21.5 C
New York
søndag, juni 26, 2022

Buy now

spot_img

Er du i network marketing og vil ha bedre resultater?

Network marketing er en så utrolig smart bransje, men dessverre tjener ikke mange nok til at de orker jobbe med det. Årsakene er flere, men jeg vil fokusere på noe av det som kan hjelpe deg med det samme om du setter det i gang. Det er ikke komplisert, det handler om å ha en steg for steg strategi du aktiverer som du gjentar igjen og igjen. Etter hvert så har du så mye i drift at det vil gå nesten av seg selv.

La oss først superkort se på det som er utfordringer, for å få en bevissthet og større sjanse for at du tar action i det som virker.

Noen utfordringer:

 1. Du vil ikke “løpe” etter folk.
 2. Du vil ikke “plage” familie og venner.
 3. Flere har et negativt syn på network marketing (pga pkt 1+2), så det stopper deg i å være synlig og snakke om det.
 4. Det er vanskelig å få folk til å se hvor bra det egentlig er.
 5. Å ta første steget er ofte utfordrende for mange – en frykt med å komme i gang.

Dette er bare noen utfordringer som er typiske når jeg snakker med de som jobber med network marketing. La oss hoppe rett på løsninger som får fart på din business og som gjør at du eliminerer alle utfordringene ovenfor!

Hva om du kunne jobbe og aldri mer føle at du er en selger eller løper etter noen – at det å kontakte mennesker er bare peace of cake – eller enda bedre, hva om de kontaktet deg! Digg eller hva? Det er slik jeg jobber, og stadig flere oppdager denne måten å jobbe på. La oss bryte det ned til 3 steg for å gjøre det enkelt og overkommelig…

3 steg til bedre resultater i network marketing – online, men virker like godt i samme rom:

 1. GI VERDI
 2. BRUK MESSENGER
 3. FOKUS PÅ PROSPEKTETS RESULTATER

Litt mer forklaring kommer her:

 1. Gi verdi: Dette gjør at mennesker er interessert i å høre om ditt selskap. Når du ikke starter samtalen med det – men istedet gir de noe verdifullt, som ja – gjerne henger sammen med selskapet på en eller annen måte – eller med det å jobbe med network marketing. Hvilken kunnskap har du som du kan dele? Noe verdifullt som gjør at de får tillit til deg, og gjerne vil høre hva mer du har å bidra med for dem. Selskapet ditt skal være en forlengelse av deg – så dykk inn i hva du kan bidra med, alle har masse verdi når de bare får tenkt seg om litt.
 2. Bruk messenger: Her har du 2 muligheter – enten kontakte prospekter manuelt i messenger, etter at de har fått levert din verdi – eller sette opp en chatbot – en automatisert messenger. Dette er genialt, da du slipper den manuelle jobben – mens du gjør andre ting så kontakter de deg og kan bli sendt direkte til en video, webinar, livesending eller hva det måtte være du vil vise dem – eller kanskje til booking i din kalender.
 3. Fokus på prospektets resultater: Når du har samtaler så er det ganske enkelt å få med seg mennesker når du legger bort alt annet og kun fokuserer på den du snakker med. Hvilke resultater ønsker de? Hvilke drømmer har de? De fleste er ikke interessert i å høre om verken selskap, produkter eller kompensasjonsplan i starten – de må få en grunn til å bli gira! Det gjør du ganske lett med å finne ut hva de vil skal være annerledes i livet sitt – finne ut hvordan det passer sammen med det du har å tilby – og vips så har du en match som alle er happy med!

Synes du dette høres ut som en spennende og enklere måte å jobbe på for å få resultater? Hvis svaret er ja, så anbefaler jeg deg å sjekke ut hvordan du kan automatisere din jobbing mye mer ved å lære deg å bruke chatbot. Synes du det tekniske kan være vanskelig? Da er det nok en grunn til å bli med på mitt lille onlinekurs i automatisering, som tar deg med fra steg til steg hvordan du gjør det. Når du først har satt det opp er det der.

Jeg har og lagt med en video om det å gi verdi + en video om Tadametoden – som er en måte å jobbe på som er enkel og som gjør at du aldri mer føler deg som en selger. I en periode så betaler du bare 1/3 av prisen på kurset. Klikk på knappen for å komme i gang i dag med bedre resultater i din business.

[thrive_link color=’red’ link=’https://www.iisa.no/automatisere-mlm/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]JA TAKK TIL BEDRE RESULTATER NÅ![/thrive_link]

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,364FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles