Gullmastermind

med Iisa

Superpris nå! 

Spar 2800 pr mnd om du melder deg inn mellom 1.-12.april! 

Skyrocket ditt liv & din business!

Månedlig mastermind for deg som er overklar for å nyte livet! Du er sulten på en digg business - samtidig som du vil ha det moro på veien! Er du gira på å se hvordan energier og strategier gir deg salg og et liv du ikke trenger å ta ferie fra - ja da er Gullmastermind for deg! 

Få resultatene

Fiks det tekniske

Få svar på alt du lurer på

Gullgruppe

Få betalt for å være Deg

Tenk om din business var slik at alt du skulle gjøre hele tiden var å leve som deg selv, hadde det vært amazing eller? Du er i flyten når du jobber og nettsider, salgssider, sosiale media, annonser, videoer, eposter og alt du gjør er ikke en smerte men noe du koser deg med! Det er slik jeg guider mine kunder, til å elske både oss selv det vi holder på med, slik at utfordringer er gøy (ja det betyr jo bare at du klatrer til et høyere nivå ikke sant - tusen takk for det)!  

Du trenger ikke lenger løpe og stresse og lure på din strategi, for dine neste rette steg kommer til deg når du er med i GMM (Gullmastermind). Resultatene dine kommer også raskere fordi du er i ditt rette energifelt med en ny story - og et liv og en business du digger!  

Ps: Jeg håper du hadde stor glede av webinaret, og har du ikke sett det finner du det her så du kan se nå.

FRIHETEN TIL Å VELGE...

Hvilke friheter drømmer du om å realisere? Disse 3 eller noe annet? Viktig for deg?  

Tid?

80%

Sted?

90%

Økonomi?

100%

9 grunner til å bli med i GMM

Etter mange års jobbing med business og personlig vekst-kunder så er konklusjonen at dette henger sammen veldig tett. Når du har det bra i livet ditt er det lettere å ta action i businessen din - og en business som rocker gjør det mer moro å skape en livsstil du elsker. Derfor jobber vi i GMM med hele mennesket, dette er ikke ferdig program fra tidligere, men noe som skapes nå og sammen - du sier hva du har behov for og jeg leverer.

Totalpakken er at du får alt du trenger for å skyrocke både livet og businessen din!  

1. MAGISK ENERGI & UNSTUCKING 

Energiarbeide er min superpower som gjør at du blir unstuck uansett hva du står fast med! Jeg er en støvel som sparker med kjærlighet slik at du alltid er i utvikling.  

2. STEG FOR STEG STRATEGI

Når du har strategien klar og planen rocker er det moro å ta action! Vi jobber utfra Neste Rette Steg, en metode som gjør at du kan oppnå bedre resultater raskere.  

3. SALG 24/7

Du trenger ikke bare bytte tid mot penger, vi automatiserer også businessen slik at den er i drift når du sover eller gjør andre ting. Kaching i kassa!  

4. KLARHET PÅ VEIEN

Med fokus og tett samarbeid vil du mye lettere ha klarhet. Tvil og vingling farvel, her ser du sandkassa di vokse hver dag - og din vei er åpen når du tar plassen!

5. TEKNISK TRALALA

Uansett hvor du er i forhold til det tekniske - vil du få hjelp! Enkle korte videoer forklarer dine steg, ved å følge oppskriften jeg gir deg i alt du lurer på får du det til - og faktisk vil du kunne ha det gøy med det tekniske! 

6. OPPDATERT 2021 BIZ

Med en verden som vi aldri har opplevd lignende før, er det utrolig viktig at du har en mentor som er oppdatert på hva som virker og hva som ikke virker - yes, that´s me!

7. ALT DU TRENGER!

Du har neppe sett maken til totalpakke før i en Mastermind - du trenger faktisk ikke masse annen businesskursing, du får alt du trenger i GMM! 

8. daglig *MIIT

*Motivasjon - Inspirasjon - Informasjon - Transformasjon. 

Det er lett å ramle av toget når en er alene, men med vår daglige MIIT så har du alltid et "hjem" som støtter deg! 

9. GULLgruppe DU BLIR GLAD I

Jeg elsker kundene mine! Jeg har skapt et liv og en business hvor jeg tiltrekker meg rause kvinner som løfter hverandre - og det er gull verdt i seg selv - kjærlighet! 

Energi + Strategi = Salg

Gullåret 2021 - det er hva jeg vil du skal huske dette året som. Det året hvor du ser at du kan definere, designe og manifestere det du vil ha! Samtidig som du tar action med letthet i rett energifelt, slik at det er en lek å repetere de gode rutinene og ritualene som gir deg resultater


Dette er DDMAER METODEN min som vi jobber utfra, og når du går all in i den, så vil du se hva jeg mener med SER - Smartere - Enklere - Raskere! Ja kanskje trenger du å gå noen runder før du omfavner dette helt, men Gullmastermind er ikke for "wannabe" businesskvinner, den er for de som er overklar for et skikkelig gullår - uansett hvor mye nedgangstider vi blir pepret med. De som står nå, de vil få det mye lettere fremover, vi kopierer det vi gjorde i går, forrige uke og måned - er du happy med det, eller klar for å kopiere noe nytt? Ready to rock?! Da er GMM for deg! ?

Live 5 dager i uka!

20 rå energi og strategi minutter hver mandag-fredag som får deg til å hoppe ut av sengen! En daglig kickstart på businessdagen din - som gir deg ditt daglige MIIT

 • Motivasjon 
 • Inspirasjon 
 • Informasjon 
 • Transformasjon 

Du kan være med å bestemme temaer, slik at du får akkurat det du trenger i løpet av uka! 

Zoom hver uke!

Å være sammen i gruppe og få veiledning på det du står i akkurat nå er uvurderlig! Når noen andre lurer på noe, hjelper dette også deg. Den ukentlige Zoomen er noe av det som gir alle i GMM en kick og virkelig hjelp med neste rette steg. 

Samtidig er det amazing å bli kjent med de andre i gruppa, som igjen gir deg både nye sparringspartnere, hjelp og nye vennskap - gull gull gull! Mennesker som løfter hverandre, love it! 

Medlemsportal med alt!

Har du hørt om en medlemsportal hvor du bare kan bestille det du vil ha der? Yes, slik er det i GMM! Bare si hva du savner, så blir det produsert - fantastisk eller? 

Kurs, moduler, lydfiler, videoer, tekster, lenker, challenger - et eldorado av goodies som vokser hver eneste uke! Alt fra teknisk, strategier, energiarbeide og rå moduler som gjør at du kan skyrocket din business! Denne er verdt utrolig mange tusen hvis jeg regner på det - all for you! 

Svar på dine spørsmål!

Hvor mye tid bruker du på å lete etter svar på alt det som vil hjelpe deg med både livet og businessen - ja for det henger sammen vet vi jo. 

I GMM så får du svar på dine spørsmål, enten legger du inn spørsmål før morgendagens live, eller i gruppa - slik at de andre kan gi deg innspill også, eller på ukas Zoom selvfølgelig. 

Poenget er at du skal ikke stoppe opp fordi du ikke vet svaret - jeg er her for å hjelpe deg hele 5 dager i uka! 

Disse Bonusene er dine!

Disse rå bonusene får du til odel og eie uansett hvor lenge du er med i GMM! Automatiseringsuka har vi nå hatt 2 dager av som du kan se med det samme, vi fortsetter med dag 3 rett etter påske - så bli med og lær hvordan du autmatiserer mest mulig - slik at du får mer frihet! 

Gratis Automatiseringsuke 

verdt 20 000!

Å investere en uke i å få skikkelig speed på din business er noe av det smarteste du kan gjøre. Suksess elsker speed! Jeg investerer hele 22 timer på Zoom denne uka for å hjelpe deg å automatisere din business! Jeg vil guide deg gjennom alt du trenger fra A-Å, samtidig som du har god tid til og faktisk gjøre jobben også. Jeg gir rå strategier, viser det tekniske og svarer på spørsmål - gulluke!

Select Dynamic field

18 kurs verdt 66 000!

Jeg er en produksjonsmaskin, så med det samme du melder deg inn får du umiddelbart tilgang til hele 18 onlinekurs! Det er network marketing kurs, Energiskole, Businesskole, manifesteringskurs, endre pengestory, frihetstrening, tidligere helgekurs - og mye mer. Her dykker du inn i akkurat det du vil når det passer deg. Aldri mer stuck, men alltid noe som viser deg veien videre. 

12 VIP moduler verdt

60 000!

Du får og tilgang til modulene jeg skaper for mine VIP. Hver måned kommer en ny modul du kan stupe inn i. Det er moduler som: "Tjen 100 000 eller mer", Masterplan, "Veien til 1 million" - disse alene vil gi deg oppskriften og energien til å satse på det som gir deg det livet du vil leve. 

Å finne det som virker nå...

I 2021 er det viktigere enn noen gang å se ting fra en annen synsvinkel. Snu opp ned, tenke nytt og ikke minst gjøre ny action! Dette er mitt fokus, å guide deg gjennom hvordan du skaper en rå business i år med å åpne opp for nye energier og strategier. En ny verden skapes og vi er invitert...

"Lev som om det allerede har skjedd" 

Andre Mastermind

Enorme resulater på 1 måned!

Å være i mastermind er noe jeg virkelig kan anbefale. Iisa er gull! Er så mye læring, på en helt unik måte. Daglige morgen møter er med å booste dagen?? bare etter en mnd ser eg enorme resultater?? Gleder meg vilt til fortsettelsen ? 

Ragnhild

Teknisk og mental hjelp!

Mastermind...master your mind..Jepp! Det er det det handler om. Å drive egen business er ikke bare å selge, men å vite hva du skal selge og hvorfor. Samtidig skal du ha det gøy! Hvis ikke kan du bare ha en vanlig jobb, hehe. Mastermind hjelper meg til å drive min bedrift fra hjertet, være strukturert og ha fokus på kunden. Iisa overleverer, vi får så mye. Gleder meg til hver live sending og zoom møte. Der jeg får den hjelpen jeg trenger både teknisk og mentalt, og det er veldig konstruktivt! Her er det høy energi og bare gode vibber. Helt fantastisk. Anbefales! 

Hanne

De rette stegene for å nå mine mål!

Mastermind er gull verdt, både når det gjelder personlig utvikling og det å nå nye høyder i businessen! ? I denne gruppa har jeg fått nye "kollegaer" og et fellesskap der vi heier på hverandre. Jeg får hjelp til å ta de rette stegene for å nå mine mål, og mange gode verktøy som sikrer framgang, struktur og action. Iisa er rå på salg, markedsføring og å serve de hun jobber med, og jeg var en av de heldige denne gangen!

JORID

Automatiseringsuka

Den ultimate uka hvor du virkelig kan skyrocket din business ved å lære deg hvordan du automatiserer og setter det i action med det samme! Denne uka gir deg muligheten til å speede dine resultater, bli mer synlig, fikse alt det tekniske, finne bugsene og transformere dem... og mye mye mer - velkommen til superuke de lux for din business! Det er selvfølgelig opptak av absolutt alt, om du har en busy uke da og heller vil ta denne senere. 

Mitt ​Mantra for suksess:

Decide - Commit - Succeed

01.

Ta valget 
 • Du kan velge å gå veien til suksess og livet du vil ha - valget er der for alle!
 • Mange sitter i tankene sine og tenker på at en dag skal de ta action... 
 • Sannheten er at du kan ta valget i dag! Du er bare en bestemmelse fra steg nr 2, og til en aktiv vei til suksess. 

02.

Forplikte deg
 • Å forplikte seg kan være spennende eller slitsomt - du designer din verden! 
 • Når du digger livet og businessen din, vil forpliktelse være noe du velger å gjøre... 
 • Den som forplikter seg vil få suksess, så enkelt er det. Du tweaker og skaper, endrer og nyter reisen.

03.

Få suksess!
 • Din suksess, hvordan ser den ut? Husk at du definerer og designer den! 
 • Når du vet hvorfor du ønsker suksess, og fokuserer på dine hvorfor-grunner er veien mye lettere å gå...
 • Ta valget om din suksess, forplikte deg til å gjøre jobben - så kommer suksessen - 1-2-3 - er du med?! 

Verdien av GullMasterMind


1) 18 ONLINE KURS -  66 000

2) NYE KURS  - 240 000 

3) DAGLIG LIVE - 125 000

4) UKENTLIG ZOOM - 50 000

5) MASTERMINDGRUPPE - 50 000

6) 12 MODULER - 60 000  

7) MASTERMINDUKE - KR 20 000

TOTALVERDI: 

KR 611 000 FOR 1 ÅR/ KR 50 917 PR MND 

DIN PRIS KR 7790 4990 PR MND 

Superpris fra 1.-12 april! 

Månedlig Mastermind - Ingen Bindingstid!

MÅNEDLIG
GMM
INGEN BINDING

Jeg er så sikker på at hvis du kommer inn i GMM og bestemmer deg for å ta action, jobbe med energiene og strategiene - ja så vil du selv oppdage den enorme verdien vår Mastermind har, så du har lyst til å forsette i gruppa. Det er ingen bindingstid, du er med i gruppa så lenge du selv ønsker det. Vil du avslutte etter en måned, så slår du bare av ditt abonnement før måneden er omme, enkelt og greit. Jeg er kjent for å overlevere, så om du bare gjør jobben, så vil du se at GMM er verdt supermye mer enn din månedlige investering. Målet er at du skal tjene mer hver måned du er med - høres det ok ut?  

"Du må velge en nisje, du kan ikke både jobbe med business og selvutvikling." I dag er jeg glad jeg ikke valgte, for vi ser at vi trenger helheten i 2021 - virkelig! Jeg unstucker mennesker med energi og strategi. Unstucking er min superpower (hva er din?)! Om det er kjærlighet, helse, jobb eller økonomi - personlig vekst eller business... så er jeg her for deg! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp nå.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted - Tjeldøya Slott. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og skapt en bøtte med onlinekurs. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen - TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende -  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann. 

I 2017 solgte jeg alt og flyttet til Santorini i Hellas. Da så jeg virkelig hvor smart det var å ha sin business på nett... samtidig som kundene også kom dit, ja de var ikke vonde å be ?

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville.... det er ditt valg!


Start din Mastermind i dag!

Mulighetene er der for alle, å få suksess med egen business på nett. Det er ingen magisk greie - det handler om å brette opp ermene og gjøre jobben. Samtidig jobber jeg etter 10/90 - 10% av det du gjør gir deg 90% av resultatene - når du er i rett energifelt, så handler det ikke om å slite seg ut, men om å ha det gøy - ta action - og oppnå målene som igjen gjør at du kan nyte resultatene, ja livet som du før kanskje bare har drømt om. Er du med? 

 • Steg 1: Meld deg inn i GMM og du får tilgang til gruppa vår i dag, og er med på livesending allerede fra i morgen! (Livesending hver man-fre kl 08:30, se opptak om du vil) Er du rask så får du også Masterminduka gratis (verdi kr 20 000) - den blir solgt som eget produkt fra den 8.mars. 
 • Steg 2: Møt de andre i gruppa på vår ukentlige Zoom, som er hver tirsdag både dagtid (kl 14) og kveldstid (kl 19) så alle kan være med når det passer best. Få svar på det du trenger hjelp med. Legg spørsmål i gruppa vår, og du får raskt svar så du kan være i flyt med din business! 
 • Steg 3: Dykk inn i alt du har tilgang til! Medlemsportalen er proppfull av superstoff og kurs for både personlig vekst og business. Alt fra energiarbeid og lydfiler til mindset, kursing i network marketing, annonser, online kurs, sosiale media, videoredigering, challenger og mye mye mer. Ja det er faktisk du som er med i GMM som sier hva du har behov for - og det vil dukke opp i portalen vår! 

Meld deg inn i Mastermind i dag!

Yay! ? Istedet for å legge oss ned, valgt vi å kjøpe rådhuset på Tjeldsund, og gjør det nå om til et amazing sted - Tjeldøya Slott! Alt er mulig! ?

Å elske livet hver dag, å skape et liv du ikke trenger å ta ferie fra, det er magisk! Alle har muligheten til å gjøre dette, og min mission er å være et levende eksempel - slik at flere tør å se sin egen verdi og vise verden det de har. 

Iisa Mari Persen

Frihetsguide og Unstucker

>