Gullåret 2021

Få 20 timer til din suksess i Business!

Siste sjanse til kun kr 2770!

(Selges som moduler til 770 etterpå – totalt kr 9240, spar hele 6470 nå).   

VIP uka 4.-8.januar 

Wow 2021!

Lev mer – Tjen mer – Gi mer

Hei, Iisa her! Rigg deg til og se videoen under for 5 steg til suksess i 2021 med ditt liv og din business.

Meld deg på VIP uka og få den råeste starten på gullåret 2021! Ja jeg har rett og slett definert det som gullåret, la oss bare bestemme det eller hva?

Godt nytt år til deg, fra Iisa – håper vi sees 🙂 ?

Se videoen her ?

Hvis du bare vil høre meg fortelle om VIP uka så kan du hoppe rett til 1:25:25 i videoen. 

Den råeste starten på året for deg som er overklar til å få fart på din business!

12 business-moduler levert på 1 uke – bli med live om du vil! 

 5 livesendinger med fokus på personlig vekst, energier og business.

2 Zoom kvelder med spørsmål og svar.

Vær med live eller se opptak når du vil.

Facebookgruppe hvor du kan møte andre som er like gira som deg! 

…dette er rå galskap satt i system som transformerer livet og businessen din (også hvis businessen ennå er på tegnebrettet)

…dette er den nye måten å leve på!

Vi starter mandag 4.januar, er du klar?

Dette vil du ikke gå glipp av!

Disse 12 modulene vil  bli solgt enkeltvis etter uka for kr 770 pr modul. Dette er siste sjanse å få hele uka til kun 2770! Du sparer kr 6470!

 Dette er splitter nye 2021 ABC Businessråskap! Hva som er smart og hvordan du gjør det! 

 1. 1MASTER 2021 – Få metoden og legg Masterplan for året 
 2. 2UTGI BØKER UTEN STRESS OG PÅ KORT TID
 3. 3SLIK FÅR DU FART MED SMÅ PRODUKTER
 4. 4FÅ MÅNEDLIG BETALT ENKELT MED ET ABONNEMENT ELLER FLER
 5. 5NETWORK MARKETING 2021 – la de komme til deg
 6. 6SELG KURS OG EVENTER
 7. 7VIP – COACHING – HJELP MENNESKER MED DET DU KAN
 8. 8TJEN PENGER ENKELT MED DITT AFFILIATESYSTEM ELLER VÆR AFFILIATE FOR ANDRE
 9. 9VI SETTER OPP EN NETTSIDE SOM SELGER
 10. 10ANNONSER – FÅ TRIKSENE OG HVORDAN DU GJØR DET FRA A-Å
 11. 11SYSTEMET – VI NERDER OSS GJENNOM ALT DET SMARTE ET SYSTEM GJØR FOR DEG
 12. 12SKALERING TIL SUKSESS UTEN Å LØPE

Jeg er klar og vil hjelpe deg hvis du vil..

Den største lærdommen i livet kostet meg en konkurs og 8 år, det at jeg trodde jeg måtte kunne alt selv. Jeg spurte aldri noen om hjelp. Nå vet jeg bedre. Derfor er min store passion å guide mennesker slik at de både får energien til å transformere livet og businessen, men synes det er moro på veien! Så hvis du vil investere en uke med meg, så er jeg her for deg! Jeg er überklar – hva med deg? 2021 here we come!

Nyter Nord Norge og avgjørelsen om å starte det første kurssenteret her, hva drømmer du om i 2021? 🙂 

BONUS: Realiser drømmeprosjektet ditt  med 90 dager oppfølging etter VIP-uka!

Bonus: 18 kurs verdt 66 000!

Du hørte riktig! Dette er ALT gullet mitt. Servert på et sølvfat til deg.

Tenk deg å ha tilgang til et gedigent bibliotek av læring som bringer deg videre fra der du er nå, til et nytt nivå i livet ditt

VIP-uka + 90 dagers oppfølging er som en rakett i rompa på drømmen din!

Du ønsker å endre eller forbedre ting i livet ditt – enten det er business, penger, kjærlighet eller personlig utvikling. Og du bruker masse tid, penger og energi på å komme deg videre. Du er lei og frustrert.

Jeg hører deg. Og jeg vil si: Nå kan du slutte å løpe. 

På Hilife Camp får du transformert de områdene du trenger, og du får kickstartet veien videre. Etter campen får du støtte i 90 dager mens du skaper Drømmeprosjektet ditt. Og som en ren bonus får du alle kursene jeg noen gang har lagd. Fordi jeg vil gi deg gullet mitt og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på veien du skal gå.

Fakta er at… 

Det er kombinasjonen av metoden, energien, steg for steg strategien og supporten som avgjør din transformasjon.

Utfordringen er…

At vi er supergira når vi melder oss på noe, så “skjer livet”, vi bare mister piffen, noe mangler selv om det vi lærer er bra. Noe inni oss gjør at vi ikke får de resultatene eller den transformasjonen vi vil ha. 

Så havner du tilbake i din gamle story, ja for det er det enkleste å gjøre, og noen ganger aner du ikke hva som skjer – det bare virket ikke. Alt dette henger sammen – det er en helhet som må fungere for at du skal oppnå det livet du egentlig vil leve. 

Derfor får du støtte i 90 dager etter at du har vært med på Hilife Camp. Du får ALT du trenger, slik at sjansen er mye større for at du faktisk oppnår det du drømmer om innerst inne.

Hvilket prosjekt

vil du realisere? Personlig selvutvikling, business eller begge deler?

Fokus på økonomi eller helse? 

Eller kanskje du virkelig vil transformere livet ditt?

 Valget er ditt!

DESIGNET FOR DEG 

Livet skjer for alle…det er nettopp det livet skal gjøre…

Det passer alltid pleier jeg si… da jeg oppdaget at vi mennesker har så mye unnskyldninger på hvorfor vi ikke kommer i mål med det vi ønsker… 

VIP uka og de 90 dagene du får med støtte etterpå, er helt unikt i sitt slag. Hver eneste av de 90 dagene passer inn i det du vil skape – hvis du tillater det. En strategi og en design på et kurs du antagelig aldri før har sett. Det er det nærmeste vi kommer å jobbe sammen 1-1 uten å gjøre det. Hva er det verdt for deg å realisere ditt drømmeprosjekt? Ta valget og gi deg selv kickstarten på campen og disse 90 dagene som kan endre livet ditt om du er klar for det!

VIP-uka + 90 dagers oppfølging – dette får du:

VIP-uka – 4.-8.januar 2021! 

Dette er den mest crazy og innholdsrike uka du kan få som starten på 2021. Cirka 20 timer over 5 dager der du virkelig får superspeed på livet og businessen din! 

Har du tenkt på hvor viktig energien din er for å skape noe? For å oppnå de målene du setter deg, eller skape endringer i livet ditt? Energi er fundamentet som får alt til å skje.Men visste du at det også gjelder for penger og business? Du kan faktisk tenke på penger som energi – uten riktig pengenergi kan du jobbe deg halvt ihjel uten å se fnugg av ekstra kroner på konto. ENERGIPENGER, derimot, de kommer enkelt, uten strev, lynkjapt og fra overraskende steder!

Riktig energi gir riktige frekvenser som gir riktige resultater – for deg!

Sammen skal vi fikse energien din og aktivere den slik at du kan bruke den til å skape det du ønsker i livet ditt.

90 dagers challenge

90 Livesendinger!

Først får du et kickstartparty: 1 time og 46 minutter som er stappfull med alt du trenger for å gjennomføre disse 90 dagene på best mulig måte. Rigg deg til og bli med på kickstartparty! 

Hver eneste dag i 90 dager får du tilgang til en livesending som guider deg videre i Drømmeprosjektet ditt. I 90 dager gir jeg deg oppfølging og hjelp til det du ønsker endring på. Du får en rekke verktøy, steg for steg strategi, energisession – du har neppe deltatt på noe lignende som gir deg så mye som du får her! 

Facebookgruppe

Å møte andre er noe av det som betyr aller mest for mange, å oppdage at flere er på sin reise – bli kjent med nye mennesker, kanskje få en partner i gruppen du kan sparre med, dele dine opp og nedturer, få innspill…. denne gruppen er gull verdt!   

Tilgang til 18 online kurs!

Ja, du leste riktig – 18 online kurs får du tilgang til! Dette er alt gullet mitt, slik at du kan få enda mer input på det du trenger. Uansett hva du lurer på – om det er selvutvikling, spirituelt eller business – så kan du finne svar på det meste i et av kursene. 

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke kurs du får.

18 kurs verdt tilsammen 66 000 er dine som bonuser når du melder deg på VIP-uka

GRUNDERMASTERMIND #1

Få tilgang til min mastermind for gründere i 2017-2018, hvor veldig mye av innholdet er like aktuelt i dag for deg som er nystartet gründer eller trenger å booste businessen.. Kr 9990 

ENERGISKOLEN #2

“The missing link” ble Energiskolen kalt for de som hadde vært gjennom mange år med selvutvikling. 26 moduler + 60 lydfiler!

Kr 9990 

PW22 – ENDRE DIN STORY PÅ 22 DAGER #3

Dette kurset som egentlig var et manifesteringskurs, men viste seg å transformere livene til mange av deltakerne . Flere repeterte dette og oppnådde nye store transformasjoner. 

Kr 2990 

GOAL DIGGER MASTERMIND – PERSONLIG UTVIKLING #4

Denne mastermind er fra 2016 men går ikke av moten! Helt ærlig ble jeg litt sjokkert selv når jeg tittet innom og så alt innholdet, dette er tidløst og kan virkelig gi deg enorm utvikling på mange områder.

kr 4990 

FÅ SUKSESS I NETWORK MARKETING #5

Dette kurset er fra 2019, så et av de nyeste. Her får du 37(!!!) videoer som viser deg steg for steg ALT du trenger for å få suksess i network marketing.

Kr 4990 

12 UKERS FRIHETSTRENING #6

Dette er det aller nyeste kurset som pågår NÅ! Du kan se salgssiden HER. Vi jobber med både personlig selvutvikling, helse, økonomi, manifestering, business og spiritualitet! 

Kr 2400

AMAZONE 44 – ACTION #7

Dette er kurset som ble skapt for å ta PW22 til et enda høyere nivå, for å koble på handlinger også, Amazone 44 ga oss helheten.

Kr 2990 

SOVEPENGER #8

Har du drømt om å tjene penger mens du sover, da er dette kurset for deg! Passive inntektskilder er gull, når du investerer litt tid i å skape dem, og finner det rette for deg. Få alt du trenger i dette kurset!

Kr 2990 

FACEBOOKLIVE SUKSESS #9

Selv om kurset kalles et fb-live kurs så funker det like godt for You Tube, elller for å bli rå på å lage video generelt. Her får du alt til å rocke foran kamera!

Kr 2490 

ONLINEKURS PÅ 1-2-3 #10

Drømmer du om å lage online kurs men litt usikker på hvordan gjøre det? I dette kurset får du det så lettfattelig forklart som mulig! Alle stegene hva du gjør og hvordan.

Kr 2990 

LÆR DEG CHATBOT #11

Å bruke en chatbot, en robotmessenger er utrolig smart om du ønsker å kommunisere på en bedre måte med kunder, eller få tak i kunder. Når epostlista ikke var så verdifull som før, kom chatbot som en amazing mulighet!

Kr 990 

AMAZON CAMP 2019 #12

Dette er campen hvor alle tar med seg sine utfordringer og sammen skaper vi en ny story! Her får du opptaket av hele campen, slik at du kan investere en helg i å ta din egen camp og endre din story og finne målene, visjonen – alt du ønsker!

Kr 2990 

TRIBE – DAGLIG INSPIRASJON #13

Her får du tilgang til daglig inspirasjon, eller det vil si hele 160 inspirasjonselementer i form av video, lyd og tekst!

Kr 1194 

MAERMETODEN #14

Dette er metoden som jeg har utviklet over 14 år. Maer gjør at vi ikke lenger trenger å være i tankene våre, men vi endrer slik vi lever på ekstremt kort tid når vi lærer oss denne metoden. Faktisk kan du snu opp ned på ditt liv over natten om du går “all in” for å praktisere metoden. Absolutt alt jeg gjøre og slik jeg lever er basert på Maer!

