Få suksess i Network Marketing

Få fart på din network marketing business!

Er du i network marketing og klar for å få fart på din business i 2021 – da er dette kurset for deg. Nå til crazy pris! Før 5000.- nå kun 1770! Alt du trenger for speed, steg for steg pakket inn for deg!

Få suksess med network marketing

Et online kurs av Iisa

Se når det passer deg i ditt tempo

Få tilgang nå

Er du med i Network Marketing og drømmer om å klatre, oppnå målene dine og nyte resultatene? Ja, for jeg tipper du vil hjelpe mennesker og du ser network marketing som en super måte å gjøre det på – og det er det! 

Utfordringen er bare at…

Du startet kanskje med friskt mot kjempegira, eller kanskje du ikke er kommet i gang helt – ja for det er noe med denne måten å jobbe på. Du møter på motstand både fra deg selv og andre. 

Du elsker produktene og fokuserer på dem, og hva får vi da – jo kunder! Fantastisk det, men for å få suksess i network marketing så trenger vi også distributører. 

Ja så var det disse listene med potensielle distributører, det er jo bare å kontakte noen i familien eller venner, ja den varme lista – så skal de komme løpene og dere sammen gjør super suksess! Eller? Ikke fullt så lett nei…  

Det er slik at network marketing er en unik kombinasjon av engasjement, personlig vekst og smarte strategier – ja hvert fall om du vil få det til på en måte du selv vil digge!

Når du har klarheten, prioriterer det, og lærer at det er flere veier til suksess i network marketing så kan du finne den veien som passer deg best – hvor du vil elske denne bransjen og hver dag glede deg til å gjøre jobben!

La 2021 være ditt network marketing år. Ta valget nå.

Tenk deg å ta valget nå, hva kan det gjøre for ditt 2021? Du vet at andre får det til, du har sett det, så hvorfor ikke deg? Klart du kan! Det handler om å ta valget – forplikte seg – så kommer også suksessen, slik er det bare! 

STEG FOR STEG OPPSKRIFTEN

 Du får den totale strategien hvordan du får suksess i mlm, og ikke bare får du alt fra A-Å – du blir og guidet gjennom dette fra begynnelse til slutt slik at du ikke er i tvil hvordan du skal gjøre det. Det er som å bake en god kake, du trenger ikke finne på noe selv, den blir god om du følger oppskriften. Malene på alle stegene ligger i kurset, slik at du med letthet kan få til de stegene du synes er vanskelig i network marketing. Du trenger kun å følge kurset, utføre stegene så vil du få det til. Mlm handler mye om selvutvikling og det å tenke som en businesskvinne/mann. Her lærer du alle viktige steg til suksess.   

STØTTER BÅDE TRADISJONELL, SOSIALE MEDIA

OG AUTOMATISERT NETWORK MARKETING 

Uansett hvordan du ønsker å jobbe med din mlm: tradisjonelt med å kontakte mennesker, delvis tradisjonelt men med sosiale media som plattform – eller om du vil automatisere din mlm slik at de kommer til deg – så vil du få full guiding og ABC på hvordan du får suksess uansett hvilken måte du vil jobbe på. Jeg viser deg ikke bare hva du kan gjøre men og hvordan du gjør det. Så om du gjerne vil automatisere din mlm men synes det tekniske er vanskelig – da er du på rett sted, du får full opplæring i hvordan du nailer det uten at det er vanskelig!

Sjekk Innholdet i kurset!

 • Bli proff på network marketing – dag 1 [20:52] 
 • Planlegging gir suksess – dag 2 [31:50]
 • Bli rågod å invitere – del A – dag 3 [39:43] 
 • Invitere x10 eller mer – del B [1:05:57]  
 • Presentere med Power – dag 5 [46:57]  
 • Close med stil og Sign up – dag 6 [36:13] 
 • Bli en IPC Master (Invitere, Presentere, Close) – dag 7 [34:04]  
 • Slik kommer potensielle distributører til deg – dag 8 [26:02] 
 • Transformasjonssamtalen – dag 9 [36:09] 
 • Suksessoppskriften – dag 10 [24:52] 
 • Shoot for the moon – dag 11 [26:58] 
 • Mestre innvendinger – dag 12 [45:37]
 •  Slik rekrutterer du 21 personer – dag 13 [11:56]
 • Superduplisering – dag 14 [21:29]
 • Slik skaper du et superteam – dag 15 [39:16]
 •  Network marketing som en gavepakke – dag 16 [19:09]
 •  Følg opp med letthet – dag 17 [30:30]
 • Steg for steg strategi – dag 18 [37:53]
 • Bli fri for alle hindringer – dag 19 [13:21]
 • Masterplan Network marketing – dag 20 [21:34]
 •  NY VIDEO i 2021! –  Network Marketing 2021 + Go Pro 

Se Network Marketing koden

Om Iisa.

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet.

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted – Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann – i frihet. 

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med? 

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]