WHOW - NY LYDBOK!

Gi og motta

Jeg pleier alltid å tenke at mye av det jeg har lært og erfart, det har en verdi, og hvis det har en verdi for meg, så har mye av det helt sikkert en verdi for noen andre. Nettopp derfor har jeg skapt så mye gjennom mange år, jeg har vært en produksjonsmaskin! Det har ikke stoppet nå heller, det koker av ideer og tanker på hvordan jeg kan hjelpe flest mulig i livet.

I Bibelen så leser jeg ofte om det å så. Den som sår skal høste. Mer om det senere, det er et spennende tema, og med tanke på at det har vært en «greie» med at som kristen så skal en ikke ha så mye. Overflod er ikke bra, ja generelt i verden er det fortsatt noe med at de som er rike er ikke gode – og som kristen så skal vi leve nøkternt. For meg så handler det om misjonen, oppdraget på jorda. Noen oppdrag kan vi gjøre uten ressurser, mens andre oppdrag krever ressurser og økonomi.

Jeg har lært meg å ta imot. Det har vært en tøff lærdom. I mange år trodde jeg at jeg måtte fikse alt selv, for det var det jeg trente meg på tidlig i livet. I dag forstår jeg at vi er her for å hjelpe hverandre. Det er vakkert.

Dette innlegget er dedikert til å fortelle deg at nettsiden min er skapt med tanke på å hjelpe andre, på forskjellige måter. Jeg håper at du finner verdi her som gir deg noe i ditt liv. Eller kanskje er du en av dem som har deltatt på en eller flere av mine mange livesendinger gjennom flere år, vært med på kurs, foredrag eller annet som jeg har gjort.

Tenk at jeg holdt foredrag i Nairobi for noen år siden, lite visste jeg om min fremtid for 2024!

I skrivende stund er jeg i Oslo, og snart på vei til å flytte til Nairobi sammen med min mann Simeon. Der skal vi gjøre flere prosjekter sammen, noe som vi gleder oss enormt til! Vi vet at når vi kommer dit så vil vi bidra på mange forskjellige måter, så det første kvartalet av 2024 har vært en mental forberedelse – jeg vet ikke hva som venter, men jeg kan bare tenke meg at så fort som mulig så begynner prosjektene der – det er bare slik vi er. Vi vil bidra!

Derfor vil jeg fortelle deg at om du finner ut at du vil gi noe tilbake om du har fått noe verdi fra meg, eller om du vil kjøpe noe av meg og min bedrift – så har jeg bare lyst å si til deg, at det som kommer inn, det meste vil gå til prosjekter i Nairobi. Det synes jeg er så nydelig, tenk at for eksempel en bok, en t-skjorte, en donasjon… så vil dette bidra til prosjekter som er langt fra Norge.

Jeg vet at jeg og skal dit for å vise at det går an å bygge en business fra «zero to hero», å starte på null, med troen på seg selv, skape, få suksess – wow jeg gleder meg! Noe annet som jeg synes er så inspirerende er de kristne kaffehusene, hehe det er litt rart å skrive det på norsk. «Kibarabara Christian Coffeehouse» eller noe i den duren, vi får se hva vi ender opp med. Gleder meg til å dokumentere reisen og vise hva vi gjør i Nairobi.

Her vil du finne en liste med alle mulighetene til å gi – fra en ren donasjon til å kjøpe noe fra oss. Alle bidrag hjelper oss til å skape i Nairobi, bare tanken på å bygge der får meg gira til å ta neste fly! Men det er enda en del å ordne i Norge før vi flytter, men wow så spennende!

Jeg kaller det å gi & motta, for om det er en ren donasjon så motta en gleden av å gi, og kanskje følge et prosjekt, om det er et produkt så er det noe som er skapt som en mottar. Jeg kunne skrevet en hel bok om dette, for jeg har hatt så mange innsikter og opplevelser i det å gå fra rå businesskvinne, til å leve for Gud, og også til å skape en business i samsvar med det å være kristen, hva står jeg inne for nå, hva tror jeg på, hva vil jeg selge nå.. en prosess er det! Å gi slipp på gammel økonomisk tenkemåte, å tillate at Gud har en plan, og åpne opp for å se nye veier, se livet på en ny måte.. wow – ja som du skjønner, det kommer mange blogger og podkast og mer her inne!

Takk for at du er her akkurat nå, jeg legger en liste her så kan du se om noe passer for deg akkurat i dag. Gud velsigne deg. I kjærlighet, Iisa. Tusen hjertelig til deg som føler for å så til oss i dag.

MULIGHETER TIL Å GI & MOTTA:

Gi en donasjon: Du kan enten gi et bidrag på Vipps til 415 85 226, bruke konto 1607 19 47975, eller Paypal/kort her. Merk det gjerne med Nairobi, så vet vi hva det gjelder.

Kibarabara Shop: Vi har satt opp en egen POD – Print on demand – print på forespørsel – butikk. Denne er helt ny, så om du har ønsker om et produkt med et trykk, så bare ta kontakt. Det kommer nesten daglig nye produkter i butikken der. Vi har valgt trykkeri som har holdt på i over 50 år, og som vi står inne for med deres måte å drive på. POD gjør at vi heller ikke har et lager med varer, men kun det som bestilles blir trykt. Det tar litt lenger tid å få varene, men det er verdt det synes vi, i stedet for at vi skal sitte på et stort lager. Gå til POD-shoppen her:

Network Marketing: Jeg har vært i NWM bransjen i seks år, litt halvhjertet siden jeg har hatt så mange produkter. Nå har jeg gått mange runder med meg selv for å finne ut hva jeg vil satse på fremover nå når vi skal flytte. Uansett hvor mange runder jeg gikk så kom jeg tilbake til NWM, fordi det er en av verdens smarteste businessmodeller! Så ja, om du vil høre mer om å jobbe med meg i NWM så sjekk ut bloggen om det her:

Mine norske produkter: Her er en liste med noen av mine produkter.

Mine produkter:

 1. IISAS GULL – 97% RABATT!
 2. LIVET MED GUD – 4 timers event – få opptak nå.
 3. MIRAKELMODUS – EBOK OG LYDBOK
 4. UTFØRELSEN – EBOK OG LYDBOK

Kibarabara – Business with God: Dette er vår nye medlemsportal for kristne som vil drive business. Den er på enkel engelsk og inneholder både fokus på hvordan vi smelter sammen det å drive business og det å gå med Gud – samtidig som det er konkret businesslæring som passer i 2024. Alle medlemmer kan og være affiliate for medlemsportalen, og du får hele 50%! Til Business with God:

Den siste som ikke er klar enda bare må jeg si et par ord om, og det er Crowdfunding! Den skal kombineres med Print on demand produkter, gleder meg så til å skape denne! Det å bidra og så få tilsendt et produkt, jeg bare liker den måten å skape prosjekter på. Det handler ikke egentlig om den hoodien, t-skjorten eller bagen, men det sier noe om at: vi setter pris på ditt bidrag – her er en symbolsk gave for din generøsitet og støtte til prosjektet.

Jeg ønsker deg en vakker dag kjære deg.

Del:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  flere poster

  Suksess i Network Marketing

  Velkommen til gratis workshop i hvordan du kan tiltrekke deg team og kunder i network marketing, og mye mer! Vil du se en litt kortere versjon av workshopen så se [...]
  Se mer