22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Finn ut om passiv inntekt passer for deg

Har du passiv inntekt eller kan du tenke deg å ha det?

Hei hei fra Santorini! Her er fra en herlig dag i vakre Oia. Det er en herlig frihet og kunne ha tid og penger til slikt som dette – og noe av årsaken er passiv inntekt, noe jeg virkelig har sansen for mer og mer!

Mange vil gjerne ha passiv inntekt, og det er forståelig, det er bare superdigg!!! Å se at det tikker inn penger mens du gjør noe helt annet. Men det er en del misforståelser rundt passiv inntekt, så for deg som vil ha det – som også vil ha mer penger på konto av en eller annen grunn – er det lurt å svare på noen spørsmål først for å sjekke om passiv inntekt passer for deg.

Dette er ikke myntet på de som har i bøtter og spann og bare vil plassere pengene, men for deg som vil bygge passiv inntekt uten store investeringer.

Hva er dine svar på disse 5 spørsmålene? 

1) Er du villig til å gjøre en jobb først?

Flere misforstår hva passiv inntekt er, jeg vil skrive mer om det i andre blogger – men la oss starte med dette: Det kreves en jobb i forkant for å oppnå passiv inntekt. Mengden jobb avhenger selvfølgelig av hvilke passive inntektskilder du skal i gang med og hvilken kunnskap du har fra før. Ut fra det jeg kan se så mener jeg alle kan skape passiv inntekt, hvis du er klar for å ta i et tak for å få dette til å rulle. Hvis det var superenkelt hadde flere bare gjort det på 1-2-3.

2) Er du villig til å bruke tid og/eller penger på å få lære noe nytt?

Har du penger kan du kjøpe deg kunnskap, har du ikke penger kan du tid på å lære deg ting gratis. Har du både tid og penger kan du selv bestemme. Det er noe av målet for flere som ønsker passiv inntekt – å få mer tid og mer penger. Passiv inntekt er noe som krever kunnskap hvis du ikke har den fra før av. Informasjon er det nok av, egentlig for mye, som gjør at det kan være vanskelig å velge hva som er viktig og rett informasjon. Kjøp kunnskap, eller belag deg på å bruke mer tid på å finne kunnskapen.

3) Er du villig til å “prøve og feile”

Det er dessverre ikke slik at bare du setter i gang “noe med passiv inntekt” som du har lest eller hørt om er mulig, så får du det til med det samme. Beklager, ikke meningen å ødelegge håpet – for passiv inntekt er virkelig mulig, men det er bare så dumt når vi har forventninger til noe, så ble det ikke slik, så gir vi opp fordi vi hadde tenkt det skulle bli på en annen måte. Selv om du kopierer noen, observerer, og gjør litt i “samme gata”, så er det ikke sikkert det fungerer, verken på første, tredje eller femte forsøk. Det finnes blueprint ja, men kun ved å observere andre så kan det fort være noe vi ikke vet om som er helt avgjørende for suksess. Så vær bevisst på at det gjerne trengg litt prøving og feiling før det sitter skikkelig! Men det skal sies at når du først har nailet det – så er det bare å skalere opp!

4) Har du en kunnskap du vil dele?

Om du ikke ønsker å dele en kunnskap så kan du bruke kun nummer 5, men først dette med kunnskap. Hva er det du kan og som du kan tenke deg å dele med andre? Passiv inntekt skapes godt med å bruke dette, Du har garantert noe som andre har bruk for, er du villig til å skape et produkt for å dele denne kunnskapen din? Når du vil dele kunnskapen, så er neste del – vet du hvordan du skal dele kunnskapen? Kan du det selv eller trenger du hjelp til hvordan du skal få spredt dette? Det er bare viktig å avklare dette for deg selv, så slipper du å bli en av de som: Yes, jeg vil ha passiv inntekt – men oi, må jeg gjøre alt dette? Om du ikke vil dele noe av din kunnskap kan du hoppe over det og gå rett på nummer 5.

5) Vil du anbefale andre?

Det er logisk, men det er viktig å ta et valg på dette når vi snakker passiv inntekt uten store investeringer. De mest opplagte metodene som alle kan fikse er enten å dele en kunnskap de har eller anbefale andre sin kunnskap. Den raskeste måten med passiv inntekt er å anbefale andres produkter og tjenester, selv om dette også krever en innsats. At du har noe som du liker og kan stå inne for – og som du gjerne anbefaler til andre. Der fins mange måter å gjøre dette på, og noen ganger ser jeg flere har litt snever måte å jobbe med dette på – ved å kjøre på mot familie og nærmeste venner, så når de (kanskje) har kjøpt (for å være grei?) – hva da? Dette kan gjøres i stor skala så det virkelig blir en passiv inntekt, og at det er gøy – bare vær obs på at du ikke lar deg lure med å tenke “peace of cake” , et par timer så sitter du og nyter passiv inntekt resten av livet…

Det er dessverre ikke slik, tro meg – det er mange år siden jeg oppdaget passiv inntekt, og i starten gikk jeg på den ene smellen etter den andre, med å tro på de som lovte gull og grønne skoger, og der satt jeg – blakkere på konto og uten metoden som jeg håpet skulle gi meg penger på konto.

Når det er sagt så – wow – passiv inntekt er supermoro – og det virker – når du først gjør jobben og er bevisst hva dette faktisk innebærer.

En rask titt viser at jeg har tjent penger på den tiden jeg har brukt å skrive denne bloggen. Digg? Men jeg har gjort en jobb i forkant, dykket og studert, frustrerende til tider – men aller mest gøy, når jeg fikk det til, knekte koden og la inn arbeid og bevisste valg.

Har du lyst å lære mer om passiv inntekt uten at det koster skjorta? På torsdag 2.august kjører jeg et foredrag på nett som viser deg hvordan du kan komme i gang med passiv inntekt! Og det beste av alt? Det koster bare 200 kroner – verdien du får, er verdt mange tusen!

Klikk på knappen for mer info og påmelding:

[thrive_link color=’purple’ link=’https://www.iisa.no/kom-i-gang-med-passiv-inntekt/’ target=’_blank’ size=’big’ align=”]Kom i gang med passiv inntekt[/thrive_link]

 

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles