22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Få disse 5 tingene på plass og oppnå drømmen din!

Å jobbe fra og bo på Santorini var en av mine drømmer. Jeg bare elsker den øya og menneskene der! Sitte på kafé og jobbe, møte folk fra hele verden, love it! 

Hvis du kunne velge i dag, hva hadde du gjort? Hvilken drøm går du og bærer på som du har lyst å oppfylle? Har du tenkt over at hvis du tar action på din drøm så kan du faktisk oppnå den! Det er slik at alle mennesker kan gjøre det mener jeg, men vi blir stoppet av forskjellige ting – la oss se på noen: 

ØKONOMI

Mange drømmer krever en bedre økonomi enn det man har, gjelder det deg? Hvis ja, så start i dag med å finne ut hvor mye du trenger og hvordan du kan få det til. Der finnes så mange måter å tjene penger på, at det er i grunn bare å starte! 

Du kan få deg en ekstra jobb eller få deg en bedre jobb som betaler mer. Du kan tjene penger på din egen kunnskap ved å tilby en tjeneste, arrangere kurs eller gi ut bøker for eksempel. Akkurat nå har vi en 14 dagers økonomisk challenge i magasinet Rigel Stars, som tar for seg både mindset, praktiske ting du kan gjøre, pengestory og mye mer. De 4 første dagene er gratis, om du vil sjekke det ut så finner du dag 1 her.

Hvis du ikke vil skape noe selv så kan du være affiliate for andre, få betalt for å anbefale andres produkter og tjenester. Har du ikke oppdaget network marketing enda, så anbefaler jeg det. Om du er i et selskap og ikke tjener nok, hva med å jobbe på en annen måte? Å tiltrekke deg nye team-medlemmer i stedet for å løpe etter dem. Hvis du ikke er i network marketing enda, så anbefaler jeg deg å sjekke det ut.

FRIHET 

Innebærer din drøm at du har mer frihet enn i dag? Da vil jeg vurdert å se på hvordan du kan få mer frihet i livet ditt allerede nå. Jeg tror på “lev som om det allerede har skjedd” filosofien. Manifester det du vil, send ut bestillingen og start å leve slik så mye som mulig. 

Hvilke friheter ønsker du deg? Identifiser hva der er helt konkret. Ofte sier folk: Jeg vil ha frihet! Men hva betyr det for deg? Tidsfrihet? Stedsfrihet? Økonomisk frihet? Se hva det er o spør deg selv: “Hvordan kan jeg oppnå xxx?” Når vi spør hvordan, og ikke “jeg kan ikke” eller “det er så vanskelig”, ja så endrer hele perspektivet seg, for mulighetene er der alltid – og ofte rett foran deg. Universet leverer! 

HELSE 

Er din helse som den skal? Hvis ja, bare hopp til neste punkt. Hvis nei, spør deg selv: hva kan du gjøre selv for å forbedre din helse? Dette var min agenda da jeg ble alvorlig syk: Hva kan jeg gjøre? Jeg dykket inn i alt jeg kunne finne, dypdykket i hva andre gjorde som var i min situasjon. Nå har jeg mye kunnskap jeg ikke hadde før, og det hjelper meg – samtidig som jeg kan hjelpe andre også. 

Alle mennesker er unike med sine utfordringer, og helse er et stort tema, men om du vil vite litt hvordan jeg tenker på dette så send meg bare en melding om du vil. Det viktige er at du gjør det som blir rett for deg og din helse, på den måten vil du mye lettere kunne oppnå drømmen din. Jeg tror vi kan oppnå drømmer uansett om vi har helseutfordringer vi må leve med, mye ligger i mindset og andre ting som vi faktisk kan gjøre for å få der bedre. 

PERSONLIG SELVUTVIKLING 

Så, selv om vi mennesker kan gjøre noe både med økonomi, frihet og helse – så er det likevel mange som ikke går for drømmene sine. Her kan du komme deg langt om du virkelig går inn for å utvikle deg personlig. Hver eneste dag så jobber jeg med dette, fordi jeg ser hvor utrolig viktig det er for drømmene mine. 

Ofte er det de tingene som vi trenger mest som vi styrer unna. Det er ikke så digg å grave i møkka, og spesielt ikke når vi har gjort det x antall ganger før og vi ikke føler vi kommer dit vi skal. Men det er gjerne da vi bare må grave videre – vi kommer frem til diamantene når vi ikke gir oss. 

Investerer du tid i personlig selvutvikling? Wow, det er et gedigent tema som jeg kunne skrevet om i mange timer, men jeg vil oppfordre deg til å spørre deg selv hva du trenger på det personlige plan. Har du frykt? Trenger du å meditere? Vil du mestre manifestering? Mangler du troen på deg selv? 

Det er så mange ting å dykke inn i. Har du ikke vært borti magasinet Rigel Stars, så anbefaler jeg deg å sjekke det ut. Der finner du enormt mye på personlig selvutvikling. 

VÆR MED ANDRE

Når du skal gå for drømmen din hva enn den er, så er det kjedelig (synes jeg hvert fall) å gjøre det alene. Samtidig er det stort sett mer vanskelig tror jeg, og det tar lengere tid, eller i verste fall så orker man ikke. Det er en grunn til at mange velger å jobbe sammen mot målene. 

Det er noe herlig med å være sammen med andre, hjelpe andre med sine drømmer og få hjelp av andre. Om det er en bestevenn, en vennegjeng, andre på et kurs e.l…. spiller ingen rolle, men det å ha noen som er der for deg, som heier på deg – løfter, feirer, har det moro, løser utfordringer… 

For meg er det alfa omega, jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten min partner, min bestevenn, mine nære venner, mine partnere i teamet jeg jobber med… det er så inspirerende og helt avgjørende for å oppnå mine drømmer hvert fall. Dessuten er det mye mer moro også! Vi sitter ofte her foran masinene våre, så det og møtes – både på steder og på nett, ja det gjør hverdagen så utrolig mer rik. 

INSPIRERT? 

Jeg håper dette inspirerte deg til å gå for din drøm, starte den, ta den opp igjen på nytt eller få enda mer fuel på den. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker til å oppnå sine drømmer, så hvis du kjenner at du vil ha tips til hvordan du kan oppnå akkurat din drøm – så send meg en melding her og fortell litt om drømmen din så kan jeg si hva jeg tenker er neste rette steg for deg. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles