Hjem Iisa

Gjennombruddsuka

3.-10.oktober kl 18:00

Velkommen til gratis Gjennombruddsuke med Iisa! 8 dagers online event! Bygg ditt liv og den nye verden med kjærlighet, action og energier. Registrer deg her:

.

Navn:

E-post:

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”grid” columns-d=”2″ columns-t=”2″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”30″ horizontal-space-d=”30″ ct=”post_list–1″ ct-name=”Default Post List” tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ element-name=”Post List” css=”tve-u-17984028a1b” article-tcb_hover_state_parent=”” total_post_count=”65″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ class=” article-tcb_hover_state_parent=” ][tcb_post_list_dynamic_style][/tcb_post_list_dynamic_style][tcb_post_featured_image type-url=’post_url’ type-display=’default_image’ size=’medium’ post_id=’10518′]

[tcb_post_categories link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ static-link='{“className”:””,”href”:”https://www.iisa.no/category/story/”,”title”:”Story”,”class”:””}’ css=”]

[tcb_post_title link=’0′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′]

[tcb_post_content size=’excerpt’ read_more=” words=’12’]Se mer[/tcb_post_list]

Nyhet! Energiwebinar – se når det passer deg!

Se gratis Energiwebinar nå! Transformer livet med å endre energiene. Bli med på energisession og min metode, klikk på knappen og registrer deg for å gå tilgang med det samme.

Yay, da har jeg samlet alt på et sted!

Jeg har produsert mye som kan hjelpe deg på din reise i livet eller businessen. Nå har jeg endelig samlet alt på et sted, så du lett finner det du har behov for nå ?

Transformer livet ditt Med Energier

Her kan du se 1 hel times livesending hvor vi fokuserer på din nye story og den nye verden. Alle kan endre livet sitt, og med energiarbeide mener jeg du gjør det mye enklere for deg selv og både komme i gang og komme i mål med det du vil. Skape det livet du ikke trenger ta ferie fra – eller om du vil på et nytt nivå i kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – energi er magi! Velkommen til å bli med meg i Energiklubben. Klikk på knappen under for å lese mer.

Last ned 2 Energilydfiler her

Legg inn navn og epost så sender jeg deg energilydfiler som kan gi deg renselse og nye energier nå:

Ny video og pdf! Online Business på 20 minutter. Last ned pdf og få tilgang til video med det samme!

Er du klar for suksess med din online business? Klikk på knappen så er du i gang!

BUSINESSBOKA 2021

Ny lydbok! Lurer du på hva som skal til for å få fart på din online business i 2021? Enten du jobber med onlinekurs, er coach, jobber i network marketing e.l. – Lytt til den nye lydboka som guider deg gjennom hvordan du kan jobbe smartere, enklere og raskere for å skape resultater du vil digge!

TILTREKK DEG NYE TEAM-MEDLEMMER I DIN NETWORK MARKETING! 

Er du lei av å løpe etter potensielle folk for å finne de som vil jobbe med deg? Vil du heller at de skal komme til deg?!

Se 3 timers workshop når du vil – og få oppskriften på hvordan du kan jobbe på en mye enklere og mer morsom måte, slik at de spør om de kan få jobbe med deg!

FÅ SUKSESS I NETWORK MARKETING 

Er du med i Network Marketing og drømmer om å klatre, oppnå målene dine og nyte resultatene? Ja, for du vil gjerne hjelpe mennesker og du ser network marketing som en super måte å gjøre det på – og det er det! Start året med dette rå NWM kurset som gir deg alt du trenger!

THRIVE – NETTSIDE SOM ROCKER & SELGER

En rå nettside gir deg fart på salgene, din egen trafikkmaskin hvor du bestemmer alt. Thrive er enkle byggeklosser med rå design som er skapt for oss som har en business. Det ultimate er når du selv styrer din nettside og har en levende nettside hvor trafikken øker og gir deg mer salg!

Business & Personlig Vekst – ja takk begge deler!

REALISER DRØMMEPROSJEKTET

Tenk deg 90 dager hvor du får motivasjon, inspirasjon, informasjon og transformasjon hver eneste dag via livesendinger som viser deg veien til ditt drømmeprosjekt. Det spiller ingen rolle om det handler om (egen)kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – 90 dagers challenge er en utrolig reise hvor du kan endre livet ditt!

10 minikurs FRIHETSTRENING

Det gode liv handler om helheten. 10 minikurs gir deg alt fra personlig vekst, energiarbeid og masse business! En total pakke hvor du i ditt tempo får fart på det du trenger mest til enhver tid. Et spennende liv med total indre ro hvor du blir guidet gjennom alle stegene som er smart for deg.

Personlig vekst – Spiritualitet

MANIFESTERINGSPAKKEN – 11 TIMER

Det er “før og etter manifestering”, ja for en enklere måte å få det man vil på, det tror jeg du må lete litt der. Vi kan ikke bare sitte og “humme”, action kreves, men manifestering er en viktig del av å endre storyen. I Manifesteringspakken får du mye av det jeg har skapt som handler om manifestering, så det er bare å dypdykke for å få det du før bare har drømt om. Tilgang så lenge du vil, så kos deg med å trene på dette i 2021 – plutselig så ser du resultatene komme til deg!

ENERGISKOLEN

En rå skole for din selvutvikling, din nye story i 2021 – oppnå dine drømmer for året med Energiskolen! Da Energiskolen kom kalte veldig mange den for “The missing link” – akkurat det de trengte for å komme på et høyere nivå, transformasjonene, det ble lettere å ta action – og se se selv og mulighetene – samt gi slipp på den gamle storyen, de gamle energiene. Nå kan du få tilgang til hele Energiskolen for en brøkdel av prisen!

KANALISERINGSKURS +

LYDBOKA UNSTUCKING

Jeg kaller det 2.internett, det å laste ned informasjon, kommunisere med universet, guidene – på en sånn måte at det er total klarhet. I dette 2,5 timers kurset viser jeg hvordan du kan trene deg til å kanalisere ned informasjon daglig, så du slipper overtenke, du får mer kontakt med sjelen og dens oppgave – og blir vist hvordan du kan ta dine neste rette steg i ditt liv. Jeg elsker kanalisering, og ønsker å dele det med deg! Du får også lydboka Unstucking – som hører litt sammen med forståelsen + PDF til selve kurset.

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]