få suksess med mlm

Det er din tur nå til å

“Få suksess med mlm!”

Ta kurset i ditt tempo, fra din egen stue, du har tilgang så lenge du vil.

Få fart på din business nå! Er du klar? 

Hvorfor mlm-kurset er smart 

  • 1STEG FOR STEG OPPSKRIFTENDu får den totale strategien hvordan du får suksess i mlm, og ikke bare får du alt fra A-Å – du blir og guidet gjennom dette fra begynnelse til slutt slik at du ikke er i tvil hvordan du skal gjøre det. Det er som å bake en god kake, du trenger ikke finne på noe selv, den blir god om du følger oppskriften. Malene på alle stegene ligger i kurset, slik at du med letthet kan få til de stegene du synes er vanskelig i network marketing. Du trenger kun å følge kurset, utføre stegene så vil du få det til. Mlm handler mye om selvutvikling og det å tenke som en businesskvinne/mann. Her lærer du alle viktige steg til suksess.   
  • 2TRANSFORMASJON TIL SUKSESS I MLMVeldig mange har dessverre ikke suksess med sitt selskap, og årsaken er vanligvis ikke produktene, selskapet eller kompensasjonsplanen. Det er menneskers story. Når vi har begrensede tanker om oss selv og muligheten til suksess, så hjelper ingen verktøy eller metoder, da er det transformasjon som gjelder! I dette kurset får du alt du trenger til å transformere til suksess – hver dag inneholder materiale som skaper din nye story. Du designer ditt liv med en mlm som rocker og som er skapt for at du skal få de friheter som er viktig for deg! 
  • 3SUPPORT SOM GJØR AT DU ALDRI ER STUCK!Du har kanskje tatt et kurs før og ikke gjennomført eller fått det helt til? Få suksess denne gangen med å være aktiv i vår gruppe hvor du kan stille spørsmål på det du lurer på, få inspirasjon til å ta daglig action! 
  • 4STØTTER BÅDE TRADISJONELL, SOSIALE MEDIA OG AUTOMATISERT NETWORK MARKETINGUansett hvordan du ønsker å jobbe med din mlm: tradisjonelt med å kontakte mennesker, delvis tradisjonelt men med sosiale media som plattform – eller om du vil automatisere din mlm slik at de kommer til deg – så vil du få full guiding og ABC på hvordan du får suksess uansett hvilken måte du vil jobbe på. Jeg viser deg ikke bare hva du kan gjøre men og hvordan du gjør det. Så om du gjerne vil automatisere din mlm men synes det tekniske er vanskelig – da er du på rett sted, du får full opplæring i hvordan du nailer det uten at det er vanskelig!

Sjekk ut det enorme innholdet du får i kurset: 

Vil du automatisere din mlm? Dette er din lykkedag – i kurset får du i tillegg til alle videoene over – også fullstending opplæring i hvordan du automatiserer din mlm! Alt du trenger å gjøre er å kopiere det jeg viser deg, det kan ikke bli enklere! La de komme til deg! Som om ikke det er nok får du flere bonusvidoer som løfter din mlm – til sammen inneholder kurset hele 37 videoer! 

Så er du klar for suksess nå – ta action i dag!

Om kursholder Iisa Persen 

Jeg brenner for frihet til mennesker. Etter at jeg solgte og ga bort alt – flyttet til Santorini, da kjente jeg på friheten… min drivkraft er ikke penger – men penger kan gi oss muligheter. Jeg har voksrt opp i motvind, vært gjennom konkurs, og fikk diagnosen uhelbredelig kreft i 2013. Det stopper ikke meg. Jeg har bestemt meg for å leve hver eneste dag, ikke bare eksistere… så jeg lever som om jeg er 100% frisk – og jeg er da her, i superform – og nyter livet! Jeg ønsker for deg at du og skal leve i frihet… din frihet. “Be a living example of your pitch”

I tillegg.. for din suksess!

Facebookgruppe som gjør at dette er et levende kurs som hjelper deg hele veien! Jeg snakker om Zoom i videoen, disse er nå over – men du kan stille spørsmål i fb-gruppa. 

Tilgang til Businesskolen

Denne bonusen her har en verdi på cirka kr 15 000.-  Du finner kurser som Facebooklivekurs, kurs i chatbot-messenger, hvordan lage onlinekurs, passiv inntekt-kurs, hvordan sette opp din egen nettside, lage podkast, Facebookannonser og mange andre videoer. Alt dette beholder du så lenge du vil! 

Tilgang til vår Facebookgruppe

Det er sikkert ting du lurer på, og da er det genialt at du kan bare fyre av et spørsmål i Facebookgruppa vår så får du hjelp når du trenger det! Der kan du legge ut det du skaper også – og få tilbakemelding på det du gjør. Et sted å spørre har en enormt høy verdi, du sparer mye tid og du blir inspirert med mine livesendinger i gruppa – samt møter andre som er på samme reise som deg – nemlig suksess med mlm! 

Livstid tilgang til kurset!

Kurset er ekstremt innholdsrikt og kan gi deg læring i veldig lang tid. Derfor får du tilgang så lenge du vil, slik at du kan repetere når du ønsker det. Du kan og laste ned kurset som lydfiler til din Itunes slik at du kan lytte på kurset mens du egentlig gjør noe annet – kjører bil, går en tur.. benytt tiden til å lære for å få suksess i din business! 

Om et år fra nå vil du ønske at du startet i dag – vær heller den som tar action i dag!

Er du klar for suksess? Er svaret ja, klikk på knappen og meld deg på nå:

© 2020 IISA

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]