hjem

Unstucking People

Jeg unstucker mennesker i kjærlighet, helse, business og økonomi så de kan leve et amazing liv i frihet!

VIP uka – 4.-8.januar 2021!

 

Se min nye gullvideo med 5 steg til å wowe ditt liv og din business  

Lev mer – Tjen mer – Gi mer: 

LYDBOK

Unstucking 

Lydbok fra Iisa Persen –  Uansett hvilken situasjon du har akkurat nå, så kan du skape varige endringer som gir deg livet du ønsker å leve – i alle de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Last ned lydboken i dag og få fart på det du ønsker! Mange ønsker varige endringer i livet sitt, men hvordan få det til i verden vi lever i nå? Finnes der en måte å se forbi alt dette og starte i en ny story? Purple World kaller jeg det å gå inn i noe nytt og amazing – om så starte fra “ingenting”… en spennende tanke eller hva? Fra zero to hero – eller kanskje bare opp i et helt annet nivå, og oppnå ny mål og få resultatene du før bare har drømt om.

Møt Iisa

Jeg er master i unstucking, inspirator, spirituell, teknisk nerd, elsker gründerlivet, diagnosen uhelbredelig kreft – lever som frisk, ingen-unnskyldninger-mentalitet, sambo med drømmemannen, 3-barns mor fra Kjøllefjord som reiser mellom Sørlandet, Oslo, Santorini… og resten av verden. 

Jeg er ikke bare en ting, og det er ikke du heller! 

Vi er unike alle sammen, og jeg vil gjerne hjelpe deg til å skape ditt eget drømmeliv – uansett hva din fortid er eller hvordan din situasjon er i dag. Kan jeg – så kan du! 

Siste bloggposter

[tcb_post_list query=”{‘paged’:1,’filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’4′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’queried_object’:{‘ID’:2688,’post_author’:’4′,’post_type’:’page’},’sticky’:|{||}|,’rules’:|{||}|}” type=”grid” columns-d=”2″ columns-t=”2″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”35″ horizontal-space-d=”35″ ct=”post_list-43427″ ct-name=”Image & Text 01″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ element-name=”Post List” css=”tve-u-172d3b5e070″ vertical-space-m=”30″ total_post_count=”51″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”4″ featured-content=”0″ no_posts_text=”” featured-list=”tve-u-170a057a8a4″ article-tcb_hover_state_parent=”” disabled-links=”0″ article-permalink=”http://www.iisa.no/manifestering-med-bare-3-steg/” article-shortcode=”tcb_post_list” class=” article-tcb_hover_state_parent=” article-permalink=’http://www.iisa.no/manifestering-med-bare-3-steg/’ article-shortcode=’tcb_post_list’ ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: linear-gradient(rgba(255, 255, 255, 0.1), rgba(255, 255, 255, 0.1)), url(“[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(rgba(255, 255, 255, 0.15), rgba(255, 255, 255, 0.15)), url(“[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_title css=’tve-u-172d3b5e07b’ link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ static-link='{“className”:””,”href”:”https://www.iisa.no/stilling-ledig-for-unike-personer/”,”title”:”Stilling ledig for unike personer”,”data-css”:”tve-u-172d3b5e07b”,”class”:””}’ link-css-attr=”tve-u-172d3b5e07b”]

[tcb_post_content size=’words’ read_more=” words=’12’ css=’tve-u-172d3b5e07c’][/tcb_post_list]Load More

GÅ FRA GAMMEL STORY TIL NY STORY

Uansett hvilken story du har så kan du endre den i løpet av 1 sekund. Det sekundet du tar valget.

Det handler om å se deg selv som menneske. Alle mulighetene du har.  Når ingenting annet virker – bruk Maermetoden. Den snur opp ned på livet ditt – om du tar valget. Last ned pdf om drømmeprosjektet – der forklarer jeg Maermetoden enkelt…

Hva vi putter i kroppen vår…

Jeg tror det har en betydning. Jeg ser på det som drivstoffet vårt for å fungere optimalt. Det hjelper meg til å leve det livet jeg ønsker. Her har du en oversikt over det jeg anbefaler og har brukt de siste årene.

Jobbe sammen med meg? Nyt friheten med å jobbe fra der du er!

Reise mer? Være mer hjemme? Få friheten til å velge?

Jeg elsker å jobbe fra der jeg er! En mobil er alt du trenger!

Jeg har et amazing system både for deg som liker å jobbe online og deg som best liker å møte mennesker ansikt til ansikt. Jeg guider deg så langt du ønsker å nå i selskapet vårt. Jeg har valgt å  gå for toppen, så jeg jobber kun med de som er sultne. Vil du sjekke ut muligheten for å jobbe med meg – så finner du info her: 

[tcb-script src=”//widget.manychat.com/1871065673213819.js” async=”async”][/tcb-script]