 Kr 690

GOODIEBAGS #15

Dette er en pakke med flere manifesteringskurs! Hvis du vil mestre manifestering så er dette pakken du bør dykke inn i. Du får mest sannsynlig noen aha-opplevelser!

Kr 4396 

AMAZON CAMP 2018 #16

Dette er opptak av første campen i Kristiansand hvor vi hadde flere enormt dyktige foredragsholdere, så her kan du virkelig få fart på helheten av livet ditt og bli superinspirert i tillegg!

Kr 2990 

AUTOMATISERE NETWORK MARKETING #17

Er du i et network marketing selskap og vil jobbe på en lettere måte? Da er dette kurset du bør dykke inn i. Et lite kurs men som kan snu opp ned på din business!

Kr 490

TEKNISK GRUNDERPAKKE #18

Har du business eller av andre årsaker trenger å gjøre noe teknisk på nett? Da kan du spare enormt mye ved å gjøre det selv og følge mine lettfattelige forklaringsvideoer på det tekniske med nettsider, betalingsløsninger og mye mer.

Kr 990 

TENK: DU BETALER IKKE EN KRONE FOR DISSE KURSENE!

Deg + Vip uka + 90 dager

Realiser Drømmeprosjektet ditt

En unik sjanse til å få alt du trenger for å komme dit du ønsker. Det er din tid nå!

Er det noe å tenke på? Hopp i det!

Hvis det er en gang hvor du bare skal si ja takk – så er det nå eller hva?! 

Har du “prøvd alt”? 

Er du en av dem som føler du har prøvd alt? Dette har du aldri testet, jeg garanterer deg det. Det er en ny måte å jobbe på og å leve på. Dette kan transformere livet ditt kjapt – og hvert fall på 90 dager! 

Alt du trenger å gjøre er å si JA! Ikke bare til å investere bittelitt penger, men også tiden – jeg lever uten tid, og om du blir med så vil jeg vise deg hvordan du og kan leve uten tid + oppnå alt du vil. Din største begrensning er deg selv, men slapp av – med det du lærer av meg så vil jeg vise deg ALT! 

Jeg er kjent for å overlevere og denne gangen har jeg tatt helt av! Jeg vil at du skal se at det faktisk ikke er vanskelig å skape drømmelivet når du lever på denne måten… det er som å lære seg å sykle på nytt, derfor har jeg valgt å skape dette så omfattende. Uansett hva du har opplevd før eller står i nå – så vil det virke for deg også – det er nemlig designet slik. Jeg har skapt helheten av mange års arbeid i dette, for å hjelpe deg. 

Om Iisa

Du må velge en nisje sies det. Vel, min nisje er å unstucke mennesker. Unstucking er min superpower! Om det er kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – selvutvikling, spiritualitet eller business… så er jeg her for deg! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted – Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann – i frihet. 

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med? 

Tør å være deg – å leve slik du ønsker – skap det du vil – NÅ!

Frihetsguide…

Alt er mulig – for den som vil – og tar valget!

I 2017 solgte jeg alt og dro med 2 kofferter til Santorini i Hellas. Nå er jeg i Norge en periode, men jobber mot nye eventyr… Slik elsker jeg å leve – skvise juicen av livet – opplevelser – det overgår alt! 

Din nye story og drømmeprosjekt venter…

Dette får du:

* VIP uka – 14 000

* 90 dagers challenge – 4 000 kr

* Alle bonuskursene – 66 000 krTOTALVERDI PÅ DET DU FÅR: 84 000 kr

Din pris er kun 2770 kr – du sparer 97 %!

Denne muligheten er skreddersydd for deg som ønsker ekte, solid og dyptgående transformasjon – som varer.

Kanskje har du lenge jobbet med noe, eller du er overklar for å mestre noe, eller utvikle deg i din retning og nå et nytt nivå i livet ditt.

Leve i frihet? Oppnå noen drømmer? Skape en ny story? Uansett hva det er, så er jeg sikker på at du får steg for steg oppskriften, du får læringen du trenger om bare noe av det over her gjør deg gira.

Det du får her er en ekstrem gavepakke! Ta action i dag for å være sikker på at du ikke går glipp av denne muligheten! 

Meld deg på VIP uka med 90 dagers oppfølging + 18 bonuskurs her: