gulltakk

 ?Velkommen med på Gullbusiness kl 19:00! ?

Hei,

Iisa her! 

Herlig at du er med i kveld kl 19:00! ?

Litt viktig info til deg – denne har du også fått på epost. Sjekk reklame om du ikke har fått det rett i innboksen. Pass på at du merker så du vil ha det i innboksen, så du ikke går glipp av pkt 2 under her:  

  1. Webinaret kan du se her på Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84020143963 eller på min Facebookside her: https://www.facebook.com/iisaunstuckingpeople/ 
  2. Du får Gullplan for 2021 tilsendt av meg kl 18:30 så du skal få max ut av kvelden. 
  3. Det er ingen opptak av live/webinaret, så husk å sette av tiden, slå på alarm, det er så lett å glemme. Sendingen blir tilgjengelig frem til midnatt på Facebook før den tas bort.
  4. Jeg aner ikke hvor lenge vi vil holde på – til vi er ferdig ?
  5. Jeg vil også invitere interesserte inn til en eksklusiv gruppe før Gullmastermind lanseres offentlig – vil du sjekke det ut nå finner du det her: https://www.iisa.no/gull/  – der ligger også et annet webinar om du vil få godt innhold allerede før vi møtes. 

Gleder meg til å guide deg gjennom hvordan du skaper gullbusiness i 2021 ? 

Vi sees kl 19, gullhilsen fra Iisa 

Ps – det er januar og det betyr salg, om du vil sjekke det ut så finner du alt som er på salg også under her ?

Iisas Gullsalg 9.-12. januar!

Hey, Iisa her! Yay 2021 er i gang! Jeg er i farta, er du? Kan jeg bidra til din kickstart? Eller kanskje du er klar for Gullmastermind som starter mandag? Sjekk ut mulighetene på siden her, jeg har samlet masse goodies til deg for en super pris! 

Business, personlig vekst, spiritualitet… hva er du opptatt av akkurat nå for ditt gullår? Sjekk gullsalget mitt og finn det som passer for deg! Med ønske om et magisk år! 

Ønsker du å kjøpe flere produkter? Da scroller du bare gjennom siden for å se hva du vil ha, så klikker du bare en av de lilla knappene hvor det står “kjøp flere produkter” så kommer du til hele listen.  

Sølv eller gull – spiller ingen rolle, bare vi tar action på et amazing år eller hva?! Alle som handler på salget får tilgang til en ny Facebookgruppe hvor vi skaper stemning og løfter hverandre gjennom året! Det er alltid flott å være flere sammen. Del gjerne denne siden videre, det vil jeg sette stor pris på – godt gullår 2021! 🙂 

Business 2021 – Ditt gullår!

GULLMASTERMIND 2021 

Earlybirds – Time to fish! 

Wow ditt liv og din business med årsprogrammet Gullmastermind som tjuvstarter 11.januar for 20 spesielle personer jeg følger tett i år. 11 ledige plasser. Få alle steg for steg strategier, support og transformasjonen til din suksess i 2021! 

BUSINESSBOKA 2021

Ny lydbok! Lurer du på hva som skal til for å få fart på din online business i 2021? Enten du jobber med onlinekurs, er coach, jobber i network marketing e.l. – Lytt til den nye lydboka som guider deg gjennom hvordan du kan jobbe smartere, enklere og raskere for å skape resultater du vil digge! 

VIP BUSINESSUKA – FÅ OPPTAK AV HELE UKA!

Den råeste starten på året for deg som er overklar til å få fart på din business! 12 business-moduler levert på 1 uke – bli med live om du vil! 5 livesendinger med fokus på personlig vekst, energier og business. Sendingene er over, men alle opptakene ligger og venter på deg! 

FÅ SUKSESS I NETWORK MARKETING 

Er du med i Network Marketing og drømmer om å klatre, oppnå målene dine og nyte resultatene? Ja, for du vil gjerne hjelpe mennesker og du ser network marketing som en super måte å gjøre det på – og det er det! Start året med dette rå NWM kurset som gir deg alt du trenger! 

THRIVE – NETTSIDE SOM ROCKER & SELGER 

En rå nettside gir deg fart på salgene, din egen trafikkmaskin hvor du bestemmer alt. Thrive er enkle byggeklosser med rå design som er skapt for oss som har en business. Det ultimate er når du selv styrer din nettside og har en levende nettside hvor trafikken øker og gir deg mer salg! 

Business & Personlig Vekst – ja takk begge deler!

REALISER DRØMMEPROSJEKTET

Tenk deg 90 dager hvor du får motivasjon, inspirasjon, informasjon og transformasjon hver eneste dag via livesendinger som viser deg veien til ditt drømmeprosjekt. Det spiller ingen rolle om det handler om (egen)kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – 90 dagers challenge er en utrolig reise hvor du kan endre livet ditt! 

10 minikurs FRIHETSTRENING

Det gode liv handler om helheten. 10 minikurs gir deg alt fra personlig vekst, energiarbeid og masse business! En total pakke hvor du i ditt tempo får fart på det du trenger mest til enhver tid. Et spennende liv med total indre ro hvor du blir guidet gjennom alle stegene som er smart for deg. 

Personlig vekst – Spiritualitet

MANIFESTERINGSPAKKEN – 11 TIMER

Det er “før og etter manifestering”, ja for en enklere måte å få det man vil på, det tror jeg du må lete litt der. Vi kan ikke bare sitte og “humme”, action kreves, men manifestering er en viktig del av å endre storyen. I Manifesteringspakken får du mye av det jeg har skapt som handler om manifestering, så det er bare å dypdykke for å få det du før bare har drømt om. Tilgang så lenge du vil, så kos deg med å trene på dette i 2021 – plutselig så ser du resultatene komme til deg! 

ENERGISKOLEN 

En rå skole for din selvutvikling, din nye story i 2021 – oppnå dine drømmer for året med Energiskolen! Da Energiskolen kom kalte veldig mange den for “The missing link” – akkurat det de trengte for å komme på et høyere nivå, transformasjonene, det ble lettere å ta action – og se se selv og mulighetene – samt gi slipp på den gamle storyen, de gamle energiene. Nå kan du få tilgang til hele Energiskolen for en brøkdel av prisen! 

KANALISERINGSKURS + 

LYDBOKA UNSTUCKING

Jeg kaller det 2.internett, det å laste ned informasjon, kommunisere med universet, guidene – på en sånn måte at det er total klarhet. I dette 2,5 timers kurset viser jeg hvordan du kan trene deg til å kanalisere ned informasjon daglig, så du slipper overtenke, du får mer kontakt med sjelen og dens oppgave – og blir vist hvordan du kan ta dine neste rette steg i ditt liv. Jeg elsker kanalisering, og ønsker å dele det med deg! Du får også lydboka Unstucking – som hører litt sammen med forståelsen + PDF til selve kurset. 

Gullsalget varer ut tirsdag 12.januar ?