21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

Fra offerrolle, tøffe steg og inn i nytelse av livet!

Hva med og rett og slett nyte livet?! Virkelig bare omfavne alt det amazing livet har å by på – alle mulighetene som står der rett foran deg! Ser du dem? Hvert eneste sekund har du sjansen til å endre livet ditt fra der du er til det du egentlig vil. Altfor få griper livet og virkelig lever, eller har vi en begrenset tanke om hva livet kan tilby? Er vi fornøyde med det vi har? Jeg tror ikke det. Hadde vi det, så villle ikke bransjen selvutvikling vært så stor. Vi lengter etter noe vi ikke har i dag, og det er helt fint det – men hvorfor ikke bare ta tak? Bare gjøre det! Gå fra A til B – og leve.

Mange mennesker har en tøff fortid eller en vanskelig situasjon i dag, eller kommer seg bare ikke i gang med det de egentlig vil. Jeg møter på unnskyldninger, frykt, prokastinering, og – offerrollen. Det og synes synd på seg selv for noe som har skjedd er helt vanlig. Spesielt hvis andre og synes synd på oss, det er et “godt” sted å være.. ja nesten en nytelse å være et offer. Det gjør og at man slipper å gjøre noe. Jo lengere en går uten å gjøre noe, jo vanskeligere er det å komme i gang. Når en da endelig får fart, så er veien kort til å ramle ned igjen. Helt vanlig. Helt naturlig.

Jeg bruker mye tid på å tenke på hvordan jeg kan bidra. Hva skal egentlig til for å komme ut av offerrollen? Jeg er så heldig å få møte mange mennesker på min vei, flere har virkelig hatt mange kamper i livet sitt, og puster letter ut når de finner ut av der finnes en annen vei de ikke har gått før. Likevel så kan det være enormt tøffe tak på den nye veien, for gårsdagens monster snakker velvillig og gjør alt for å forhindre nytelse av den gode sorten.

Hvordan komme ut av offerrollen, forbi de tunge steg og virkelig nyte livet?

Jeg liker lister. Det er ikke så vanskelig, men det må utføres, og det kan være smart å ha hjelp på veien, da en selv har overdose av den gamle storyen – det livet en har levd til nå.

  1. Ta valget om at nok er nok – bestem deg for et nytt liv. 
  2. Finn noen som kan hjelpe deg. 
  3. Design det livet du vil leve. 
  4. Gå inn i manifestering av det du vil ha.
  5. Gjør rette handlinger uten “å tenke”. 
  6. Pass på å være i rett energi. 
  7. Endre dine rutiner til det som er riktig for ditt liv.
  8. Nyt.

“Det er ikke så vanskelig” – kan virke provoserende. La meg forklare. Se på det som en oppskrift. Du har fulgt en viss oppskrift for å komme dit du er i dag. Du gjør en rekke ting hver dag som opprettholder dette livet. Vi er blitt opplært til at hvis livet er vanskelig så kan vi være et offer. Jeg med min diagnose – selvfølgelig – stakkars deg, du har uhelbredelig kreft – skal man ikke bare legge seg ned og vente på døden? Nei, for hvem har bestemt at det vil ende slik? Statistikken? Vel, hva om der finnes andre veier – som faktisk snur opp ned på det livet en lever.. hvordan få fatt på det? Jo, vi må selvfølgelig gjøre noe annerledes! Ofte radikale kraftige endringer som ja gjør vondt å gjøre, men disse vil uansett gi oss et godt liv så lenge vi lever.

Det er virkelig verdt det å gå veien til et liv i nytelse! Tenk på det – du kan! Alle kan endre sitt liv, selvfølgelig! Uansett fortid, det spiller ingen rolle. Hvorfor er det så vanskelig? Jo det krever jobbing, men jeg vil si deg at det ikke behøver ta så lang tid. Om du er åpen for nye metoder som er mer effektive, er villig til å gjøre jobben som kreves så fins der mange muligheter. Ved å legge skepsisen til side litt, og åpne øynene og se alt som er mulig – så trenger ingen å leve i offerrollen, eller liv hvor en bare eksisterer… er vi ikke kommet hit for å nyte livet? Jeg har hvert fall ikke tenkt å ligge på dødsleie og tenke over at jeg ikke levde fullt og helt, eller turde gå for drømmene, jeg skal maxe livet – slik at dagen jeg dør, så er det med et smil – vel gjennomført! Hva med deg?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles