Er du klar for å​...

play

Se opptak over her av livesending med de 5 stegene i MLM-koden

Hvis du virkelig vil få fart på din network marketing anbefaler jeg deg å bli med på det nye mlm-kurset: 

"Få suksess med mlm" med helt unik mulighet for deg som tar action NÅ!

arrow-down

Hvorfor mlm-kurset er smart ...

 • 1
  STEG FOR STEG OPPSKRIFTEN
  Du får den totale strategien hvordan du får suksess i mlm, og ikke bare får du alt fra A-Å - du blir og guidet gjennom dette fra begynnelse til slutt slik at du ikke er i tvil hvordan du skal gjøre det. Det er som å bake en god kake, du trenger ikke finne på noe selv, den blir god om du følger oppskriften. Malene på alle stegene ligger i kurset, slik at du med letthet kan få til de stegene du synes er vanskelig i network marketing. Du trenger kun å følge kurset, utføre stegene så vil du få det til. Mlm handler mye om selvutvikling og det å tenke som en businesskvinne/mann. Her lærer du alle viktige steg til suksess.   
 • 2
  TRANSFORMASJON TIL SUKSESS I MLM
  Veldig mange har dessverre ikke suksess med sitt selskap, og årsaken er vanligvis ikke produktene, selskapet eller kompensasjonsplanen. Det er menneskers story. Når vi har begrensede tanker om oss selv og muligheten til suksess, så hjelper ingen verktøy eller metoder, da er det transformasjon som gjelder! I dette kurset får du alt du trenger til å transformere til suksess - hver dag inneholder materiale som skaper din nye story. Du designer ditt liv med en mlm som rocker og som er skapt for at du skal få de friheter som er viktig for deg! 
 • 3
  SUPPORT SOM GJØR AT DU ALDRI ER STUCK!
  Hvis du  tar action før søndag 14.mars kl 22.00 får du en helt unik hjelp i 8 uker. Jeg vil hjelpe deg - både ved video Zoom-møter og svar inne i kurset på alt du lurer på! Du har kanskje tatt et kurs før og ikke gjennomført eller fått det helt til? I dette kurset går jeg sammen med deg alle stegene, slik at du får suksess mye lettere enn å gjøre alt på egenhånd. Men obs obs - det er kun denne runden det er slik support. Dette kurset selges som evergreen etterpå til samme pris men uten supporten.   
 • 4
  STØTTER BÅDE TRADISJONELL, SOSIALE MEDIA OG AUTOMATISERT NETWORK MARKETING
  Uansett hvordan du ønsker å jobbe med din mlm: tradisjonelt med å kontakte mennesker, delvis tradisjonelt men med sosiale media som plattform - eller om du vil automatisere din mlm slik at de kommer til deg - så vil du få full guiding og ABC på hvordan du får suksess uansett hvilken måte du vil jobbe på. Jeg viser deg ikke bare hva du kan gjøre men og hvordan du gjør det. Så om du gjerne vil automatisere din mlm men synes det tekniske er vanskelig - da er du på rett sted, du får full opplæring i hvordan du nailer det uten at det er vanskelig!
arrow-down

Se det enorme innholdet du får i kurset - hver dag i 21 dager får du en ny video!

Vil du automatisere din mlm? Dette er din lykkedag - i kurset får du nemlig fullstending opplæring i hvordan du automatiserer din mlm! Alt du trenger å gjøre er å kopiere det jeg viser deg, det kan ikke bli enklere! La de komme til deg! I tillegg er det flere bonusvidoer som løfter din mlm - til sammen inneholder kurset hele ​33 videoer! 

Så er du klar for suksess nå - ta action i dag!

Om kursholder Iisa Persen 


Jeg brenner for frihet til mennesker. Etter at jeg solgte og ga bort alt - flyttet til Santorini, da kjente jeg på friheten... min drivkraft er ikke penger - men penger kan gi oss muligheter. Jeg er et løvetannbarn som har vært gjennom konkurs, og som fikk diagnosen uhelbredelig kreft i 2013. Det stopper ikke meg. Jeg har bestemt meg for å leve hver eneste dag, ikke bare eksistere... så jeg lever som om jeg er 100% frisk - og jeg er da her, i superform - og nyter livet! Jeg ønsker for deg at du og skal leve i frihet... din frihet. 

“Be a living example of your pitch”


Rå Bonuser, for din suksess!

Disse bonusene hjelper deg virkelig på veien!

Men vær obs - blant annet Zoom-bonusen er noe som ikke varer evig, og den er super verdifull! 

Tilgang til Businesskolen i 1 mnd

Når du tar mlm-kurset får du en helt spesiell bonus! Jeg har en businesskole hvor kunder får hjelp med det de trenger hjelp med - når de trenger det! Businesskolen koster kr 5000 pr mnd å være med i.

I tillegg har Businesskolegjengen tilgang til min tidligere kurs som: 

 • Få suksess med Facebooklive (verdi 3500) 
 • Skap ditt onlinekurs på 1-2-3 (verdi 3000) 
 • Kurs i Messenger (verdi kr 1000) 

Alt dette er ditt i en hel måned når du registrerer deg på mlm-kurset!

Tilgang til vår Facebookgruppe

Det er sikkert ting du lurer på, og da er det genialt at du kan bare fyre av et spørsmål i Facebookgruppa vår så får du hjelp når du trenger det! Der kan du legge ut det du skaper også - og få tilbakemelding på det du gjør. Samtidig er det en mengde rause mennesker i gruppa som heier på deg! 

+

Zoom-møter ukentlig support

Hver tirsdag er det Zoom møte i Businesskolen. Da kan du komme inn og spørre om det du lurer påZoom gjør at du kan få personlig hjelp av meg til det du lurer på. (Jeg har en timepris på 5000.- på businessveiledning, så denne er gull verdt!). 

+

Livesendinger for å holde deg i drift + gi ekstra læring!

Jeg kickstarter uka i Facebookgruppa hver mandag med en inspirerende Livesending + noe ekstra innhold, som gjør at du lettere får suksess. Mennesker trenger inspirasjon for å utføre det vi trenger for å få suksess. Det kreves jobbing, og da er det godt med løft og inspirasjon + ekstra læring som er i tiden! Det skjer blant annet mye i sosiale media om dagen, som er smart å vite noe om.... 

Om et år fra nå vil du ønske at du startet i dag - vær heller den som tar action i dag!

arrow-down

Er du klar for suksess? er svaret ja, klikk på knappen og meld deg på nå:

© 2019 IISA