Gjennombruddsåret 2022

Velkommen tilGjennombruddsåret 2022! 

Et magisk Event i Oslo & Online 23.november

kl 17-22

Er du klar for et gjennombrudd i livet ditt? Vi jobber med helheten, hele livet – med kjærlighet, helse, jobb og økonomi. 

Dine neste rette steg til ditt 2022

En stor oppvåkning er på vei og vi velger våre avtrykk på jorda – vår mission. Du velger ditt fokus denne kvelden – din livsstil, dine mål og det du er ment å gjøre fremover – jeg hjelper deg på veien. 

En magisk energikveld hvor vi skaper livskartet og din veiviser for et amazing neste år – sammen med andre i salen blir dette vakkert og stort! Bli med på en reise hvor du er i sentrum av en skapelse av det livet du før bare har drømt om. 

Tenk tanker du ikke har tenkt før, se muligheter i umulighetene

Kan du kjenne deg igjen? 

Har du kjent på at det kan føles vanskelig eller for mye strev med å komme dit du vil? Er dette alt?  

At du må jobbe veldig hardt og ofre mer enn du egentlig vil? Ja, for det er jo det vi er blitt fortalt. Streve, løpe, kave – og så kanskje, om vi er heldig så kommer gjennombruddet. 

Jeg vil vise deg en annen vei, en ny måte å skape gjennombrudd på. 

Det kreves en innsats, selvfølgelig – men denne måten å leve på gjør at du kan transformere livet mye raskere. Ikke bare gir du slipp på det gamle, men du skaper også det nye – noe som er avgjørende for å få «suksessen» du vil ha. 

Det å leve livsoppgaven, gjøre noe meningsfull, leve i kjærlighet og frihet i de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi – muligheten er der for alle. 

For de som allerede lever gode liv, så handler det kanskje om å komme til det neste energifeltet, den neste spennende reisen – og se at den kan gjøres på en litt annerledes måte. 

Et av mine mantra… Decide – Commit – Succeed

 1. 1Ta valget – virkelig velge det du ønsker med ditt liv
 2. 2Forplikte deg til å utføre det som skal til for å leve maksimalt 
 3. 3Da kommer også resultatene – suksessene – meningen med livet… og mer enn du har drømt om 

Transformasjoner med Kjærlighet & Energier

Egentlig handler det ikke om en metode, det handler om kjærlighet. Det handler om energier. Om å være en del av oppvåkningen som skjer nå – å gjøre vårt for det beste for verden og livet på jorda nå og fremover. Det starter med oss selv. Å leve innenfra og ut. I kjærlighet. I frihet. I overflod. 

Du vil likevel få et rått dybdedykk i Maermetoden min, som vil vise deg hvorfor det er mulig å oppnå enorme resultater på kort tid – eller totaltransformere livet. Jeg vil selvfølgelig også vise deg hvordan – steg for steg – den sprøeste strategien som faktisk virker når vi tør å bruke den med hele oss. Hvis du har jobbet med manifestering før og liker det – så vil du elske dette! 

Er du med?

6 grunner til å bli med på gjennombruddsåret 

OPPVÅKNINGEN

Vi jobber med kjærlighetsverden og hvordan vi som sjeler på jorda nå kan være en del av oppvåkningen som pågår – og sammen skape den nye virkeligheten. 

ENERGISESSION

Vi gjør en magisk energisession som bringer oss inn i det rette energifeltet. Det kan og hjelpe deg å gi slipp på det du ikke vil ha med videre på din reise. Det skjer gjerne noe spesielt når flere er samlet i samme rom. 

DIN VISJON

Hva er egentlig din visjon i livet? Vi dypdykker og fokuserer på det som skal være aller øverst på ditt livskart. Når visjonen er klar, og vi er klar for å utføre den – så kommer hjelpen dalende når vi bruke energiene og strategiene med kjærlighet 

LIVSKARTET

En ny måte å uppnå drømmene dine på med mye mer letthet. Du skaper ditt livskart for nå og fremover som vil guide deg til dine neste rette steg, slik at du kan gjøre mindre og få til mer. 

ACTIONPLAN

Å kombinere energiarbeid med en rå actionplan (som vil være smartere enn en «jobbe hardt» plan) gjør at du mye enklere vil ta action etter eventet, fordi du har allerede planen med deg. Planen er koblet på dine energier og ønskede gjennombrudd, så du vil ikke ha unnskyldninger, frykt, stress eller andre stoppere som du før sikkert har møtt på

METODEN

Du får metoden som hjelper deg med alt dette, spesielle nøkler som låser opp dørene som før var lukket. Når vi samtidig fokuserer på hele deg så vil du ikke snuble etterpå når du starter mot ditt gjennombruddsår i 2022! 

En helhetlig Amazing kveld

Det blir 5 timer fullstappet med kjærlighetsenergier i sving i rommet – sammen med actionplanen for ditt neste år, som også vil kunne gjøre slutten av 2021 til noe helt spesielt for deg! Vi åpner dørene kl 17:00 så vi kan varme opp sammen, mingle og rigge oss til så vi er råklar for start nøyaktig kl 17:30. Da kjører vi i 4 hele timer til kl 21:30. Fra 21:30-22:00 vil jeg fortelle litt om mulige veier videre for å fortsette reisen sammen.  

Alle som melder seg på enten i Oslo eller Online vil få opptaket etterpå, så du kan repetere det og jobbe videre med dette – da jeg vil dele så mye med dere at jeg er ganske sikker på at dere vil lytte til noe på nytt for å jobbe enda dypere med ditt Gjennombruddsår. 

Om Iisa Mari Persen

Energiguide

Jeg bidrar til at så mange som mulig kan leve i kjærlighet, og transformere livet sitt ved hjelp av energier. Jeg er også en guide inn i den nye verden som nå igangsettes over hele verden – oppvåkningen. Foredragsholder, forfatter, kursholder, og eier Tjeldøya Slott sammen med min mann Ragnar. Dette er stedet hvor mennesker kommer for å skape de store transformasjonene og designe livet sitt – i kjærlighet. I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, og er i dag et aldri så lite mirakel som kreftfri! Om det er selvutvikling, spiritualitet, helse, økonomi eller business – spiller ingen rolle – med energier, rå metoder og kjærlighet løser vi alt! Velkommen inn og la oss skape sammen! 

Påmelding Oslo & Online

OSLO

Meld deg på i Oslo her 

 • Oslo – Prinsens gate 6 – City Box
 • Opptak video

kr

470

ONLINE

Meld deg på Online her 

 • Sendes på Zoom og Facebookgruppe
 • Opptak video 

kr

370

starter

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • 1 video lesson

$

954

business

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • Personalised Training

$

1200[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]