gullbusiness

[tcb_logo href=’https://www.iisa.no’ data-id-d=’2′ data-dynamic-link=’thrive_global_shortcode_url’ data-shortcode-id=’0′ data-css=’tve-u-1749d58ed92′ class=”][/tcb_logo]

​GULLBUSINESS 2021

Live Webinar med Iisa 10.januar kl 19:00

1) ENERGI 

2) KA-CHING 

3) WOW!

Jeg tenkte å oppsummere businessen slik jeg elsker den – og det ble energi, ka-ching og wow!

Hvis du ikke kjenner meg så høres det kanskje koko ut, men om du likevel er gira på en gullbusiness på nett i år – ja da vil jeg si: slå av alt annet og vær i 100 og 100% til stede sammen med meg i kveld kl 19:00, så vil jeg gi deg råmasse digg læring på hvordan du kan skyrocket din business – samtidig som du har total indre ro.

Jeg er en spirituell teknisk nerd som elsker livet – så om du ikke får noia av det ? – bli med! Og får du sponk av det, så bli med likevel om du vil, kanskje du blir overrasket…  La oss rocke fletta av 2021 og skape et gullår med energi, ka-ching og wow!

Registrer deg så får du også min Gullplan jeg vil bruke så er du mest mulig klar for i kveld!

Hvis et par av disse passer for deg – så passer kvelden for deg….

  • Deg som vil starte business, har startet – og er klar for et nytt nivå.
  • Deg som har hatt business lenge – men ikke er superhappy med businessen eller livsstilen i dag.
  • Deg som vil drive din business på nett.
  • Deg som er coach, veileder, konsulent..
  • Deg som lager eller vil lage onlinekurs, medlemsportaler, gi ut bøker, små produkter..
  • Deg som er behandler – eller normalt har grupper på en eller annen måte – og vil bygge online samtidig/ i stedet..
  • Deg som er i network marketing
  • Deg som vil lære steg for steg strategien i å gjøre business fra hjertet – samtidig som en tar rå action…

Din Gullbusiness handler ikke bare om business men om å skape det livet du før bare har Drømt om å leve!

Om Iisa

Du må velge en nisje sies det. Vel, min nisje er å unstucke mennesker. Unstucking er min superpower! Om det er kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – selvutvikling, spiritualitet eller business… så er jeg her for deg!

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet.

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennesker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter. Skapt 18 onlinekurs! Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann – i frihet.

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med?

Leve Livsstilen Du Vil Ha

Hvis vi oppsummerer alt så handler det veldig ofte om livsstilen vi vil ha, helheten av hvordan vi ønsker å leve. Noen drømmer om frihet, andre om å bosette seg et spesielt sted, og flere og flere snakker om at de vil bestemme over sin egen tid. Friheten til og kunne velge det en ønsker, velge den livsstilen du vil ha – uansett hva den inneholder, det vil jeg hjelpe deg med disse dagene. Vi vil designe din livvstil og vise hvordan du kan oppnå den, ja faktisk komme i gang med det samme!

Energier er min x-faktor

Vi kan lage så mange salgssider vi ønsker og sette opp annonser til vi blir blå i ansiktet – men om vi ikke har energiene våre på rett sted, lever med energier innenfra og ut – eller forstår hvordan energier også påvirker vår business… ja så blir det neppe gullbusiness. Vi kan få suksess, men det blir gjerne stressende og i verste fall utslitt… så energiarbeide mener jeg er det viktigste vi gjør for å få en business som er gull!

Ka-ching i kassa med kjærlighet

Kryptisk eller kanskje skjønner du med det samme hva jeg mener? Uansett så vil jeg i webinaret vise deg stegene hvordan jeg har kommet fra å løpe etter penger til å kunne slå på en knapp så hører vi ka-ching i kassa både tidlig og sent. Det handler om kjærlighet – yes, så er det noen smarte strategier også jeg vil vise det. Dette er gullkombinasjon kjære deg, er du med?

En business Med Wow-Faktor

Verden er endret og blir vel aldri det samme igjen. Tiden er inne for å se på din business. Er det en business du digger? Er du på jakt etter en ny business? Eller kanskje det er nå du har tenkt å starte ditt eget? Det er nye muligheter som venter uansett hva din jobbsituasjon er, og jeg vil vise deg hvordan du får en business med wow-faktor så du virkelig gleder deg til å stå opp hver eneste dag! Du får det du trenger for å gjøre smarte valg og ta rå action ut fra det du ønsker å oppnå med din business – er du klar?

Registrer deg og bli med på GULLBUSINESS 

i kveld kl 19:00

Få steg for steg strategien, supporten og transformasjonen du trenger for å skape en gullbusiness i 2021! Ps – vær til stede da opptaket kun vil ligge ute til midnatt – det diggeste er når vi er live sammen – det skaper god energi!

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]Insert Content Template or Symbol