frihetsklubben

Hei, tusen takk for at du er her! Ikke klikk videre om du ønsker deg frihet! Kun på denne siden her akkurat nå har jeg en helt spesiell mulighet til deg – se videoen her og se om dette passer deg. Santorinihilsen fra Iisa 

Jeg liker det enkle, så her finner du ingen lang salgsside. Jeg tenker du kjenner om dette er rett for deg etter at du har sett videoen. Kort fortalt –  i en begrenset periode gir jeg verdier for 5100 kroner (!) på denne siden for kun 10% av prisen! Yes, 499 kroner og du får følgende:  

  • NY! Lydsession FRYKTLØS (40 minutter med transformasjon – fra frykt til frihet. Tilgang NÅ. Verdi kr 500.-  
  • VÆR FØRST! 2 måneders medlemskap i min nye “Netflix” som vil inneholde alt fra selvutvikling til business – alt som kan bidra til din frihet –  starter mandag 1.juli! Verdi kr 600.- 
  • VIP-GRUPPE – Livesendinger og videoer – få svar på det du lurer på – i vår lukkede Facebookgruppe. Umulig å prissette! Dette er den som ofte gjør selve forskjellen – få hjelp i en gruppe til det du trenger + inspirasjon.  Fra 1.juli. Jeg har nylig sluttet med norske live og videoer på Facebook – så for deg som fortsatt vil ha det på norsk – så er dette gull! 
  • checkGULLBONUS VERDI kr 3000! Opptak av Amazon Camp 2018 – en hel helg med transformasjon. De som var med betalte 3000 for å være med online. Tilgang NÅ.
  • checkEKSTRA BONUS! Verdi kr 1000.- Kurset “Endre din pengestory” – Perfekt å starte friheten med denne! Tilgang NÅ.
  • checkTOTALVERDI KR: 5100! Du betaler kun 499.-  – Men OBS det er KUN på denne siden. Om du klikker videre så vil du ikke finne dette tilbudet offentlig noe sted… så vil du ha alt dette for kun 10% av verdien – klikk på knappen nå så sees vi!