesker som har blitt friske – det er alt fra å endre kosthold, leve et godt liv, tilgivelse, humor, kosttilskudd osv….  så kan vi spørre oss – hva var det som virket? Hvordan kan vi vite det? Nei, vi har ikke muligheten til å ha klarhet i dette. Det forskes ja. Men for oss som allerede har fått denne datostemplinga, vi har ikke tid å vente på gjennombrudd i forskning – vi lever NÅ. Vi trenger hjelpen nå, løsningene. Jeg til og med solgte alt og flyttet bort for å få ro rundt dette, for jeg vil leve, og jeg er villig til å gjøre hva som helst for å leve. Da hjelper det at andre har delt historier vi kan bli inspirert av. Boka Radical Remission er for eksempel et slikt eksempel på en forsker som har sett etter fellestrekk på de som har opplevd å bli frisk.

Dette handler ikke om tro for meg, dette handler om å snu alt på hodet! Tenke tanker du ikke har tenkt før (vanskelig ja, for vi består stort sett av “gamle tanker” på autopilot), tro på noe du ikke har trodd på før, få suksess med noe som det sitter forskere over hele verden og prøver og løse den store kreftgåten! Skjønner du! Hallo – hvem tror vi at vi er? Som kan overgå alt dette! Det kreves crazy energi for i det hele tatt starte! Jo, jeg snudde alt opp ned. La bort alle tankene mine, min tro, det jeg har hørt i alle år: “uhelbredelig kreft – det er dødsdommen – da dør du….” Ja, jeg fikk den beskjeden og – i verste fall et halvt år igjen å leve. For en beskjed å få. Det er umenneskelig.

Hvordan legger du bort en tro – en hjerne som er blitt foret med at får du kreftbeskjeden så er du død. 

Det er en helt spesiell måte å leve på og det krever enormt fokus og konsentrasjon og klare det, før du blir vant til det. Timesvis med manifesteringsjobbing (nei manifestering handler ikke bare om drømmehuset gitt), visualisering, meditasjon, actiontiltak, følelsearbeid, energifokus – før tankesettet – og troen byttes ut.

Det er som å omprogrammere alt. Som å avinstallere det man allerede vet, og installere noe helt nytt.

Enkelt? Nei, absolutt ikke. Mulig? Absolutt.

Når du lever slik lever du også 100% som deg selv mener jeg, du finner tilbake til sjelen og den du egentlig er og ble født som. Autentisk. Fordi du slipper energiene dine til, og da er det ikke så farlig lenger… om du får noen stygge kommentarer, om noen mener du er helt blåst i hodet, eller det fakta at du står der som en David mot Goliat… endringer kommer hele tiden, en dag så tror jeg kreft er noe som vi enkelt kan helbrede. I mellomtiden så forsker jeg selv på dette, slik at kanskje jeg og kan overlevere noe til andre som har interesse av dette. En dag må vi klare dette. Men jeg tror det krever mange nok mennesker som er utenfor boksen.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mahatma Gandhi)

Dette handler egentlig ikke om kreft, men om livet – evnen til å endre sin story, men mer om det i neste blogg.

 

Har du lest ned helt hit så blir jeg kjempegla om du vil legge igjen en kommentar. Om du er enig eller uenig – hva tenker du?

Ps: Husk saklighet om du er 100% uenig så blir det mye hyggeligere for oss alle, og jeg svarer deg gjerne saklig tilbake 🙂

Iisa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles