WHOW - NY LYDBOK!

Gratis Businessmentor for 20 sultne personer

Dette høres kanskje helt crazy ut, men det er sant! Jeg søker etter personer som har lyst å drive business uten å lage egne produkter, du vil ha det enkelt! Du vet og at det er smart å ha noen som guider deg, hjelper deg, får deg gjennom utfordringene, løfter i nedturer og feirer i oppturer!

Du kan lytte til hele bloggen her hvis du foretrekker det:

Hvis dette høres ut som noe for deg, så får du mer info her:

Eller klikk på messengerknappen her for å komme videre:

Heisann, hvis du ikke kjenner meg – jeg er Iisa fra Nord Norge og har drevet business i over 13 år, og mange av årene som godt betalt businessmentor med VIP, Mastermind, kurs, 1-1, foredrag… nå er jeg på tur til å flytte til Nairobi med min fantastiske mann Simeon – og jeg har endret mitt fokus til fokus på business hvor jeg alltid kan sitte hvor som helst i verden og jobbe, og har et mål om å jobbe med mennesker over hele verden nå!

I seks år har jeg fått betalt ukentlig av samme selskap, både når jeg har jobbet og når jeg ikke har jobbet. Selvfølgelig er lønna mye mye mer når vi jobber! Her jeg sitter i Oslo og reflekterer i pakkekaos tenker jeg – wow, lønn i seks år! Samtidig som jeg har gjort mange ting, men alltid så har det tikket inn noe. Flere ganger har jeg tenkt: hva skjer om jeg går «all in» med dette? Jeg har hatt så mange baller i lufta så fokuset har ikke vært der.

Hva kan jeg ta med meg over hele verden? Hva er «ferdig fikset» så min jobb er bare å markedsføre det? Hva gir fellesskap i en ellers ensom gründerverden? Hva er så enkelt at det er «kopier – lim inn?» Hva er slik at det vi skal gjøre er å være oss selv? Oppskriften er veldig enkel! Du lurer kanskje på: Hva er haken? Dette er for godt til å være sant! Gjør du dette gratis?

«Haken» er også veldig enkel: Du må være villig til å gjøre jobben! Alle som sier at du får suksess i noe uten å jobbe, eller at det skjer over natten, vel jeg har vært for lenge i businessverden, og sett veldig mye på min vei, og dessverre altfor mange som ender opp med å tape penger for de hopper på «bli rik i en fei» svindel. En danser eller musiker blir ikke god med å trene 10 minutter i uka, ei heller noen i business.

pexels-photo-175658.jpeg
Photo by Tim Gouw on Pexels.com

Jeg er en dyktig businessmentor, så i dag velger jeg hvilke personer vil jeg jobbe med. Helt ærlig, jeg vil jobbe med de som er sulten! De som forstår at suksess i business kommer ikke av å planlegge seg ihjel, eller være redd for hva andre synes om en, være perfekt, prokrastinere, ha unnskyldninger, frykt – eller hva enn som rammer oss mennesker når mulighetene banker på.

Det høres kanskje brutalt ut, men jeg er på jakt etter de som vil! De som kan rekke opp handa og si at: «Ok, Iisa, jeg vil ha deg som businessmentor, og jeg er villig til å gjøre jobben!» Hvis du ikke blir skremt av dette, haha – så er du kanskje en av de 20 jeg søker nå? Vi vet alle at utfordringer kommer på vår vei, tro meg jeg har både hatt mine i bøttevis og hjulpet mange andre fra å komme opp fra møkka. Det fine er at om det skjer deg, ja så er jeg der. Dette handler ikke om en strak vei til suksess, men til å være klar til å gå veien sammen! Snakker dette til deg?

Det du velger i dag kan være avgjørende for deg. Jeg tenker wow at jeg sa JA for seks år siden, og i dag når jeg skriver denne bloggen så er tiden for meg å si JA på nytt for å gå til nye nivåer, vil du gå sammen med meg og flere andre? Vil du si JA til å ta en sjanse i dag for deg og ditt liv? Hva drømmer du om som vil gjøre at du er mer gira på å si JA enn og bare lese eller lytte til denne bloggen for så og la det være. Hvor kan du være om en stund fra nå av hvis du sier JA i dag?

photo of person s hands
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Hvem er du? Jo du er noen som enten vil ha en ekstra inntekt eller en helt ny hverdag med en ny jobb. Du kan forstå at business er selvutvikling, og er åpen for å se en businessmulighet som du sikkert har hørt om før – med nye øyne. I 2024 så orker vi ikke pakke ting inn eller hva? Strategier vi brukte før, de gjelder ikke lenger. Kunstig intelligens har gjort at vi må være mer ekte enn noen gang.

Jeg jobber med network marketing, en av verdens smarteste businessmodeller! Jeg elsker bransjen! Vi jobber i team, og jeg kan kun lykkes hvis jeg hjelper andre til og lykkes – er ikke det fantastisk! Mange er redd for NWM fordi de tror de må ringe familie og venner, eller spamme folk i messenger – hehe, det har jeg aldri gjort! Vi er i 2024, det finnes andre metoder nå – jeg kontakter faktisk aldri noen direkte. Alle kommer til meg.

Selvfølgelig snakker jeg om det om det passer seg når jeg er ute i det sosiale liv, for hallo – det ville vært frekt av meg og ikke gjøre det. Jeg vil jo hjelpe mennesker! Både med produktene og med business, og når jeg snakker med folk så går det jammen ikke lang ting før folk enten snakker om helseutfordringer eller klager på økonomien, eller altfor liten tid…. vel, jeg har en løsning!

Før jeg bestemte meg for og virkelig aktivere network marketing nå så var det 3 ting som var viktig for meg: 1. Jeg vil ha det gøy når jeg jobber! 2. Jeg vil satse skikkelig og få mye høyere lønn enn jeg har hatt! 3. Jeg vil jobbe med de som er sultne og vil gjøre jobben!

Hva gjør vi egentlig i network marketing? La meg forklare, for det er så mye misforståelser ute og går. Med så mange år i business vet jeg hvor mye tid det tar å fikse produkter, lansere, ordne annonser, hele tiden finne på noe nytt.. og kostnadene med alt i både tid og penger. Nå vil jeg ha det enkelt!

3 steg i Network Marketing

 1. Vi anbefaler produkter og businessen (anbefaling gjør jo vi mennesker hele tiden uten å få betalt 😅)
 2. Når noen kjøper produktene er alt vi gjør å sende dem en lenke – alt annet fikses av selskapet (ingen lager, fikse nettside og alt annet som er styr, puh 😅)
 3. Når noen blir med i businessen er vår oppgave å støtte dem til å komme i gang, få suksess – hvem vil ikke hjelpe andre til suksess? Det er superinspirerende! (ingen meg meg meg fokus – men vi! 😍)
Free coffee working table photo
Friheten til å jobbe fra der du vil…

Så kjære deg, hvis du vil ha en smule crazy nord norsk gratis businessmentor som er kjent for å overlevere, en som elsker livet, elsker Gud (neida du trenger ikke være kristen for å henge med meg, hehe), en som har studert network marketing i flere år og har så mye å gi til deg, en som forstår at livet skjer også, en som pleier å nå målene som settes – og derfor kan hjelpe deg med det samme…. Her er jeg!

Hvis du er villig til å gå med meg og de andre, så er jeg her – om du tar action nå! Hva trenger du å gjøre? Det er enkelt, du registrerer deg inn i selskapet jeg jobber i, med den pakken som passer deg best. Jeg har brukt produktene i seks år og står 100% inne for dem, ja de er faktisk og en av grunnene til at jeg kickstarter for fullt nå, produktene er så fantastiske at jeg har skjønt at jeg kommer til å bruke dem for alltid antagelig, så jeg er i rett selskap… det er bare å kjøre på! Er du med?

Hvorfor 20 personer? Jo fordi det er alltid lettere og mer gøy og være en gruppe som starter samtidig. Det er også en booster for og lykkes for deg, om du kommer inn sammen med andre som og er nye – alltid gøy å gå sammen med folk som er på samme reise som deg eller hva, så mye støtte bare i det!

Hvis du vil vite mer så klikk knappen under her, så finner du det som viser hva jeg jobber med. Skriv også veldig gjerne til meg i messenger hvis du lurer på noe, så svarer jeg så fort jeg kan 🤗 👇

Tusen takk for at du er her, jeg håper vi sees og tar denne reisen sammen, dette blir gøy! 😁

Meg i Patmos i Hellas, der har jeg bodd! Fordi jeg har jobbet online lenge så har jeg og kunnet bo der jeg vil… elsker denne friheten… og nå – Nairobi snart! Wow så jeg gleder meg! Hva drømmer du om? Kanskje jeg kan hjelpe deg med å oppnå dine drømmer? 🤗 Superenergisk hilsen fra Iisa 🩵
Del:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  flere poster

  Suksess i Network Marketing

  Velkommen til gratis workshop i hvordan du kan tiltrekke deg team og kunder i network marketing, og mye mer! Vil du se en litt kortere versjon av workshopen så se [...]
  Se mer